Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Niceboy hangfalak és hangszórók

Niceboy

Niceboy hangszórók: IT'S YOUR DAY!

A Niceboy márka 2016-ban jelent meg először az európai piacon, és rövid időn belül sikerült számos rajongót nyernie a mindennapi használatra szánt, megfizethető árú elektronikájának köszönhetően. A Niceboy vezeték nélküli hangszórók sem kivételek. A zenehallgatás nélkülözhetetlen részévé váltak, legyen szó akár háibuliról vagy kerti partiról. Ha nem szórakozáshoz, hanem munkához van rá szükség, a Niceboy ezen a téren is tökéletesen helytáll. A munkahelyi hívásokat konferencia hangszórókkal az irodában vagy otthon is lebonyolíthatod, és még csak fel sem kell állnod a kanapéról. Minden bizonnyal létezik olyan Niceboy hangszóró, amely mindenki igényeinek megfelel.

Niceboy hangszórók

Kényelmes zenehallgatás otthon és útközben is

A Niceboy vezeték nélküli hangszórók nagyszerű társakként illeszkednek bármilyen belső térbe. A szabadban azonban olyanok, mint hal a vízben, és nem csak a nagyszerű akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően! Ugyanis tényleg bárhová elkísérnek. A vízálló borítás gondoskodik arról, hogy a zene anélkül kísérhessen el, hogy előre megnéznéd, milyen lesz az időjárás.

Hangszórók bármilyen partihoz

Medencés buli vagy esős idő? Vízálló borítással nem probléma! Olyan hangszórókat kínálunk, amelyek hosszú élettartamuknak és erős teljesítményüknek köszönhetően nagy terekben képesek megszólalni beltérben vagy kültéren egyaránt. A MaxxBass technológiával ellátott tiszta és erőteljes hangzásnak köszönhetően egész éjjel, a legteljesebb mértékben élvezheted a bulit.

Niceboy parti hangszórók
Niceboy sport fejhallgató

Mikrofon a munkához, hangszóró a játékhoz

Kiváló megoldást keresel a konferenciahívásokhoz? Legyen szó munkáról vagy baráti illetve családi összejövetelekről, a Niceboy egy testben elhelyezkedő mikrofonnal ellátott konferencia hangszórói minden sarokból érkező hangot rögzítenek. Könnyedén lebonyolíthatsz velük egy üzleti megbeszélést akár otthon, akár az irodában egyaránt.

Niceboy hangszórók valóban minden alkalomra.


Paraméterek módosítása
23 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10