Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Útmutatók

Milyen SSD-t vegyek? | Milyen HDD-t vegyek?

Ha HDD-t vagy SSD-t keresel, de elakadtál a kiválasztási folyamatban, készítettünk számodra egy cikket, amely segít eligazodni az alapvető paraméterek között, hogy ki tudd választani az igényeidnek leginkább megfelelő adattárolót.

Milyen hajszárítót vegyek?

Az évek során a hajszárító egy olyan nélkülözhetetlen fürdőszobai eszközzé vált, amely nélkül sok nő, férfi és gyermekes anya el sem tudja elképzelni a mindennapi hajápolást. Rengeteg hajszárító van jelen a piacon, különböző paraméterekkel, amelyek a laikusok számára nehezen értelmezhetők. Ezért készítettünk egy egyszerű útmutatót a hajszárító kiválasztásához, amely segít eligazodni a kínálatban, és megtalálni a megfelelőt.

Milyen telefont vegyek 2024-ben?

Menedzserként munkához keresel telefont, vagy a nagyszülőknek szeretnél egyet ajándékozni vagy éppen szelfikészítéshez keresed a megfelelő telefont? Segítünk kiválasztani egy olyan telefont, amely hosszú ideig megbízhatóan fog szolgálni.

Milyen TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ)

A TV funkciója folyamatosan változik. Napjainkra már nem csupán a televíziós sugárzás vételére szolgál, hanem a háztartások multimédiás központjává is vált.

Milyen játékot vegyek 11-14 éves fiúnak?

Amikor egy 11-14 éves fiú számára választunk játékot, érdemes figyelembe venni az érdeklődési körét és a hobbijait. Az iskoláskorú fiúk körében a legnépszerűbb játékok közé tartoznak a LEGO építőkészletek, az RC modellek, a játékkonzolok, a hoverboard és a filmek (vagy képregények) világán alapuló játékok, mint például a Star Wars és a Marvel.

Milyen játékot vegyek 6-10 éves fiúnak?

A kisiskolás gyermek új ismeretekre és tudásra vágyik, néha azonban hiányozhat számára a klasszikus játék is, amikor szeretne összerakni valamit, vagy autókkal játszani. Útmutatónkban ismertetjük a legjobb játékok, játékszerek és tevékenységek listáját, amelyek biztosan elnyerik egy 6-10 éves fiú tetszését.

Milyen elektromos rollert vegyek?

Az elektromos rollerek amellett, hogy gyors és kompakt közlekedési eszközök, kiváló szórakozást biztosítanak az idősebb gyerekek és szüleik számára. Némelyik városi használatra alkalmas, míg a többinek a terep sem okoz gondot. Mire érdemes odafigyelni vásárláskor? Segítünk a megfelelő elektromos roller kiválasztásában.

Milyen játékot vegyek 11-14 éves lánynak?

A 11-14 éves lányok esetében a klasszikus játékok helyett a fiatalabb generációnak szánt ajándékokra összpontosítunk. Kifejezetten lányoknak szóló ékszerek, szépségápolási és dekorációs termékek, okosórák és érdekes társasjátékok. A kínálat rendkívül bőséges, jól áttekinthető útmutatónk pedig ezúttal is segít eligazodni.

Milyen játékot vegyek 6-10 éves kislánynak?

A 6 és 10 éves kor közötti lányoknak szánt játékok között számos választási lehetőséget kínálkozik. Útmutatónkban megpróbálunk áttekintést adni erről a kínálatról, több kategóriára osztjuk azt, amelyek közül már könnyen kiválaszthatod a megfelelő játékot egy kislány számára ebben a korosztályban.

Milyen játékot vegyek 4-5 éves kislánynak?

Játék 4 éves kislánynak? Egy játékbolt közepén állsz és azon töröd a fejed, hogy milyen játék való egy 4-5 éves kislánynak? A legjobb, amit tehetsz, hogy átnézed útmutatónkat, amelyben áttekintést adunk a legjobb játékokról, amelyek garantáltan örömet szereznek minden kislánynak. A választék, beleértve a babákat, babakocsikat, plüssöket, rajzfilmhősöket és elektromos kisautókat, igazán változatos.

Milyen játékot vegyek újszülöttnek és kisgyereknek?

Nem tudod, milyen játékot válassz egy újszülött vagy egy kisgyermek számára? Letisztult útmutatónkban bemutatjuk a legnépszerűbb újszülött játékokat, amelyek biztosan mosolyt csalnak minden gyermek arcára. És mivel a gyermekek fejlődése 3 éves korig gyors ütemben zajlik, érdemes mindig az adott fejlődési időszaknak megfelelő játékokra összpontosítani.

Milyen Sony TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Sony televíziót szeretnél vásárolni, de nem tudod, mit jelentenek az egyes kifejezések és jelölések? Vagy csak szeretnél többet megtudni a SONY TV-k egyedi jellemzőiről? Akkor jó helyen jársz. Cikkünkben röviden ismertetjük a SONY TV-k technológiáit és jellemzőit.

Milyen szobakerékpárt vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Ha a tested alsó felét szeretnéd megmozgatni, de ízületi problémák miatt nem futhatsz, ideális választás lehet számodra egy szobabicikli.

Milyen okosórát vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Útmutatónk segít eligazodni az okosórák színes világában, így itt minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz.

Okosotthon vezérlő - Milyen központi egységet vegyek?

A központi egység, más szóval a smarthome távirányító, minden okosotthon szíve. Választhatsz a szabványosak közül, amelyeket közvetlenül az okosotthonok gyártói állítanak elő, de szétnézhetsz a számos hangasszisztens között is, amelyek lehetővé teszik az okosotthonba való bekapcsolódást. Így kényelmesen, a hangoddal szabályozhatod a világítást, a fűtést, a redőnyöket stb.

Hogyan válasszunk gimbalt?

Szeretnél videókat készíteni a mobiltelefonoddal, de nem vagy elégedett a stabilitással? Szerezz be egy gimbalnak nevezett stabilizátort! Gimbal segítségével jobb eredményeket érhetsz el, mint az optikai stabilizálással. Cikkünkben elmondjuk, mire érdemes odafigyelni a gimbal kiválasztásakor.

Hogyan kell helyesen szárítani a ruhákat?

A megfelelő ruhaszárítás biztosítja, hogy a ruhák ne zsugorodjanak össze, ne deformálódjanak és egyéb módon se károsodjanak. Ruháid amellett, hogy szárazak, olyanok lehetnek, mintha csak újak lennének, akár ruhaszárító állvány, akár ruhaszárító kötél segítségével szárítod őket, de persze újszerű állapotuk ruhaszárító gépek használata mellett is megőrizhető.

Hogyan kell helyesen szétválogatni a szennyest?

Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre megkaphatod a választ.

Hogyan mossunk ruhát helyesen? (ÚTMUTATÓ)

Ha érdekelnek a helyes mosás tippek, amelyek segítségével a szennyes hosszabb ideig és jobb állapotban marad, itt most megtalálod őket. Ezenkívül tanácsokat adunk bizonyos speciális szennyestípusok, például a termo alsóneműk, a babaruhák vagy a függöny mosása kapcsán. Cikkünkből nem hiányozhatnak természetesen a ruhák fehérítésével, illetve a cipők mosógépben történő mosásával kapcsolatos kérdések sem.

Mindent a nyomtatásról | TIPPEK és TRÜKKÖK | ÚTMUTATÓK

Új nyomtatóra van szükséged, de nem tudod, hogyan válaszd ki a megfelelőt? Vagy már van nyomtatód, de nem tudod, hogyan üzemeld be? Esetleg már használod, de szeretnél többet tudni a tonerekről, nyomtatópatronokról és a papírméretekről? Vagy tudni akarod, hogy tudsz közvetlenül a mobilodról nyomtatni? Akármilyen információra is legyen szükséged, ezen az oldalon megtalálod a nyomtatókkal és nyomtatással kapcsolatos legfontosabb cikkeinket.

20 További...

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05