Oldal frissítése

Norton 360 Premium 75GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 24 hónap (elektronikus licenc)

4,0 1 értékelés
25 490 Ft

Norton 360 Premium 75GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 24 hónap (elektronikus licenc)

Norton 360 Premium Security alkalmazás 1 felhasználó és 10 eszköz számára 24 hónapig

A Norton 360 Premium átfogó védelmet nyújt a vírusok, rosszindulatú programok és zsarolóprogramok ellen. A biztonságos VPN extra védelmet nyújt adataid és személyes információid számára, amit értékelni fogsz, különösen akkor, ha nyilvános WiFi hálózatokhoz csatlakozol. Egy speciális virtuális magánhálózat (VPN) titkosítja a hálózati kommunikációt a nem biztonságos hálózatokon, így segít megvédeni személyes adataidat például az interneten. Váratlan adatvesztés esetére a Norton 360 Premium 75 GB biztonságos Norton felhőalapú tárhelyet tartalmaz az eszközön lévő legfontosabb adatok biztonsági mentéséhez. Természetesen a biztonságos jelszavak létrehozására és kezelésére szolgáló eszköz, a hálózati forgalmat figyelő intelligens tűzfal és a fejlett webkamera-védelem is rendelkezésedre áll.
A Norton 360 Premium biztonsági alkalmazás Windows/Mac OS számítógépeken és Android/iOS okostelefonokon vagy táblagépeken használható. Tehát csak rajtad múlik, hogy otthonodban mely eszközöket szeretnéd megvédeni.

A Norton 360 Premium legfontosabb jellemzői

  • Elektronikus licenc 1 felhasználó számára, legfeljebb 10 eszköz használatával
  • Előfizetés 24 hónapra
  • Teljes védelem a biztonsági fenyegetések minden típusa ellen
  • Integrált VPN vagy jelszókezelő
  • Védelem a webkamerával való visszaélés ellen (SafeCam)
  • A szülői felügyelet lehetővé teszi gyermekeid online tevékenységeinek kezelését
  • Kezeld gyermeked távoli tanulási környezetét, hogy gyermeked a tanulásra tudjon összpontosítani
  • Fejlett tűzfal PC-re és Mac-re
  • 75 GB felhőalapú tárhely a biztonsági mentéshez

A Norton 360 Premium megvéd téged és gyermekeidet

Az innovatív biztonsági technológia mesterséges intelligenciát (AI) és gépi tanulást használ. Norton 360 Premium világszerte figyeli az online fenyegetéseket, és hatékonyan védi eszközeidet a vírusoktól, rosszindulatú programoktól, kémprogramoktól és zsarolóprogramoktól. A Norton 360 Premium célja személyes adataid és általános identitásod védelme az interneten. Természetesen fejlett szülői védelemmel is rendelkezik a gyermekek tevékenységének ellenőrzéséhez.

Jelszókezelő a Norton 360 Premium alkalmazásban

Hogyan jegyzed meg a hosszú és összetett jelszavakat, amelyeket számos online fiókod igényel? Több helyen használod őket, vagy felírod őket öntapadós jegyzetekre? Mindkettő nyilvánvalóan rossz ötlet! Legjobb, ha a Norton Password Manager gondjaira bízod magad. Ez lehetővé teszi, hogy összetett jelszavakat hozz létre, és azokat biztonságos online helyen tárold. Így minden párosított eszközről hozzáférhetsz jelszavaidhoz.

Biztonságos webböngészés a Norton Secure VPN segítségével

A VPN megvédi a webböngészési tevékenységed és az interneten keresztül küldött adataid titkosságát, ami különösen fontos, ha nyilvános WiFi hozzáférési pontokat használsz. A globális nagysebességű szerverek lehetővé teszik, hogy megváltoztasd virtuális helyedet, vagy automatikusan kiválaszthatja a legmegfelelőbb régiót a Norton 360 Premiumon keresztül.

A Norton 360 Premium alkalmazással 75 GB felhő tárhelyet is kapsz

Bizonyára senki sem akarja elveszíteni a számítógépének vagy laptopjának adatait. A legfontosabb adatok biztonsági mentése biztonságot nyújt, ezért fontos, hogy legyen biztonsági másolatod a fájljaidról az esetleges helyreállításhoz. Ha egy kiberbűnöző titkosítja vagy "zárolja" a számítógép tartalmát, elveszíted a hozzáférést ezekhez az adatokhoz, és ha nincs biztonsági mentésed, akkor teljesen elveszíted őket. A Norton 360 Premium automatikusan biztonsági másolatot készít a fényképekről, pénzügyi fájlokról és egyéb fontos dokumentumokról Windows PC-den. Egyszerűen válaszd ki a védendő mappákat, és semmi mással nem kell foglalkoznod.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás
SW típusa Antivírus
SW típusa Norton 360
Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Szoftver típusa

Szoftvertípus Internet Security

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 10
Előfizetés ideje 24 hónap
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa Mobilkészülék, PC
Operációs rendszer Windows, macOS, Android, iOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv
Kód:  WZ668a4
Termékszám:  21435454
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05