Oldal frissítése

Meaco

Kellemes klíma a Meaco segítségével

Teremtsd meg a tökéletes klímát a Meaco termékekkel

A brit Meaco márka már több mint 30 éve az otthoni légkondicionálás specialistája. Készülékeinek tervezésénél és fejlesztésénél gondosan a vásárlói igényekre összpontosít. Az eredmény pedig rendkívül csendes és gazdaságos készülékek egyszerű működtetéssel és modern dizájnnal. A Meaco termékek rendszeresen az élmezőnyben szerepelnek a teljesítményteszteken, és számos olyan díjat nyertek, amelyek kategóriájukban a legjobbak közé sorolják őket.

Meaco páramentesítő készülékek

Csendes és gazdaságos Meaco párátlanítók nem csak otthoni használatra

A párátlanítás egy hatékony módja a túlzott páratartalom illetve a penészesedés problémáinak megoldására. A Meaco kondenzációs és adszorpciós párátlanítók választéka alkalmas otthoni, garázs és egyéb nem lakáscélú helyiségekbe. A sokéves specializációnak köszönhetően a gyártó innovatív technológiákat fejleszt ki a készülékek energiafogyasztásának és zajszintjének csökkentése érdekében. A Meaco zászlóshajó termékei az Arete párátlanítók, amelyek a kifinomult kialakítást intuitív vezérléssel, légtisztító funkciókkal és intelligens üzemmódokkal ötvözik. Az Arete termékcsalád öt évnyi fejlesztés és tesztelés eredménye, amely során több mint 2000 ügyfél visszajelzését használták fel.

Meaco ultrahangos párásítók

A párásító segít fenntartani az egészséges páratartalmat otthonodban vagy az irodában. Rendszeres használatával elősegíti a légutak párásodását, ezáltal enyhíti a légúti betegségek vagy az allergia kialakulását. Emellett megakadályozza a bőr kiszáradását és javítja az alvás minőségét. A Meaco Deluxe 202 párásító ultrahangos technológiával gyorsan párásítja a beltéri levegőt, emellett a levegőt egészségmegőrző ionokkal gazdagítja. A higiénikus köd biztosítása érdekében UV vízsterilizálás is rendelkezésre áll, amely megakadályozza a baktériumok és egyéb kórokozók szaporodását a tartályban. A párásító ködmelegítő funkcióval, aromadiffúzorral és háromlépcsős légtisztítással is rendelkezik.

Meaco ultrahangos párásító
Meaco légkeringetők

Meglepően csendes Meaco légkeringetők 3D oszcillációval

A Meaco Fan ventilátorok ötletes kialakításuknak köszönhetően funkcionális megoldást jelentenek a kellemes szobai légkör megteremtésére nem csak a nyári hőségben. Többirányú légáramlást használnak, amely a falakról és a mennyezetről visszaverődik, így kellemesebb és hatékonyabb légáramlást érnek el az egész helyiségben. A légkeringetők rendkívül csendes működésük mellett számos praktikus funkciót kínálnak, amelyek közé tartozik a kikapcsolási időzítő, az éjszakai üzemmód és az okosan kialakított, mágneses rögzítésű távirányító a készülékhez.

Paraméterek módosítása
22 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20