Oldal frissítése

MeacoDry Arete One 25L, 5 év garancia

5 12 értékelés
138 190 Ft

MeacoDry Arete One 25L, 5 év garancia

Extrémen nedves időjárásra tervezték

A MeacoDry Arete® párátlanító a brit Meaco párátlanítási specialista zászlóshajója. Öt évnyi fejlesztés és intenzív tesztelés eredménye, amelyben több mint 2000 ügyfél vett részt. AMeacoDry Arete One 25L párátlanító tervezésre sorána gyártó a működés egyszerűsítésére, a működési zaj csökkentésére és a magas szárítási hatékonyság elérésére összpontosított alacsony energiafogyasztás mellett. Az energiatakarékos MeacoDry Arete One 25L kompresszoros párátlanító megbirkózik a túlzott páratartalommal és a páralecsapódással, megakadályozva a penész kialakulását és az állott levegő terjedését a beltérben. Ezáltal a párátlanító ideális otthoni, télikertben, műhelyben, garázsban vagy lakókocsiban történő használatra. A készülékre 5 év ingyenes garancia vonatkozik.

A MeacoDry Arete One 25L páramentesítő és légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Párátlanítási teljesítmény: 25 l/nap és légkapacitás: 173 m3/h
  • Működési módok: Intelligens párátlanítási üzemmód / Folyamatos párátlanítás / Légtisztítás /Ruhaszárító üzemmód / Éjszakai üzemmód
  • A párátlanító nagy kapacitású HEPA H13 szűrővel és mosható por előszűrővel rendelkezik
  • A készülék LED kijelzővel ellátott, áttekinthető érintőképernyős kezelőpanellel rendelkezik
  • A MeacoDry Arete One 25L kivehető víztartálya 4,8 l térfogatú
  • Az oldalsó szellőzőnyílások megkönnyítik a levegő beáramlását a falon
  • A beépített görgők és a kihúzható fogantyú lehetővé teszi a könnyű áthelyezést
  • A gyermekzár a nem kívánt manipuláció megakadályozására szolgál
  • A MeacoDry Arete One 25L párátlanítóra 5 év ingyenes garancia vonatkozik

A MeacoDry párátlanító intelligens és gazdaságos automatikus működést tesz lehetővé

Intelligens üzemmódban a kompresszoros párátlanító automatikusan beállítja a párátlanítási teljesítményt a helyiség aktuális páratartalmának megfelelően, amelyet a beépített higrosztát figyel. A páratartalom célértéke 40-70% között állítható be.

Légtisztító funkció

A MeacoDry Arete One 25L teljes HEPA H13 osztályú szűrővel büszkélkedhet, amely a párátlanítás során egyszerre távolítja el a levegőből a polleneket, virágport, állati allergéneket és baktériumokat. A légtisztító funkció külön is használható párátlanítás nélkül. A MeacoDry párátlanító szűrője akár 1 éves működésre is alkalmas.

A MeacoDry Arete One 25L innovatív kialakítással büszkélkedhet

A MeacoDry Arete One 25Lpáramentesítőtervezése során kifinomult kialakítással és egy sor intelligens üzemmóddal és funkcióval büszkélkedhet, amely sokkal hatékonyabbá és gazdaságosabbá teszi a működését. Az oldalsó szellőzőnyílások megkönnyítik a levegő beszívását, így a készüléket a falhoz közel is elhelyezheted. A felhasználó kényelmét rejtett görgők, teleszkópos fogantyú vagy a MeacoDry Arete One 10L párátlanító testében a kábel feltekerésének helye biztosítja. .

A MeacoDry Arete One 25L párátlanító csendes működésével nyűgöz le

A több mint 18 hónapos tesztelés eredménye az egyik legcsendesebb páramentesítő a piacon. A MeacoDry Arete One 25L páramentesítő működési zajszintje normál üzemmódban mindössze 42 dB. Ezért elnyerte a tekintélyes nemzetközi Quiet Mark díjat.

A MeacoDry Arete One könnyen használható

Az Arete® One párátlanítót az egyszerű használatot szem előtt tartva tervezték. Az intuitív érintésvezérlés és a digitális LED kijelző teljes körű ellenőrzést biztosít a műszer beállításai felett. Válaszd ki a leggyakrabban használt funkciókat egyetlen érintéssel. A MeacoDry Arete One 25L páramentesítő gyermekzárral vagy éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amelyben a ventilátor sebessége csökken, és a vezérlőpanel háttérvilágítása kikapcsol, hogy a készülék ne zavarjon alvás közben.

Intelligens ruhaszárítási mód

A MeacoDry Arete One 25L párátlanító egy gombnyomással 6 órán át párátlanít maximális teljesítmény mellett. Amikor a helyiség páratartalma 35% alá csökken, a párátlanítás automatikusan kikapcsol. A ventilátor tovább fog működni, hogy a ruhák gyorsabban száradjanak.

Eltávolítható víztartály

A nagy kapacitású, 4,8 literes tartály lehetővé teszi a kényelmes párátlanítást anélkül, hogy a kondenzált vizet gyakran ki kellene öntened. A praktikus fogantyúnak köszönhetően a tartály könnyen kezelhető, és a vízszint gyors ellenőrzéséhez egy praktikus mérő is rendelkezésre áll. A beépített kijelző biztosítja, hogy a párátlanítás automatikusan kikapcsoljon, amikor a MeacoDry Arete One 25 literes tartálya megtelt.

Folyamatos kondenzvíz elvezetés

A mellékelt adapter segítségével egy szabványos 12,5 mm-es kerti tömlő csatlakoztatható a MeacoDry Arete One 25L páramentesítőhöz, és a tartályból a kondenzvíz közvetlenül a szennyvízbe vezethető. Alternatívaként szivattyú is vásárolható (opcionális tartozék), amely könnyedén fel tudja pumpálni a vizet akár 2,5 m magasságig.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 25 l/nap
Ajánlott szobaméret 90 m2
Tartály térfogata 4,8 l
Maximális zajszint 42 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Tömeg 16 kg

Funkciók

Funkció Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Érintőpanel, Auto-Defrost, Automatikus újraindítás
Kód:  MEAOV777
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  3438

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20