Oldal frissítése

MERIDOL

Meridol®: az íny ápolása egyet jelent az egészség ápolásáva

A Meridol® termékeket svájci fogászati szakértők fejlesztették ki azzal a céllal, hogy olyan készítményeket hozzanak létre, amelyek megvédik az ínyt a vérzéstől és egyéb problémáktól. A Meridol® fogkrémek egyedülálló összetételű, az aminfluorid és szánhidrogén-fluorid hatóanyagok kombinációján alapuló készítmények. A Meridol® minőségi fogápolás palettája lágy gél állagú fogkrémből, mikroszálas fogkeféből és alkoholmentes szájvízből áll. A termékek hatékonysága klinikai vizsgálatokkal bizonyított. A Meridol® termékek rendszeres használatával* az ínyed állapota már 14 nap elteltével javulhat.

* Forrás: J. Banach et al, Journal of Dentistry 60 (2007), pp. 11-19; a nátrium-fluoridot tartalmazó hagyományos fogkrémmel összehasonlítva.


Válaszd ki az ideális fogkrémet az ínyed számára

A Meridol® fogkrém egyedülálló formulája a hatóanyagok különleges kombinációján, az aminfluoridon és a szán-fluoridon alapul. Összetételének köszönhetően hatékonyan segíti a lepedék elleni küzdelmet, amely az ínygyulladás fő oka, és segít az ínyvérzés és egyéb ínyproblémák leküzdésében. Emellett a Meridol® fogkrém véd a fogszuvasodás ellen is. Súlyosabb ínyproblémák esetén a Meridol® Parodont Expert fogkrém javallott, amely magasabb koncentrációban tartalmaz olyan összetevőket, amelyek segítenek a baktériumok elleni küzdelemben és elősegítik az íny regenerálódását.


A fogínynek gyengéd, de hatékony fogkefére van szüksége

A Meridol® fogkefe kíméletes, mégis nagyon hatékony. A kis fej nagy sűrűségű és mikro kúpos szálakkal kiváló ápolást biztosít. Ezek a szálak megkönnyítik, hogy a kefe elérje a nehezen hozzáférhető területeket, például a fogközöket vagy az ínyvonalat, ahol a lepedék a leginkább felhalmozódik. A kefe könnyen kezelhető a fogantyú ergonomikus formájának köszönhetően.


A Meridol® szájvíz küzd az ínyirritáció ellen

Az alkoholmentes Meridol® szájvíz ideális kiegészítője a mindennapi fogápolásnak. Az egyedülálló kettős aktív formula azonnali és hosszan tartó** hatással bír a baktériumok elleni küzdelemben. A hatóanyagok azonnal eloszlanak a szájüregben és megkezdik jótékony hatásukat, biztosítva a minőségi ínyvédelmet. A Meridol® szájvíz használata minden tisztítás után javítja az íny állapotát akár 64 %***-al a csak fogkrémmel történő fogmosáshoz képest. A napi használat fenntartja a száj mikroflóra egyensúlyát.


** Forrás: J. Banach et al, Journal of Dentistry 60 (2007), pp. 11-19; összehasonlítva a nátrium-fluoridot tartalmazó hagyományos fogkrémmel.
*** Már a fogínyvérzés megjelenése előtt felveszi a harcot a bakteriális lepedékkel.

Paraméterek módosítása
13 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15