Oldal frissítése

MSI

MSI Afterburner

MSI - az informatikai világ csúcsa

A tajvani MSI (Micro-Star International) vállalat elsősorban az asztali számítógépekhez gyártott alaplapokkal szerzett magának szilárd helyet az IT-világban. Emellett azonban laptopokkal, monitorokkal, számítógép-összeállításokkal, alkatrészekkel, valamint PC-kiegészítőkkel is foglalkozik. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és minden típusú összeállításhoz biztosítják a felhasználók számára a szükséges teljesítményt. A vállalat különösen intenzíven foglalkozik napjaink egyre növekvő játékigényeivel. Csatlakozz 120 ország vásárlóihoz, és fedezd fel az MSI technológia csodálatos világát még ma.

MSI gamer laptopok

Az MSI laptopok sosem hagynak cserben

Akár lelkes gamer vagy, akár munkához vagy mindennapi tevékenységekhez keresel laptopot, az MSI-nél megtalálod a megfelelő laptopot. A játékra szánt laptopok a legmodernebb, nagy igénybevételre épített alkatrészeknek köszönhetően csúcsminőségű teljesítménnyel jeleskednek. Az MSI munka laptopjai pedig nagyszerű teljesítmény-megbízhatósági arányt biztosítanak, amely maximális hatékonyságot garantál. Az alkalmi notebookok kevésbé erősek, de minden alapvető programmal megbirkóznak. Ezért különösen a diákok és az alkalmi felhasználók értékelik őket.

Az MSI monitorok tömve vannak fejlesztésekkel

Minden számítógéphez tartozik egy megfelelő monitor. Ezért az MSI csak a legjobbakat kínálja, amelyek közül mindenki kedvére válogathat. A partizókat lenyűgözi majd az ultraalacsony, 1 ms-os válaszidő, az akár 240 Hz-es képfrissítési sebesség, valamint a képszakadást megakadályozó AMD FreeSync és Nvidia G-Sync technológiák. A professzionális MSI monitorok ezután akár 5K felbontással és tökéletes színvisszaadással rendelkeznek. Az irodában a villódzásmentes és kékfény-szűrő funkciók jól jönnek a fejfájás és a fáradtság megelőzése érdekében.

MSI gamer monitorok
MSI gamer pc

Kompakt vagy nagy teljesítményű MSI gamer PC-t szeretnél?

Inkább asztali számítógépeket szeretnél? Az MSI különleges darabokat készített számodra. A gamereket elkápráztatja a túlhajtásra szabott akár 12 mag és az egyedülálló Cooler Boost hűtési technológia, amely egy gombnyomással 30 másodperc alatt lehűti a GPU-t. Az All-in-One MSI PC-k nagy sebességű SSD-ket és megbízható teljesítményt kínálnak egy dizájnparádéban. Továbbá a Mini PC-k helytakarékos választást jelentenek, és akár 4 maggal és 8 GB RAM-mal büszkélkedhetnek masszív teljesítménnyel.

Kényeztesd magad az MSI legjobb alkatrészeivel

Az igényes PC-építőket lenyűgözi az MSI széles alkatrészválasztéka. Az alaplap a számítógép szíve, ezért az MSI mindent belead. Több grafikus kártya támogatására és precíziós csatlakozókra számíthatsz gyors adatátvitellel. Egy MSI grafikus kártya garantálja a kiváló teljesítményt minden modern játékhoz, videokészítéshez vagy akár kriptopénz-bányászathoz. A testreszabható vízhűtés ezután gondoskodik arról, hogy a legmagasabb terhelés mellett is megbízhatóan alacsonyan tartsa a hőmérsékletet.

MSI videókártya
MSI billentyűzetek

Stílus és teljesítmény egyben? Íme, az MSI gamer kiegészítők

Az MSI gamer kiegészítők minden olyan játékos számára hasznosak, aki szeretne előnyt szerezni ellenfeleivel szemben. A headset 7.1 surround hangzással, hangbeállítás-szabályozással és maximális kényelemmel nyűgöz le. Az MSI billentyűzetek nagy pontosságú mechanikus billentyűkkel büszkélkedhetnek, beleértve az MSI Dragon Centerben beállítható RGB világítást. A játék közbeni tökéletes irányításhoz pedig könnyű és ergonomikus gaming egerek alacsony, 1 ms-os válaszidővel, állítható DPI-vel és akár 20 millió kattintási élettartammal rendelkeznek.

Paraméterek módosítása
315 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15