Oldal frissítése

Milyen Sony TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Sony televíziót szeretnél vásárolni, de nem tudod, mit jelentenek az egyes kifejezések és jelölések? Vagy csak szeretnél többet megtudni a SONY TV-k egyedi jellemzőiről? Akkor jó helyen jársz. Cikkünkben röviden ismertetjük a SONY TV-k technológiáit és tulajdonságait.

Milyen Sony TV-t vegyek? – TARTALOM

Milyen Sony TV-t vegyek? - útmutató

Tippek a Sony TV kiválasztásához

 1. Képernyőméret: a legalapvetőbb paraméter, amelyet mindeképpen figyelembe kell venned, maga a televízió mérete.
 2. Felbontás: ez egy fontos paraméter, amely meghatározza, hogy a televízió mennyire jó és éles képet jelenít meg.
 3. Megjelenítési technológia: a kép megjelenítési módját határozza meg, nagyon fontos szempont a kiválasztási folyamatban. Nem mindegy, hogy hagyományos LED-et vagy például OLED-et választasz.
 4. Egyéb jellemzők és funkciók: a televízió ma már egy csúcskategóriás készülék és számítógép, amely sok mindenre képes. Válassz a funkciók széles skálájából, a képernyőmegosztástól kezdve a NETFLIX szolgáltatáson át a Ready For PlayStation 5-ig.

A következő szövegben mindezeket a funkciókat és még sok mást is bemutatunk.

Sony Bravia televíziók

Sony TV kiválasztása: amit tudni kell

Cognitive Processor XR™

Ez az eddigi legkifinomultabb, forradalmi processzor a SONY BRAVIA XR™ sorozatú tévékészülékekben, amely a tartalmakat az emberi látás és hallás jellemzőinek megfelelő módon adja vissza. A processzor funkcióinak jobb áttekintése érdekében a SONY a funkciókat két nagy blokkra osztotta: XR PICTURE és XR SOUND.

A Cognitive Processor XR™ segítségével a BRAVIA TV-k elemzik a tartalmat, és ugyanúgy adják vissza, ahogyan az emberek a való világban látják és hallják. Felismerik, hogy egy képen mire fókuszálnak leggyakrabban - például egy film főszereplőjére. Azt is felismerik, hogy egy sugárhajtású repülőgép esetében a hangnak felülről kell jönnie, így ezt a hangot ennek megfelelően reprodukálják a nappaliban. Ennek eredményeként a kedvenc tartalmaidat olyan valósághűen jeleníti meg, hogy szinte érezni is tudod.

Hogyan működik a Cognitive Processor XR™?

A hagyományos mesterséges intelligencia csak egyenként érzékeli és elemzi az olyan képelemeket, mint a szín, a kontraszt és a tisztaság. Ez azt jelenti, hogy egy képelem csak egy bizonyos szintig lesz feljavítva. Azonban az, ahogyan a világot érzékeljük, számos információn alapul, amelyek egyszerre jutnak be az agyunkba a szemünkből és a fülünkből. A Cognitive Processor XR™ ugyanígy működik, egyszerre több százezer elemet elemezve. Az egyik ilyen elem a fókuszpont - ez segít meghatározni, hogy az ember mire fókuszál leggyakrabban. A kép minden elemének elemzésével, beleértve a fókuszpontot is, a processzor meghatározza a mélységinformációkat, és minden egyes részt úgy állít be, hogy a kép a legnagyobb mélységet és a legrealisztikusabb megjelenést kapja.

Ez a processzor a SONY TV-piac élvonalbeli és teljesen innovatív terméke. A Cognitive Processor XR átfogóan reprodukálja a képet és a hangot. Az alábbiakban bemutatjuk ennek az egyedülálló technológiának az alappilléreit:

XR PICTURE

Az XR Contrast több ezer mini LED sűrű hálózatát képes vezérelni az XR Backlight Master Drive™ technológiával, amely egy dimmelő algoritmust használ. Ez biztosítja, hogy a filmjeleneteket és az egész vizuális élményt élénk fények, mély feketék és természetes középtónusok jellemezzék.

Az XR Colour segítségével az XR Triluminos Pro™ képes a színeket a telítettség, az árnyalat és a fényerő alapján beállítani a természetes tónusok minden részletében. Ehhez egy egymilliárd színből álló, széles színárnyalat-panelt használ. Ezekkel a specifikációkkal a processzor képes figyelembe venni az emberi fény- és színérzékelést.

Az XR Clarity visszaállítja az elveszett textúrákat, így a képminőség közelebb kerül a 4K-hoz. Az XR 4K Upscaling™ a Bravia XR™ processzor segítségével valósághű képet biztosít.

Az XR Motion közelebb hozza hozzád az akciót, legyen szó akár egy sportmérkőzésről vagy egy filmbeli gyors lövöldözésről. Az XR Motion Clarity™ technológiával ellátott csúcstechnológiás XR processzor elemzi a képkockák mozgását, ezáltal csak sima és tiszta képeket jelenít meg.

XR SOUND

Az XR Sound Position az Acoustic Multi-Audio™ technológiával együttműködve hatékonyan osztja el a hangvisszaadást a hangszórók között.

Az XR Surround technológiát úgy tervezték, hogy áthidalja a házimozi és a TV hangszórórendszer közötti szakadékot. Az XR Surround™ technológia automatikusan virtuális térhatású hangzást hoz létre a TV hangszóróin keresztül az Acoustic Auto Calibration segítségével, így a hangszórórendszerrel versenyképes 3D hangzást ér el.


XR SOUND kiegészítők

Csatlakoztass egy SONY hangprojektort a BRAVIA XR™ TV-hez a tisztább és teljesebb hangvisszaadás érdekében az Acoustic Center Sync™ funkcióval, amely kiemeli a középső hangszórót. Ez biztosítja, hogy a hangzás pontosan illeszkedjen a képernyőn zajló eseményekhez, így teljesen magával ragadó élményt nyújtson.

A 360 Spatial Sound Personalizer™ technológia a Dolby Atmos™ része, a BRAVIA XR™ TV-hez csatlakoztatható SRS-NS6 hangszóróval működik. A használatához egy WLA-NS7 vezeték nélküli jeladó szükséges. Ezzel a berendezéssel szimulált 360 térbeli hangzást élvezhetsz, akár bizonyos SONY fejhallgatókkal is.

A Voice Zoom 2™ felismeri a hangtípust, elemzi azt, és növeli annak tisztaságát a tiszta párbeszédek érdekében anélkül, hogy manuálisan növelni kellene a hangerőt.

Felbontás

A felbontás a képernyő (monitor/kijelző) képpontjainak számát jelzi. A televíziók esetében általánban a következő paramétereket használják:

 • 1280 × 720 (HD)
 • 1920 × 1080 (Full HD)
 • 3840 × 2160 (4K)
 • 7680 × 4320 (8K)

A 8K TV felbontása 4× nagyobb, mint a 4K TV-é, és 16× nagyobb, mint a Full HD TV-é.

A felbontás fontos szerepet játszik a kép megjelenítésében, különösen az olyan paraméterek tekintetében, mint a tisztaság, finomság, élesség, sűrűség és így tovább. Röviden, minél nagyobb felbontással rendelkezik a televízió, annál több vizuális információt nyújt a jobb moziélmény érdekében. Maga a képernyő mérete is fontos. A képernyő mérete és felbontása közötti összhang tökéletes a SONY termékekben.

A Full HD a Full High Definition rövidítése. A 4K és 8K rövidítéseknek is van kiegészítő jelentése, amely mindkét változatnál ugyanaz. Találkozhatsz a 4K/8K Ultra High Definition és az Ultra HD vagy UHDTV technológiával is.

A 4K vagy akár a 8K formátum nemcsak a nagyobb formátumról szól, hanem a nagyobb pixelsűrűségről is, ami két tényt jelent:

 1. Példaként vegyün alapul egy Full HD és egy 4K TV-t, a jelforrás pedig egy klasszikus TV jel lesz. Ha ezeket a tévéket egymás mellé helyezzük, még ha a jel ugyanaz is, a kapott kép nem lesz ugyanolyan a két tévén. A 4K tévék képesek a képet 4K minőségre felskálázni (feljavítani), tehát a nagyobb pixelszámnak köszönhetően összességében jobb képet produkálnak. Ez minden alkalommal megtörténik, amikor a jel forrása gyengébb minőségű.
 2. Ugyanakkor van egy másik tény is, mégpedig az, hogy minél nagyobb felbontásra képes a tévé és minél simább a megjelenítése, annál kisebb távolságra van szükségünk ahhoz, hogy elérjük az ideális távolságot a tévétől. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy még egy kis lakásban is megengedhetünk magunknak egy nagyobb tévét.

Megjelenítési technológia

A tévé kiválasztásának megkönnyítése érdekében az alábbiakban felsoroljuk és elmagyarázzuk a SONY tévékészülékek által használt összes tipikus technológiát.

A LED képernyő LED-eket tartalmaz, amelyek a kijelzőn szétszórtan helyezkednek el. Ezek a fényt kibocsátó LED-ek átvilágítanak egy folyadékkristály-rétegen, majd a fényt egy színszűrővel kezelik. Ezt az egész képalkotási folyamatot végül a vezérlőegység állítja be.

A FULL ARRAY LED röviden és tömören úgy foglalható össze, hogy mélyebb feketék és tiszta színek. Az éjszakai égbolt fényes holddal lesz élethű, a hold fényes fehér és vibráló, az égbolt pedig sötét és fekete. Ez a tökéletes megjelenítés a háttérvilágítással ellátott képernyőnek köszönhető.

A MINI LED a következő lépés a LED-technológia fejlődésében. Az ezzel a funkcióval rendelkező tévékészülékekbe sokkal több MINI LED-et építettek be a kijelzőbe, amelyek a Sony tévék minőségi kivitelezésének és csúcskategóriás alkatrészeinek köszönhetően képesek kihozni a kép mélységét, minőségi, pontos és egyenletes képet biztosítanak.

Az OLED (Organic Light-Emitting Diode) a legújabb kijelzőtechnológia. A panel megvilágításáról több mint 9 millió egyedileg megvilágított dióda gondoskodik. Az OLED panel legnagyobb előnye a fekete színvisszaadás. Mivel a diódák egymástól függetlenül működnek (fényt termelnek), a fekete színvisszaadás, valamint a fekete és fehér közötti átmenetek páratlanok. Az OLED-technológia a betekintési szögek tekintetében a legkevésbé sem torzul, a színek és a megjelenítés állandó, akár közvetlenül, akár oldalról nézi a néző a tévét.

A SONY a 4K OLED TV-k széles választékát kínálja - ha szeretnéd megtekinteni az egyes termékeket, kattints az alábbi linkre.

HDR - bizonyos esetekben találkozhatunk a HDR technológiával is, például: 4K HDR. Ez a technológia a néző számára valósághűbb élményt nyújt, különösen a sötétebb vagy komorabb jeleneteknél, mivel képes a képkocka legsötétebb és legvilágosabb pontjaival dolgozni, megfelelően kiegyensúlyozni az így kapott képet, hogy az a lehető legrealisztikusabbnak tűnjön. A HDR funkció nagy dinamikus kontrasztot biztosít.

DOLBY VISION®️

Mi az a Dolby Vision®️? Ez a formátum új szintre emeli a HDR technológiát, sokkal igényesebb paraméterekkel. Ennek eredményeképpen a nézők számára jelenleg a televíziók képernyőjén élvezhető legjobb minőségű vizuális élményt nyújtja. A SONY továbbfejlesztette az amúgy is kiváló minőségű HDR nagy dinamikatartományt, optimalizálta ezt a technológiát minden jelenethez és minden képernyőhöz az ultraélénk képek, a lenyűgöző színek és az egyenletes minőség érdekében, beleértve a mély és élénk részleteket.

XR HDR Remaster

Az XR HDR Remaster egy olyan technológia, amely lehetővé teszi, hogy a tévé processzora felismerje a képen lévő objektumokat, azokat külön-külön elemezze. Az elemzés alapján ezután beállítja az egyes tárgyak kontrasztját, színét és mélységét, hogy a kép valósághűbb legyen és kiemelje a lényeges elemeket. A Bravia XR™ technológiával történő feldolgozás fokozza az XR HDR Remaster™ hatékonyságát, különösen az árnyalat, a telítettség, a mozgásvektor, a fényerő, a sávszélesség és egyéb paraméterek pontos beállításával.

4K XR Super Resolution

A 4K XR Super Resolution feldolgozza és reprodukálja az elemeket, hogy a képernyőn megjelenő tárgyak textúrája tökéletes legyen. A Bravia XR™ emellett 4K képfeldolgozással büszkélkedhet, amely a Full HD felbontás négyszerese, így kiváló minőséget biztosít a jelenetekhez.

4K XR Smooting

A 4K XR Smooting egy olyan technológia, amely több ezer színtónussal, árnyékkal és árnyalattal dolgozik a sima és természetes 4K minőségű képek elérése érdekében.

DOLBY ATMOS®️

Mi az a Dolby Atmos®️? Ez a hangtechnológia nagyon pontosan helyezi el a hangot a térben, a 3D objektumtechnológia elvén működik, amely a térhatású hangot a hallgatóság köré, a szobában reprodukálja. Egyszerűen fogalmazva, minden Dolby Atmos formátumban lejátszott tartalom megpróbálja megközelíteni a moziban tapasztalt élményt, ahol számos hangszóró tökéletesen közvetíti a térhangzást.

Az Acoustic Surface Audio+™ egy Sony-exkluzív technológia, amely a tévékészülékek között egyedülállónak számít. Egy hagyományos TV-nek általában két hangszórója van, amelyek az asztalról vagy a falról visszaverődve szólalnak meg, és a hang mindig csak egy helyről jön. Ezzel szemben egy Acoustic Surface Audio+ technológiával ellátott SONY TV önmagában is "egy nagy hangszóró". Közvetlenül a panel mögött 2-3 aktivátor és mélynyomó található, amelyek az egész panelt rezegtetik, ezáltal a képernyő egyben a hangszóró is, a hang közvetlenül a képernyőről jut el a hallgatósághoz, akárcsak a moziban. Ráadásul pontosan hallhatjuk, hogy mi hol történik a képernyőn, mivel a hang a film vagy a sorozat jelenete alapján, az annak megfelelő helyre kerül kiosztásra.

A Sony TV-k funkciói

A Sony TV-k tele vannak remek funkciókkal. Az alábbiakban sorra vesszük a legfontosabbakat, amelyekre érdemes odafigyelni, amikor új tévét választasz.

Netflix

Netflix (Recommended TV) – A Netflix bizoynos SONY TV-ket kivételes specifikációkkal és teljesítménnyel rendelkezőnek minősítette. Ez a szolgáltatás (Netflix Adaptive Calibrated Mode) a csúcskategóriás tévékkel kombinálva lélegzetelállító tévénézési élményt nyújt, akár a közönségkedvenc The Witcher, akár más Netflix-filmek vagy sorozatok nézése közben. Ha ez a funkció be van kapcsolva, a televízió ugyanazt a képminőséget adja vissza, mint a fő stúdiónyomat.

Netflix Calibrated Mode üzemmód

Kifejezetten a Netflix műsoraihoz fejlesztették ki. Egy SONY TV-vel kompromisszumok nélkül élvezheted a teljes képkockát és az alkotó eredeti elképzelését. Ezen kívül a SONY TV távirányítója tartalmaz egy NETFLIX gombot, így a lehető legkényelmesebben aktiválhatod ezt a funkciót a televíziódon.

Bravia Core

A Bravia Core egy exkluzív streaming szolgáltatás, amely az XR kognitív processzorral ellátott SONY TV-kbe került beépítésre. Rengeteg film várja itt a felhasználókat. A BRAVIA XR technológiával, a Pure Stream™ és az IMAX® Enhanced funkciókkal minden tartalmat lenyűgöző kép- és kiváló hangminőségben élvezhetsz.

Ez az exkluzív szolgáltatás két csomagban, az egyes TV-modellekhez ingyenesen elérhető.

 1. A következő modellekhez 5 film és 1 év streaming ingyen: A80J, A83J, A84J, X90J, X92J, X93J, X94J, X95J, A75K, A80K, X82K, X89K, X90K, X90S a X95K
 2. A következő modellekhez 10 film és 2 év streaming ingyen: A90J, Z9J, A83K, A84K, A90K, A95K, X92K, X93K, X94K, X94S a Z9K

A BRAVIA CORE az összes BRAVIA XR sorozatú modellhez elérhető: Z9J, A90J, A80J, X95J és X90J.

Ambient Optimization

A BRAVIA CAM egy innovatív kiegészítő, amelyet csatlakoztathatsz és aktívan használhatsz a személyre szabott zenehallgatáshoz és képhez. A kamera tudja, hogy hol vagy a szobában, és milyen messze vagy tőle. E mérőszámok alapján megfelelően módosítja az audio- és videobeállításokat, hogy az kellemes élményt nyújtson. Az Ambient Optimization funkció fényérzékelőt és színérzékelőt (a Master sorozat esetében), a hangzás esetében pedig Acoustic Auto Calibration-t használ. Ez tehát egy igazán szép funkció, amely új szintre emeli a SONY TV-élményt.

A BRAVIA CAM emellett számos más hasznos funkcióval is rendelkezik:

 • figyelmeztet, ha túl közelről nézed a képernyőt
 • lehetővé teszi a TV gesztusvezérlését
 • optimalizálja az energiafogyasztást azáltal, hogy automatikusan elsötétíti a képernyőt, amikor nem vagy ott

A BRAVIA CAM automatikusan és ingyenesen jár az A95K és Z9K modellekhez.

Google TV

A Google TV több mint 7000 filmet és tévéműsort tartalmaz, amelyek minden streaming platformon elérhetők. Minden egy helyen - műfajok szerint, az érdeklődési köröd alapján.

A Google TV a SONY TV használatának teljesen új módját nyitja meg. A játékok és alkalmazások telepítése, beleértve azok kontrollerrel történő irányítását a tévén, magától értetődő. A Google TV sokkal több lehetőséget kínál, így a tévé automatikusan játék-, streaming- és relaxációs eszközzé válik az otthonodban.

Hangvezérlés

A hangvezérlés megkönnyíti a kedvenc tartalmaid megtalálását. Használd a hangod, hogy kényelmesebben és gyorsabban megtaláld, amit keresel. Többé nem kell hosszasan keresgélned a távirányítóval, csak kérdezz.

Bluetooth® csatlakoztathatóság️

Élvezd az egyszerű vezeték nélküli szórakozást, csatlakoztass bármilyen eszközt a tévéhez (amennyiben az támogatja a Bluetooth technológiát). Élvezd a filmeket és a zenét a nagy képernyőn, csodálatos hangzással.

Chromecast built-in

Ez egy olyan funkció, amellyel a képet vagy a hangot azonnal megoszthatod a mobiltelefonodról. Így közvetlenül a galériából mutathatsz képeket a barátaidnak, játszhatsz a játékokkal vagy olvashatsz e-könyvet a tévén.

Apple AirPlay / Apple HomeKit támogatás

Az Apple AirPlay hasonló a Chromecast beépített funkciójához, azzal a különbséggel, hogy támogatja a képernyő megosztását Apple-eszközökről. Így iPhone-ról, iPad-ről vagy Mac-ről is élvezheted az egyedi tartalmaidat.

Újrahasznosítás

A Sony (Road to ZERO) elkötelezett a hulladékcsökkentés és a környezetvédelem mellett. Az A95K TV esetében például SORPLAS™ anyagot használtak. Ennek az anyagnak az újrahasznosítási aránya akár 85% is lehet. Ezen túlmenően a BRAVIA CAM-mal ellátott tévékészülékek az energiafogyasztást is csökkentik. Röviden, a SONY a környezetünkkel szembeni felelősségteljes hozzáállással fejleszti termékeit.

Sony OLED TV

SONY OLED TV-k

 • Előre feltelepített és a felhasználó által telepíthető alkalmazások
 • Böngéssz az interneten úgy, mint a számítógépeden
 • Közvetlen hozzáférés a televíziós csatornák archívumaihoz, streaming szolgáltatásokhoz (pl. Netflix, HBO GO) és egyéb videókhoz (YouTube, Twitch stb.)
 • Könnyen csatlakoztatható az internethez és különböző eszközökhöz (számítógép, telefon stb.)
 • Okos hangalapú asszisztensek (Google Assistant, Amazon Alexa stb.)
 • Játszás közvetlenül a TV-n

Az XR OLED Contrast technológiának köszönhetően extra gazdag feketével és kiváló fényerővel élvezheted a jeleneteket.

Sony Mini LED TV

SONY Mini LED TV-k

 • 3840 × 2160 pixeles (4K) vagy akár 7680 × 4320 pixeles (8K) nagy felbontás
 • A felbontás lényegesen nagyobb, mint egy hagyományos számítógép vagy laptop kijelzőjének felbontása
 • Nagy képpontsűrűség és tökéletesen éles kép még hatalmas képernyőméretben is
 • A 100/120 Hz-es modellek sokkal simább képet tudnak megjeleníteni, mint a hagyományos tévékészülékek
 • A felskálázási funkció javítja a kisebb felbontású tartalmak képminőségét, hogy azok 4K/8K TV-n is jól nézzenek ki. Sok esetben mesterséges intelligenciát használ ehhez

A tartalmat az emberi látás és hallás jellemzőinek megfelelő módon adja vissza, így hihetetlenül valósághű élményt nyújt.

Triluminos LED

Triluminos LED

 • Tisztább és élénkebb színek
 • Valódi és természetes színvisszaadás
 • Okos háttérvilágítási technológia
 • Hangsúlyosabb mélységérzet
 • Természetes bőrszín
 • Szélesebb színpaletta

A TRILUMINOS technológia lélegzetelállító képi megjelenítést biztosít. Ez azt jelenti, hogy a színeket a valóságban látottakhoz közelebbi színekben élvezheted. Több mint egymilliárd szín elevenedik meg a nagy képernyőn, kiváló kontraszt mellett. Ezáltal a Sony TV-n megjelenő kép teljesen valósághű lesz.

Full Array LED

Full Array LED

 • Élénkebb színek és mélyebb feketék
 • A sötét és világos árnyalatok teljes skáláját rögzíti

Mi az a Full Array LED? Ez egy innovatív háttérvilágítási technológia, amely filmszerű kontrasztot biztosít, a hangsúlyt a pontos és mély fekete árnyalatokra helyezve. Egyesíti a LED-technológia legjobb tulajdonságait az OLED-technológia nagy kontrasztjával. A hagyományos LED-es háttérvilágításnál egy LED-sornak kell kiegyensúlyoznia a fényt a teljes képen. Ezért a sötét részek nem olyan sötétek, a fény pedig nem elég világos. Ezzel szemben a Full Array LED háttérvilágítás a LED intenzitását a kép minden egyes részéhez külön-külön állítja be. Ahol több fényre van szükség, ott a LED-ek fényerejét növeli, ahol pedig kevesebbre, ott tompítja.

Fogalomtár – SONY TV

Az alábbiakban a leggyakrabban keresett kifejezéseket találod, amelyekhez a gyors tájékozódás érdekében a lehető legtömörebb magyarázatot és specifikációt adjuk meg.

4K

Négyszer több képpontot biztosít, mint a hagyományos Full HD.

8K

Ez egy másik tipikus formátum, amely a 4K felbontás négyszeresét kínálja.

HDR

Nagy dinamikatartomány, amely hatékony fényerősségmélységet biztosít. Ideális esetben a legvilágosabbtól a legsötétebbig mutatja az árnyalatokat.

Dolby Atmos

Olyan technológia, amely jobban reprodukálja a térhatású hangzást. A technológia alapvetően két alappilléren nyugszik. Több csatorna, amelyen keresztül a hang terjed, valamint a hang keverése.

Dolby Vision

Olyan technológia, amely számos alkomponenst használ a kép legmagasabb minőségű megjelenítéséhez.

OLED

Olyan kijelző, amely a szerves diódák elvén működik. Ezek a szerves diódák szerves vegyületeket tartalmaznak, amelyek elektromos áram hatására világítanak. A kijelzőn egy pixel egy dióda, így a tévé több millió független elem segítségével jeleníti meg a képet, amelyek együttesen biztosítják a kép tökéletes harmóniáját.

Mini LED

A kijelzőkben használt egyik legújabb technológia. A LED-ek háttérvilágításként világítják meg az úgynevezett folyadékkristályokat.

Apple HomeKit

Az a terület (alkalmazás), amelyen az összes, ezzel a szolgáltatással kompatibilis okos egység összpontosul. Ennek az az előnye, hogy távolról vezérelheted a készülékeket és más eszközöket, mindent a telefonod segítségével állíthatsz be szükség szerint.

Google TV

Egyszerűen fogalmazva, egy sokoldalúan használható okostévé. Letölthetsz alkalmazásokat, böngészhetsz az interneten, a hangoddal vezérelheted a tévét stb.

Hangalapú keresés

A TV vezérlésének lehetősége különböző parancsokkal. Megkérdezheted például, hogy milyen az időjárás ma Budapesten. A televízió megmutatja az aktuális budapesti időjárást.

Netflix

Egy streaming szolgáltatás, amely népszerű tévéműsorok, dokumentumfilmek, filmek és egyéb műsorok széles és változatos választékát kínálja.

Újrahasznosítás

Ez a SONY egyik fontos ökológiai szempontból tett lépése, melynek célja a környezetvédelem.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05