Oldal frissítése

EIZO monitorok

Eizo monitorok

Professzionális EIZO monitorok 5 éves garanciával

A japán EIZO vállalat már közel 50 éve foglalkozik kiváló minőségű monitorok tervezésével és gyártásával minden felhasználási területre. Széles kínálatukban megtalálhatók a megbízható számítógépes irodai monitorok, professzionális monitorok a fotósok és grafikusok számára, nagy teljesítményű gaming monitorok vagy olyan speciális monitorok, amelyek elsősorban orvosi képalkotó rendszerekhez és ipari felhasználásra alkalmasak. Termékeik közül nem hiányoznak a 4K monitorok sem, amelyek grafikai alkalmazásokkal történő munkához vagy filmnézéshez ideálisak.

Eizo monitorok 5 éves garanciával

EIZO monitorok 5 éves garanciával és magas színvonalú szolgáltatásokkal

Az EIZO kezeskedik monitorainak minőségéért és a termékei nagyrészére egyedülálló 5 éves garanciát biztosít. Az EIZO szervízközpont professzionális szolgáltatásokat nyújt az ügyfelek számára az EIZO monitorok karbantartásával, javításával és beállításával kapcsolatban. Ezeket a szolgáltatásokat magán- és jogi személyek is igénybe vehetik.

Irodai EIZO monitorok

A megbízható és jól kidolgozott EIZO FlexScan monitorok bármilyen irodai vagy otthoni munkához ideálisak. Minden lehetséges módon felveszik a harcot a fáradtság és az egészségre gyakorolt negatív hatásokkal szemben. Csökkentik a szemek terhelését a nem fénylő felületekkel, a Paper mód minimalizálja a kék fényt és az EcoView funkció pedig fokozza az energiatakarékosságot. Az EIZO irodai monitorok tetszetős, ultravékony kerettel rendelkeznek, ami fokozza a kényelmet nem csak több monitor egyidejű használatakor.

Irodai EIZO monitorok
Professzionális EIZO monitorok

Professzionális EIZO monitorok

A professzionális EIZO monitorokat például az egészségügyben, a légi irányításnál vagy a hajóközlekedésnél is használják. A speciális EIZO ColorEdge monitorokat a fotósoknak és a grafikusoknak ajánlják. Kiváló színvisszaadásuknak köszönhetően megfelelnek bármilyen képfeldolgozással foglalkozó szakember magas igényeinek. A fejlett szoftvereszközök és funkciók egyszerűsítik és felgyorsítják a munkafolyamatokat, ezért például mérnökök és építészek is használják őket.

Csúcsminőségű 4K EIZO monitorok

Nem számít, hogy grafikával, virtuális valósággal, CAD/CAM rendszerekkel vagy kifinomult számítógépes szimulációval dolgozol – a 4K EIZO monitorok mindenhol alkalmasak, ahol nagy munkafelületre van szükséged nagy felbontással. Videóvágáshoz vagy fotókkal történő munkához nem hiányoznak a kínálatból a Rec709 és DCI grafikai szabványokat támogató 4K monitorok sem.

4K EIZO monitorok
Paraméterek módosítása
57 termék

EIZO monitorok

Egy minőségi Eizo monitor a grafikusok, tervezők és irodai dolgozók örök és hűséges társa lehet.

Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15