Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Mixcder E10

4,1 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mixcder E10

Vezeték nélküli fejhallgató

a minőségi hallgatáshoz

Élvezd a kedvenc zeneszámaid hallgatását zavaró kábelek nélkül. A Mixcder E10 vezeték nélküli fejhallgatót könnyedén csatlakoztathatod a mobiltelefonhoz a Bluetooth technológiával. 40 mm-es meghajtókkal büszkélkedhet, amely Téged is lenyűgöz az igazán mély basszussal, a magával ragadó középhangokkal és a csodálatos szopránnal. 20 - 20 000 Hz-es frekvenciatartományának köszönhetően a legjobb minőségben hallgathatod meg a kedvenc zenéidet. A fejhallgató támogatja az AAC, AptX, és az AptX Low Latency kodekeket. A gamerek és a VR szemüvegek felhasználói nagyra értékelik majd az AptXLow Latency kodeket minimális késéssel. A Low Latency 40 ms alatt tartja az audio késését.

Mixcder E10 vezeték nélküli fejhallgató

AKKUMULÁTOR

500 mAh

AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAMA

30 óra

BLUETOOTH

5.0

Mixcder E10 vezeték nélküli fejhallgató

Aktív zajszűrés (ANC)

A Mixcder E10 vezeték nélküli fejhallgató aktív zajszűrés funkcióval (ANC–Active Noise Canceling) büszkélkedhet, amely kiszűri a környezeti zaj 96%-át. Miután felhelyezted a fejhallgatót, a zajos környezetből egy csendes világba utazhatsz, ahol zavartalanul élvezheted a zenehallgatást. A beépített 500 mAh-s akkumulátora biztosítja a hosszú zenehallgatást akár 30 órán át keresztül. Ez azt jelenti, hogy a készülék több mint egy teljes nap veled tart folyamatosan. Amennyiben ez még mindig nem lenne elég, a mellékelt adatkábel segítségével csatlakoztathatod a fejhallgatót a tápegységhez és használhatod azt tovább. Továbbá az MSC (Mixcder Super Charging) technológiának köszönhetően csupán 8 perces töltés után akár 3 órás zenelejátszást élvezhetsz.

Beépített mikrofon

Minden bizonnyal nagyra értékeled a Mixcder E10 fejhallgató belső kialakításába integrált praktikus, mindenirányú mikrofont. Ezáltal tarthatod a kapcsolatot a családdal és a barátokkal. Anélkül fogadhatod és intézheted a telefonhívásaidat a fejhallgatóval, hogy ki kellene kapcsolnod a zenét. A mikrofon képes elnyomni a zajt, így mindent tisztán és jól érthetően hallasz majd. A vezérlőgombokat praktikus módon a fejhallgatón találod. LED jelzőfény tájékoztat a fejhallgató működéséről. A fejhallgató mellett a készlet tartalmazza a 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott kábelt, a mikro-USB kábelt, a repülőgépadaptert és a hordtáskát is.

Mixcder E10 vezeték nélküli fejhallgató
Mixcder E10 vezeték nélküli fejhallgató

 A Mixcder E10 vezeték nélküli fejhallgató 
főbb jellemzői 

  • Mixcder E10 vezeték nélküli fejhallgató 20 - 20 000 Hz-es frekvenciatartománnyal
  • Támogatott kodekek: AAC, AptX és AptX Low Latency
  • A fejhallgató beépített mindenirányú mikrofonnal rendelkezik
  • A fejhallgatót egyszerűen csatlakoztathatod a telefonhoz a Bluetooth technológia használatával
  • A fejhallgató aktív ANC zajcsökkentés funkcióval büszkélkedhet
  • A beépített 500 mAh-s akkumulátor akár 30 órányi üzemidőt biztosít
  • A csomag a fejhallgató mellett tartalmaz egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott kábelt, egy mikro-USB kábelt, egy repülőgépadaptert és egy hordtáskát

Kényelmes utazáshoz

A forgó kialakításának hála könnyedén felhelyezheted a fejhallgatót bármilyen fejformára. A fejhallgató fülpárnái kiváló minőségű memóriahabból készültek, ez gondoskodik az igazán kényelmes használatról. A Mixcder E10 vezeték nélküli fejhallgató praktikus utazótokkal rendelkezik, amelyet húzózsinórral rögzíthetsz. A fejhallgató forgatható és összecsukható kialakítása lehetővé teszi a könnyű tárolását a bőröndben. Így szinte egyáltalán nem foglal helyet, tehát magaddal viheted minden utazás alkalmával.

Mixcder E10 vezeték nélküli fejhallgató

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack, Bluetooth
Bluetooth verzió 5.0
Támogatott kodekek AAC, aptX, SBC
Levehető kábel igen

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
Zajcsökkentés Aktív (ANC)
További tulajdonságok Forgatható fülpárna, Tok a csomagban, Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Érzékenység 120 dB/mW
Hangszóró mérete 40 mm
Impedancia 32 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Integrált
Irányjellemző Kör
Érzékenység -42 dB
Impedancia 2 200 Ohm
Funkciók Zajkioltó

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje 30 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB

Tömeg

Tömeg 304 g
Kód:  MIXC04
Termékszám:  Mixcder E10                      

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10