Oldal frissítése

Niceboy

Niceboy

Niceboy: IT'S YOUR DAY!

A Niceboy márka 2016-ban lépett be az európai piacra, ahol gyorsan jó nevet szerzett magának. Nemcsak itt, hanem nyolc másik európai országban is dominál a kiválasztott szegmensekben, és így a szűk elithez tartozik. A Niceboy portfóliójába akciókamerák, autós kamerák, hordozható hangszórók, fejhallgatók, fitnesz karkötők és még sok más termék tartozik. Az átfogó ORYX gaming felszerelés-család szintén bestseller.

Niceboy fülhallgatók

Valódi bestsellerek a fülhallgatók között

Megbízható vezeték nélküli fejhallgatót, valódi vezeték nélküli fejhallgatót, sportos fejhallgatót vagy ANC technológiával ellátott hangszűrő fejhallgatót keresel? A Niceboy fejhallgató minden helyzetben nagyszerű társad lesz. A minőségi hangzás, a kényelmes anyagok és az ergonomikus forma miatt kategóriájukban bestsellerek. A beépített mikrofonoknak köszönhetően könnyedén telefonálhatsz kihangosítva. Az ANC, azaz az aktív zajszűrés szintén nagyszerű bónusz. Az ilyen fejhallgatókkal csak zenét kapsz, semmi mást.


Niceboy hangszórók minden alkalomra

A Niceboy vezeték nélküli hangszórók minden olyan eszközzel fel vannak szerelve, amelyre a minőségi hangzásvilághoz mindenkor szükséged van. A tartós kialakítástól a hosszú akkumulátor-élettartamig a Niceboy hangszórókat úgy tervezték, hogy bárhol és korlátlanul élvezhesd és élvezd kedvenc zenéidet.

Niceboy hangszórók
Okosórák és karkötők Niceboy

Niceboy okosóra, mint személyi edző és asszisztens

A Niceboy okosórák és karkötők nyomon követik a teljesítményedet, fittségedet vagy alvásodat, de ébreszthetnek, motiválhatnak az aktivitásra, vagy figyelmeztethetnek a bejövő hívásokra és üzenetekre. A Niceboy okosórák és fitnesz karkötők is szép és kellemes dizájnnal örvendeztetnek meg, a beépített GPS-nek köszönhetően feltérképezik a futásodat, és azt is kiszámolják, mennyi energiát fogyasztottál. Mindezt a kedvenc zenéd mellett! A Niceboy okosóra egyszerűen minden alkalomra nagyszerű.


Csúcsminőségű kamerák nyaraláshoz, autóba és irodába

A Niceboy kamerák akár 4K felbontású felvételekkel és extra praktikus funkciókkal megbízhatóan továbbítják vagy rögzítik a kiváló minőségű képeket. Akár a nyaralás élményeinek megörökítéséhez, akár a streameléshez vagy az autós utazások rögzítéséhez keresel kamerát, a Niceboy kameráira mindig számíthatsz.

Niceboy kamerák
Niceboy mikrofonok

Konferencia és streaming megoldások

Kezelj kényelmesen és gondtalanul egy üzleti megbeszélést vagy online csevegést a családoddal. A Niceboy konferencia-mikrofonokkal minden felhasználó számára hiteles hangátvitelre és egyszerű használatra számíthatsz. A Niceboy mikrofoncsaládot a streamelők és játékosok számára készült asztali mikrofonok egészítik ki, számos tartozékkal és egyszerű plug & play csatlakoztathatósággal.


Csatlakozz a játékos elithez az ORYX gaming sorozattal

Csúcsteljesítményt nem lehet elérni csúcsfelszerelés nélkül. A legjobb játékteljesítmény és a nagyszerű játékélmény érdekében fontos, hogy a fejhallgató finomhangolt térhangzására, minden billentyű-leütés gyors rögzítésére és a hiperpontos egérmozgásra támaszkodhasson. A Niceboy ORYX gaming kiegészítő termékcsalád pontosan ezt nyújtja Neked. Lépj a következő szintre komplikációk nélkül.

ORYX Niceboy

Niceboy termék minden helyzethez.


Paraméterek módosítása
302 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15