Oldal frissítése

MSI RX 470 Gaming X 8G

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI RX 470 Gaming X 8G

Megérkeztek az AMD Radeon RX új generációs videokártyái. Az RX 470 Gaming X-ben az MSI 8 GB memóriát vonultat fel, mellyel nem hagyja cserben a játékosok igényeit. A videokártya alapját a vadonatúj  Polaris 10-es architektúra és 14nm-es gyártási technológia szolgálja, amely csökkenti a chip energiafogyasztását, de mégis lenyűgöző grafikus teljesítményt nyújt. A teljesítményt még tovább fokozható hála a CrossFire technológiának.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló videokártya felsőkategóriás játékra
  • Új Polaris 10-es architektúra
  • AMD CrossFire támogatás
  • MSI Gaming App a különböző teljesítmény profilok gyors változtatásához
  • Tökéletesen kifinomult hűtőrendszer

A játékosokra fókuszál

A kártya kiváló ár/teljesítmény arányt kínál, és teljesen illeszkedik az aktuális játékos trendekhez. A kártyán 2 db DisplayPort v1.4, két HDMI 2.0b és DL-DVI-D kimenet található. Összesen akár 4 különböző monitort is rácsatlakoztathat.

Élvezze a lenyűgöző játékélményt 4K felbontásban, maximális részletességgel. Az AMD FreeSync technológia véget vet a szaggatott játéknak folyamatos képfrissítést biztosít. Az MSI Gaming App lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással módosíthassa a videokártya teljesítményét.  Válasszon számos előre beállított profil közül - Gaming Mode a kompromisszumok nélküli játék teljesítményért, OC mód a legnagyobb teljesítményért vagy a Silent üzemmód, ha esetleg csak az internetet böngészné.

Tökéletes és csendes hűtést MSI-től

A kimagasló grafikus teljesítmény rendkívül hatékony hűtést igényel. Ezt pedig az MSI tökélyre fejlesztette a hűtőrendszerében. A TORX 2.0-ás ventilátorlapátok speciálisan hajlított formája akár 22%-kal javítja a légáramlást a chip felé. Ha a chip hőmérséklete nem haladja meg a 60 °C-ot, akkor a ventilátorok automatikusan leállnak és elsősorban passzív hűtéssel (hűtőbordákkal) történik a hűtés. Ez egy teljesen észrevehetetlen és csendes módszer, ezért nem fogja zavarni miközben dolgozik, filmet néz vagy kisebb teljesítmény igényű játékokkal játszik.

Paraméterek

Méret

Szélesség 37 mm
Magasság 140 mm
Mélység 276 mm

Chip

Modellmegjelölés RX 470
Gyártási technológia 14 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 8 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 254 MHz
Memória frekvenciája 6 700 MHz (6,7 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 5

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás Dual CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Passzív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 110 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 450 W
Kód:  EF839a8
Termékszám:  Radeon RX 470 Gaming X 8G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05