Oldal frissítése

Oukitel RT8 12GB / 256GB Black

139 390 Ft

Oukitel RT8 12GB / 256GB Black

Ez a praktikus Oukitel RT8 tablet megbízható társad lesz, amivel több dolgot is könnyedén elvégezhetsz. Lehetővé teszi az online események figyelését, videók és fényképek készítését, de alkalmazásokat is futtathatsz vagy játszhatsz rajta. A tablet 11" méretű kijelzővel készült, amelyet munkára és tanulásra is használhatsz. A játékok és filmek rajongói is élvezni fogják. 8 magos MediaTek Helio G99 processzor biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését. A RAM mérete 6 GB. 256GB belső memóriát kínál a fájlok, fényképek és videók számára. Ekkora memóriával korlátozások nélkül készíthetsz fényképeket és játszhatsz játékokat. A működéshez szükséges energiát 20000 mAh. USB-C csatlakozóval látták el. A szóban forgó tablet vízálló, így a mindennapi életben is megbirkózik a nehéz helyzetekkel. IP68 és IP69K védelmi fokozattal van tanúsítva. Ez a tablet a nagyszerű Oukitel RT8 sorozathoz tartozik.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Black ...
Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Black ...

Oukitel RT8 12GB / 256GB Black tablet - jelentős paraméterek

  • Merülj el az audiovizuális tartalmakban Oukitel tablet segítségével!
  • 8magos processzor ellenőrzi az összes műveletet és funkciót
  • A rendszermemória mérete 6 GB
  • 11" kijelzővel látták el
  • USB-C portot kínál a csatlakozáshoz
  • Ellenáll a víznek
  • IP68 és IP69K védelmi fokozattal rendelkezik
  • A praktikus Oukitel RT8 sorozatú
  • A tablet gyárilag tartós Gorilla Glass üveggel van felszerelve
  • A fő kamera felbontása 48 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 20000 mAh
  • Több mint hét órán át működőképes
  • 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltést kínál
  • Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált ARM Mali G57 MC2 grafikus chipet tartalmaz
  • A tablet belső tárhelye akár 2048 GB méretű Micro SDXC típushoz tartozó memóriakártyával bővíthető
  • NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal
  • A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára
  • 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja a weboldalak elérését, e-mailek küldését, multimédiás tartalmak, alkalmazások és még sok minden más használatát
  • A tablet engedélyezi az OTG funkciót

Az előnyös Oukitel tablet kijelzőjét kellemes nézni

Minden pillanat, amit ezen Oukitel tablettel töltesz, kellemes pillanatokkal ajándékoz meg, mivel 11" méretű és Full HD 1920 × 1200 felbontású kijelzője kiváló minőségű tartalmat biztosít. 205 PPI pixelsűrűségű kijelzőjének köszönhetően minden vizuális elemet élvezettel fogsz fogyasztani. A tablet fejlett Gorilla Glass biztonsági üveggel van ellátva, amely megakadályozza a karcolások és a mechanikai nyomás okozta sérülések kialakulását.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Black ...
Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Black ...

Fotózz lépten-nyomon!

Fényképezéshez a tablet 48Mpx felbontású főkamerát és 32Mpx elülső kamerát tartalmaz. Ezen Oukitel tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat tudsz készíteni. Amikor gyenge fényviszonyok között készítesz fényképeket vagy videókat, a kiegészítő háttérvilágítás és az éjjellátó funkció előnyt jelent. Ez a funkció különösen hasznos esti vagy éjszakai jelenetek felvételekor, gyenge megvilágítású helyszíneken, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A fénykép expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Oukitel tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Lehetővé teszi a kisebb mélységélesség elérését, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására. 1080p (Full HD) 30fps és 1440p (QHD) 30fps felbontásra támaszkodhatsz.

Megbízható teljesítményű akkumulátor

Ezen Oukitel tablet 20000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik., amely több, mint hét órán keresztül biztosítja a folyamatos működést. 33 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel tölthető fel. Grafikai munkához, játékhoz vagy grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet integrált ARM Mali G57 MC2 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a kívánt multimédiás tartalom feldolgozásához.

Tablet Oukitel RT8 12GB / 256GB Black ...

A nagyszerű Oukitel tablet tisztességes memóriát kínál

Ezen Oukitel tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer vezérli. Az Android ismert a nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet által kínált RAM 6 GB méretű, amely képes 3D-s játékokat és virtuális valóságot kezelni. 256 GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználókat célozza meg, és megfelel a nagyon terjedelmes adatok és alkalmazások tárolására is. Ha a tablet memóriája korlátoz, kiegészítheted azt egy 2048 GB maximális méretű Micro SDXC memóriakártya használatával.

Ez a praktikus Oukitel tablet számos kommunikációs lehetőséget kínál

NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és GLONASS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról a külvilággal. Az NFC (Near Field Communication) segítségével rövid, általában legfeljebb 10 centiméteres távolságon keresztül érintkezés nélküli kommunikációt valósíthatsz meg az eszközök között. Ezzel a funkcióval egyszerűen és gyorsan tudsz majd érintésmentes fizetést végezni az üzletekben. Ez egy WiFi-képes tablet: lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli internethálózatokhoz csatlakozz, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol elérhető jel van. A Bluetooth technológia vezeték nélküli kapcsolatot biztosít különböző eszközökkel, így könnyebben kommunikálhatsz és oszthatsz meg adatokat kábel nélkül. A GPS rendszer lehetővé teszi az eszközök pontos helymeghatározását a műholdakról érkező jelek segítségével. Ez a technológia lehetővé teszi a tablet számára a pontos földrajzi helyzet megismerését, amelyet aztán számos alkalmazásban használnak fel, például a navigációnál, a térképhasználathoz, útvonalnaplózáshoz és sok más esetben. A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú elsődleges SIM kártya, és Nano SIM típusú másodlagos SIM kártya számára. 4G/LTE és 3G mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és nem okoz gondot a nagy fájlok letöltése, a streaming vagy a videohívások lebonyolítása szeretteinkkel.

Jól átgondolt funkciók

Tedd teljessé mindennapjaidat ezzel az előnyös Oukitel tablettel! A tableten elérhető az OTG funkció, ami azt jelenti, hogy más perifériákat, például egeret és billentyűzetet csatlakoztathatsz. A környezettel való kapcsolat tekintetében kétségtelenül örülni fogsz olyan praktikus érzékelők jelenlétének, mint az előnyös digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A digitális iránytű funkció megkönnyíti a tájékozódást a városban és utazás közben. A tablet giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét a térben, és automatikusan beállítja a képernyő tájolását az optimális felhasználói élmény érdekében. Fényérzékelőt tartalmaz, amely elemzi a környezeti fényszintet, majd beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot érhetsz el, és sötét környezetben a fényerő automatikus csökkentésével energiát takaríthatsz meg az akkumulátorban. A G-szenzor a tablet térbeli mozgásának meghatározására szolgál. Fel tudja ismerni, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel) és fólia a kijelzőre

Méret:

2651 × 176,7 × 15,1 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

996,7 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel Full HD 1920 × 1200

Tárhely

RAM mérete 6 GB (6 144 MB)
Tárhely kapacitás 256 GB
Memóriakártya típusa Micro SDXC
Memóriakártya max. mérete 2 048 GB (2 097 152 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, GLONASS
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE, 3G
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 48 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 32 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 1080p (Full HD) 30fps, 1440p (QHD) 30fps
Kamera funkciói Vaku, Éjjellátás

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell MediaTek Helio G99
Grafikus chip ARM Mali G57 MC2

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Gyorstöltés, Gorilla Glass, Vízálló

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 2 651 mm (265,1 cm)
Szélesség 176,7 mm (17,67 cm)
Mélység 15,1 mm (1,51 cm)
Tömeg 996,7 g (1 kg)
Védelmi fokozat IP68, IP69K
Szín Fekete

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel), Fólia a kijelzőre

Sorozat

Tablet sorozat Oukitel RT8

Márka/modellek

Tablet márka Oukitel
Tablet modell RT8

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  OUKTA109b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OUKTA109b1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05