Oldal frissítése

MERIDOL Complete Care érzékeny fogíny és fogak 75 ml

4,9 68 értékelés
2 590 Ft

MERIDOL Complete Care érzékeny fogíny és fogak 75 ml

Ahhoz, hogy fogaid élvezhessék a fogkrém összes előnyét, találd meg azt a készítményt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek. A hatékony MERIDOL fogkrém megfelelő készítmény azok számára, akik érzékeny fogakkal rendelkeznek. Speciális összetétel, amely csökkenti a fogak érzékenységét, valamint redukálja a fájdalom mértékét is. Remek eredményeket érhetünk a segítségével a parodontális betegségek elleni küzdelemben. Összetételéből nem hiányoznak az enzimek, vitaminok és növényi kivonatok. Gyógyító hatásainak köszönhetően erősíti a fogzománc ellenálló képességét. Segít az érzékeny íny gyógyulásában, és hatékonyan megállítja a vérzést. A fogszuvasodásra fokozottan hajlamos egyének értékelni fogják a magasabb aminfluorid-tartalmat, amelynek kiváló hatása a baktériumok számának a csökkentése, ezáltal pedig a fogszuvasodás esélye is kisebb. A szuper MERIDOL fogkrém térfogata je 75 ml. A remek mentolos íz vonzóvá teszi a fogmosást. Az egészséges fogak, a friss lehelet és a fehér fogak megőrzéséhez ajánlott kipróbálni a príma MERIDOL fogkrém használatát a megfelelő minőségű fogkefével együtt.

Fogkrém MERIDOL Complete Care érzékeny fogíny és fogak 75 ml ...

A nagyszerű MERIDOL Complete Care érzékeny fogíny és fogak 75 ml fogkrém leglényegesebb tulajdonságai

  • A kíméletes MERIDOL fogkrém csökkenti az érzékeny fogak irritációját
  • Kiváló a parodontális betegségek elleni küzdelemben
  • Védi az ínyt a gyulladástól
  • Összetételének köszönhetően véd a fogszuvasodástól
  • A fogkrém mennyisége 75 ml
  • A fogmosást még érdekesebbé teszi a fogkrém mentolos íze
  • A nagyszerű MERIDOL fogkrém hosszú ideig frissen tartja a leheletet

Összetétel

Aqua, Glycerine, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Zinc Lactate, Aroma, Sodium Fluoride, Cetylpyridinium Chloride, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Menthol, Sodium Saccharin, CI 17200, CI 42051. Contains: Sodium Fluoride Total Fluoride content: 500 ppm


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogágybetegség ellen, Ínyvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1492
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951478527
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15