Oldal frissítése

MSI R9 290x Gaming 4G

4,5 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MSI R9 290x Gaming 4G

MSI indít egy módosított változata a népszerű grafikus kártyák az AMD új sorozat R9 290x. Ez örömére minden rajongó a legújabb technológiákat. One csodálatos darab szerencsejáték vas végrehajtja titkos álmok és dob egy maximális részletesség és a must Battlefield 4. Közvetlen verseny nVidia GTX 780 rip egymástól, és nem hagy kétséget afelől, ki a főnök. Hála kompromisszumok nélküli beszéd, GCN architektúra és az AMD Eyefinity 2.0 technológiát élvezheti példátlan játékélményt akár négy monitor egyszerre. Hatalmas rejtett grafikus chip kódneve Hawaii tart 2816 stream processzor kommunikál 4 GB memória is 512-bites memória interfész.Fairytale teljesítményt biztosítva kiváló feltételeket minden modern robbanás maximális részletességgel Ultra felbontás 2560x1600 pixel.
A nyomtatott áramköri összhangban van a vállalati politika Military Class IV csak elemei a legmagasabb minőségű, amely megfelel a katonai szabvány MIL-STD-810G. A különlegessége az is egy nem referencia hűtő Twin Frozr IV technológiával a por ellen, amely azt ígéri, az alacsonyabb hőmérséklet és csendesebb működés, mint egy hagyományos hűvösebb. MSI növeli a kártyáikat, és kiváló minőségű szoftvercsomag haladóknak. Ez magában foglalja a MSI Afterburner szolgáló könnyű overclocking a kártyát. Eredmény Ezután tesztelheti a Kombustor, az is lehetséges, hogy videók rögzítésére játékok valós időben vagy szabályozza a ventilátor sebességét. One újdonság az MSI Gaming App, amely lehetővé teszi közötti váltás mód, grafikus kártya (OC / játék / Silent).

Paraméterek

Méret

Szélesség 127 mm
Magasság 39 mm
Mélység 276 mm

Chip

Modellmegjelölés R9 290X
Stream processzorok száma 2 816×
Gyártási technológia 28 nm

Teljesítmény & felhasználás

Rendeltetés Játék

Memória

RAM memória mérete 4 GB
Memória típusa GDDR5

Órajel

Alap órajel 1 000 MHz
Memória frekvenciája 5 000 MHz (5 GHz)

Interfész

Alaplapi csatlakozás PCI Express x16 3.0
Monitor csatlakozás DisplayPort, DVI, HDMI
Kimenetek száma 4

Technológia

Párhuzamos kártya támogatás Quad CrossFireX
DirectX változat 11.1

Hűtőrendszer

Hűtés típusa Aktív
Elfoglalt slotok száma Két slot-os

Fogyasztás

TDP fogyasztás 250 W
Szükséges plusz tápkábel 1× 6-pin + 1× 8-pin
Ajánlott tápegység 750 W
Kód:  EF838t4
Termékszám:  R9 290X Gaming 4G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05