Oldal frissítése

Norton

Norton AntiVirus

Norton - első osztályú kibervédelem

A Norton garantálja az átfogó kibervédelmet, amit világszerte több millió elégedett felhasználó bizonyít. A Norton termékcsalád biztonságot nyújt a vírusok és rosszindulatú programok ellen, biztonságos webböngészést és portálokat, adatvédelmet és személyes adatok védelmét nyilvános és otthoni hálózatokon, korlátozások nélküli VPN-eket, különleges gondoskodást a professzionális vagy lelkes játékosok számára, valamint számos más eszközt, amelyekkel nemcsak otthon, hanem útközben is gondtalanul élvezheted az internet előnyeit.

Norton 360

Norton elektronikus licencek minden háztartás számára

A Norton AntiVirus és a Norton 360 hatékony, többfunkciós eszközök, amelyek még a legértékesebb adatokat is biztonságban tartják. A valós idejű védelemmel és intelligens tűzfallal nyugodtan szörfözhetsz, mert minden kiberfenyegetést elhárít, mielőtt még kárt okozhatna. Azonban egy jelszókezelő, egy biztonságos VPN vagy egy tágas felhőalapú tárhely az összes fontos dokumentum és biztonsági mentés számára szintén jól jöhet.

Norton Secure VPN - internetezés biztonságosan

Banki szintű adattitkosítás, naplózásmentesség, automatikus védelem, reklámprogramok blokkolása, vészhelyzeti kill switch és fejlett technológia a veszélyeztetett hálózatok felderítésére - ez csak néhány a Norton Secure VPN kivételes funkciói közül. Ne aggódj a nyilvános hálózatok potenciális kiberkockázatai miatt, és szörfölj biztonságosan otthon és útközben is. Számíthatsz a Norton Secure VPN-re.

Norton Cloud Backup
Norton Password Manager

A Norton még a legkisebb internetezőknek is védelmet nyújt

A Norton fejlett szülői védelmi funkciókkal rendelkezik, amelyekkel felügyelheted és kezelheted gyermekeid online tevékenységeit. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy nem megfelelő oldalakra tévednek, vagy kiberbűnözés célpontjává válnak. A védelem egy másik, gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas rétege a SafeCam funkció, amely segít felismerni és blokkolni a webkamerákhoz való illetéktelen hozzáférést.


Paraméterek módosítása
17 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05