Oldal frissítése

ColorNavigator licenccsomag

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ColorNavigator licenccsomag

Az EIZO ColorNavigator licenccsomag egy, az EIZO ColorNavigator kalibrációs szoftvernek a CX vagy CS sorozatú monitorok menüjébe bevitt licencszámmal való használatához szükséges útmutatót tartalmaz.
A gyártó ambiciózus célja az, hogy a legfejlettebb technológiákat elérhetővé tegye a haladó vagy kezdő felhasználók számára is. Ezek a felhasználók valószínűleg örülni fognak a CX / CS modellek költséghatékony beszerzésének. Abban az esetben, ha már rendelkeznek a kiváló ColorNavigator Elements-el, úgy a kalibráció iránti egyre növekvő igény kielégítésére a ColorNavigator teljes verziójának beszerzése tökéletesen megfelelhet. A beruházás határozottan kifizetődik, mert a monitor "nő fel" a felhasználóhoz és nincs szükség újra.
Az EIZO ColorNavigator teljes verziójának jellemzői:

  • Könnyen beállíthatók a kalibrálás kívánt célértékekei: a fényerő, a fehér és fekete szín, a kontraszt, a kép színgazdagsága és a színlefedettség.
  • Készíts akár 250 különböző profilt, amelyek lehetővé teszik a könnyű váltást és a színmegjelenítés változásainak egyszerű összehasonlítását, közvetlenül a monitor képernyőjén.
  • Könnyedén hozzáigazíthatod a monitort egy másik monitorhoz.
  • A monitor fehér értéke egyszerűen kalibrálható a fehér pont színhőmérsékletének érzékelésével, egy adott nyomdai papír fénytükrözésével, meghatározott megvilágítási feltételek mellett. A monitoron lévő fehér mindig ugyolyan lesz, mint a papíron.
  • A monitort egy kiválasztott szabványnak megfelelően is beállíthatod (pl.: sRGB, AdobeRGB, PhotoRGB, stb.), egyszerűen a kívánt szabvány profiljának kiválasztásával.
  • A monitor kalibrálás ellenőrzése/adatellenőrzés is egyszerűen megoldható.
  • A ColorNavigator támogatja az ICC V2.2 és az ICC V4.2 profilokat is

Paraméterek és specifikációk:
Típus:
licenc
Felhasználható:
Csak EIZO CX vagy CS monitorokhoz

Kód:  WL590sw
Termékszám:  CN-LICENCEAPCK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05