Oldal frissítése

MSI R7 370 2G Gaming

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI R7 370 2G Gaming

A Radeon R7 370 egy sor fejlett technológiát és magas teljesítményt szállít egy megfizethető csomagban. A kártya főleg a játékosokat célozza, akik a legigényesebb címeket szeretnék élvezni. A fejlett MSI dizájnt tükrözi nem csak a kártya megjelenése, hanem a működési jellemzői, az alacsony hőmérséklet és zaj is. A kártyában egy modern R7 370 grafikus processzor található, amely egy fejlett 28nm-es gyártási folyamat eredménye. A kompakt chip közel három milliárd tranzisztort rejt, amelyek 1024 számítási egységet, az úgynevezett stream processzorokat hajtják. A grafikus mag egy 256 bites buszon kapcsolódik a szupergyors GDDR5 videomemóriához. A kártya gyors memóriájának és a méretes busznak kösöznhetően szinte minden játékot képes nagy felbontásban megjeleníteni.

Modern technológia

Az MSI R7 370 továbbá számos fejlett technológiát támogat. Természetesen a DirectX legújabb 12-es verzióját és a sztereoszkópikus 3D-t is. A játékosok minden bizonnyal értékelni fogják a támogatott monitorokon elérhető képmegjelenítési ráta szinkronizálásának vagy a több videó kimenet meglétének lehetőségét. A széles látómező nemcsak szimulátorokban és akciójátékokban jön majd jól, de akkor is, ha filmet néz vagy a dolgozik.

Kiváló hűtés

A kártya saját tervezésű hűtést használ, amely egy pár nagy ventilátor és egy nagy passzív blokk jól bevált kombinációján alapul. A hőátadó csövek gyorsan és hatékonyan továbbítják a hőt. A hűtőrendszer bőségesen túlméretezett, így nem csak csendes működést biztosít, de van tartalék a jövőbeli túlhajtásra (overclocking) is. A hűtőrendszer automatikus ventilátor fordulatszám-szabályozót tartalmaz, amely egy intelligens algoritmust használ, hogy mindig megtalálja a megfelelő kompromisszumot a teljesítmény és a ventilátor zaj között.

Paraméterek

Méret

Szélesség 258 mm
Magasság 37 mm
Mélység 132 mm

Chip

Modellmegjelölés AMD Radeon R7 370
Stream processzorok száma 1 024×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 000 MHz
Memória frekvenciája 5 700 MHz (5,7 GHz)
Shaders frekvencia 1 000 MHz

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás Dual CrossFireX
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív, Vízhűtés
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 110 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin
Ajánlott tápegység 450 W
Kód:  EF838n7d
Termékszám:  R7 370 GAMING 2G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05