Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Ausdom

Ausdom tartozékok

Ausdom – megbízható audió és videó tartozékok

Az Ausdom egy 2014-ben, az USA-ban alapított vállalat, amely minőségi audió- és videó berendezéseket kínál az otthoni és irodai ökoszisztémák számára egyaránt. Nap mint nap több, mint száz tervezőből és mérnökből álló csapat finomítja és fejleszti a technológiákat a lehető legjobb felhasználói élmény elérése érdekében, amely a világ minden táján kölcsönös bizalomhoz vezet az ügyfelekkel. Konkrétan az Ausdom portfóliójába fülhallgatók és True Wireless fejhallgatók is tartoznak, amelyek az aptX és AAC kodekek támogatásával, valamint aktív zajszűréssel is büszkélkedhetnek. További domináns termékek közé tartoznak az akár 2K felbontású és 90°-os webkamerák, amelyeket minden videokonferencia során értékelni fogsz. Ne habozz, fedezd fel Te is az Ausdom világát.

Paraméterek módosítása
13 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20