Oldal frissítése

MSI GTX 960 GAMING 2G

4,9 69 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI GTX 960 GAMING 2G

Csak egy pillantás és szenvedélyes szív minden játékos győzni fog. Sok GAMING vezető gyártó MSI Valóban úgy tűnik, egy másik cikkben, amellyel számolni kell. Přichází model, v jehož útrobách naleznete čip NVIDIA GeForce GTX 960. Ez dolgozott ki a legapróbb részletekig grafikus kártya rejti technológiailag kiváló chip architektúra GM206-300 Maxwell. Figyelemre méltó játékélményt akkor garantáltak.


Felett teljesítmény

Köszönhetően a nagy teljesítményű szoftver, könnyen változtatni a frekvencia beállítása és az egész kártya szükséges. S mód Mode fog játszani a legújabb slágerei a legsimább. Mode Csendes üzemmód automatikusan podtaktuje alapvető minimális ventilátor zaj.
Azonban, ha szükség maximális teljesítményt, OC mód a megfelelő választás. Čip tak může být s využitím technologie Core Boost Clock přetaktován z frekvence 1216 MHz až na hodnotu 1279 MHz.

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Nincs zaj, csúcsminőségű

Nincs zaj, csúcsminőségű

Az új generációs MSI Twin Frozr hűtés nem más, mint az alacsonyabb zajszint és kevesebb hőt! A hűtési rendszer kevésbé tartalmaz erősebb rajongók. A lapátok készítsen egy 19% -kal jobb légáramlást és anélkül, hogy növelnénk a zaj.
Technologie Zero Frozr eliminuje hluk při nízkém výkonu, což zajistí velmi tichý chod. Kevesebb sebesség, persze, hosszú élettartam. Összetevői a modell GTX 960 GAMING 2G is készült a legfinomabb anyagokból. Ez a tény bizonyítja hitelesített Military Class 4.


Speciális alkalmazások

Mivel a kérelmek nagy száma, a kártya fog működni, ahogy szeretné. Sáhnout můžete po utilitě Afterburner, pomocí které si kartu vyladíte přesně podle představ. Eye Rest alkalmazás lehetővé teszi a kiválasztását speciális színprofilokkal játékokat vagy filmeket.
Állítsa be a vizuális beállításokat, hogy megfeleljen az Ön és a szemét. Válasszon a mód Mode, Csendes üzemmód vagy OC mód a legjobb játékélményt. 

Speciális alkalmazások

tökéletes design

tökéletes design

Csodálom és tisztelem kártyát. Egy kattintással választhatunk öt egyedi világítási mód a megfelelő hangulatot játékokhoz. Videoeszközök csatlakoztatására használja DVI, HDMI és DisplayPort három. A modell teljes mértékben támogatja a DirectX 12 és OpenGL 4.4 Fel van szerelve nem hagyja SLI támogatás, amely akkor kap egy elképzelhetetlen teljesítmény összekapcsolásával több grafikus kártyát.


legfontosabb jellemzői

  • Dupla a teljesítménye a generációs NVIDIA GeForce GTX 660
  • NVIDIA surround támogatás legfeljebb négy monitor
  • 2 GB memória frekvenciája 7010 MHz
  • Kiváló teljesítmény / fogyasztás (TDP grafikus chip 120 W, 140 W, mint az NVIDIA GeForce GTX 660)
  • Játék közben a FullHD (1080p) 60 FPS
  • könnyű overclocking
  • technológia 3DVision
MSI Grafická karta

Paraméterek

Méret

Szélesség 267 mm
Magasság 36 mm
Mélység 139 mm

Chip

Modellmegjelölés GTX 960
Stream processzorok száma 1 024×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 2 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 216 MHz
Memória frekvenciája 7 010 MHz (7,01 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 5

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás 2-way SLI
DirectX változat 12

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 120 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 400 W
Kód:  EF380h
Termékszám:  GTX 960 GAMING 2G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20