Oldal frissítése

MSI N740-2GD3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI N740-2GD3

Grafikus kártya egy modern kernel különösen hasznos lehet a számítógépek, amelyek nem elsődlegesen a játék a legújabb játékokat. Illeszkedik olcsóbb készletek közös multimédiás otthoni és irodai használatra. Fontos jellemzője ez a kártya kategóriában HDMI 1.4a csatlakozót. Output ebben specifikáció támogatja a videó jelek akár 1080p Full HD és 7.1 surround hangzásért A Dolby TrueHD vagy DTS-HD Master Audio.

MSI ígéri élettartam kártyák használatával komponensek minőségi anyagokból.Az alapot a chip grafikus kártya az nVidia műhelyek, ahol azok belsejében CUDA számítási egység órajele 1782 MHz-es és a kommunikáció 2 GB DDR3 memória segítségével egy 128 bites buszt.

A szakmai szféra számításhoz használt CUDA alapfolyamatok, amelyek mindeddig a kiváltság processzorok. NVIDIA PhysX technológia már fejlett fizikai számításokat játékok, nincs szükség további speciális kártyák és a CPU is szentelni más, hasonlóan fontos folyamatokat. További előnye ennek az építészet közé utófeldolgozás vagy simítás NVIDIA FXAA Adaptive Függőleges szinkronizálás NVIDIA Adaptive Vertical Sync és az NVIDIA Surround kijelző helyet három monitoron.

Paraméterek

Chip

Modellmegjelölés NVIDIA GeForce GT 740
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Multimédia

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa DDR3

Órajel

Alap órajel 1 006 MHz
Memória frekvenciája 1 782 MHz (1,78 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DVI, HDMI, VGA (D-SUB)
Kimenetek száma 3

Technológia

DirectX változat 11.1

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív

Fogyasztás

TDP fogyasztás 64 W
Ajánlott tápegység 400 W
Kód:  EF374c4s
Termékszám:  N740-2GD3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10