Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Niceboy HIVE pods

4,3 51 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy HIVE pods

A Niceboy HIVE pods mikrofonos fejhallgató főbb jellemzői

  • True Wireless (TWS) fejhallgató
  • Kiváló hangzás a MaxxBass technológiával
  • Automata párosítás (a fejhallgató párosítja magát, ha kiveszed a dobozból)
  • 30 órás üzemidő
  • Minőségi anyagok és stílusos kivitelezés
  • Smart Buttons - többfunkciós gombok
  • Hands-free telefonhívások
  • Ergonomikus töltődoboz


100% vezeték nélküli eufória

A Niceboy HIVE pods stílusos vezeték nélküli fülhallgató MaxxBass technológiával büszkélkedhet, így tökéletes zenehallgatást élvezhetsz bármilyen szituációban. A Niceboy HIVE pods fülhallgató ergonomikus töltő dobozban érkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár 30 órán át zavartalanul hallgasd a zenét.


Tökéletes hangzás a MaxxBass segítségével

Többé már nem kell a zavaró kábelekkel bajlódnod, hiszen a Bluetooth 4 .2 technológia 10 méteres hatótávolságig biztosítja a fejhallgató stabil csatlakozását a forrás eszközhöz. A továbbfejlesztett chipset és a MaxxBass technológia együttesének hála a Niceboy HIVE pods fülhallgató olyan gazdag és kiegyensúlyozott hangzást kínál, amelyegyszerűen magával ragad.


Automata párosítás és Smart Buttons technológia

A Niceboy HIVE pods párosítása könnyen és automatikusan történik a mobiltelefonnal. Amikor kiveszed a dobozból automatikusan csatlakozik, illetve hogyha visszahelyezed a dobozba, megszünteti a csatlakozást. A Hive pods fülhallgató használata rendkívül egyszerű, hiszen minden vezérlőgomb közvetlenül a készüléken található. Olyan intuitívgombbal rendelkezik, mint az úgynevezett Smart Buttons (multifunkciós gombok), amely lehetővé teszi a zeneszámok közötti váltást, a hangerőszabályozást, a hívások fogadását illetve a zenelejátszás indítását vagy szüneteltetését is.



Hihetetlen 30 órás zenehallgatás

A Niceboy HIVE pods fülhallgató olyan stílusos és kompakt töltőtokkal érkezik, amely egy lenyűgöző, akár 30 órányi zenelejátszást biztosít. Ezt a tokot bárhová magaddal viheted, hiszen igazán kis méretű, így bárhol kényelmesen elfér. A fülhallgatóval 3 órán keresztül hallgathatod zavartalanul és töltés nélkül a zenét, ezt követően pedig 2 órahossza elegendő a tokban, és máris teljes töltöttséggel használhatod. Az akkumulátor töltöttségéről az állapotjelző fények tájékoztatnak, ezek megtalálhatók a töltő tokon és magán a HIVE pods fülhallgatón is.


Praktikus és kényelmes

A cél az volt, hogy egy igazán kényelmes fülhallgatót tervezzenek, amely remekül sikerült. A gyártó alacsony tömegű és kényelmes anyagokat használt. A csomagban található két pár különböző méretű füldugó, így minden felhasználó megtalálhatja az optimális méretűt.


A Niceboy HIVE pods csomag tartalma

  • True Wireless Niceboy HIVE pods fülhallgató
  • Töltő doboz
  • USB töltőkábel
  • 2 méretű füldugó (1 x a fejhallgatón, 1 x tartalék)
  • Többnyelvű használati utasítás

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Bluetooth verzió 4.2

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
További tulajdonságok Tok a csomagban, True Wireless, Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 92 dB/mW
Hangszóró mérete 8 mm
Impedancia 32 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált

Tömeg

Tömeg 80 g
Kód:  NCB050c4
Termékszám:  8594182423488
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05