Oldal frissítése

Maxxo

Maxxo potřeby do domácnosti

Maxxo: A könnyű életért minden háztartásban 

A cseh Maxxo márka 2005 óta tesz könnyebbé és kellemesebbé az otthoni folyamatokat ügyfelei számára. Termékeinket elsősorban a konyhai készülékek kategóriájában, a konyhai kiegészítők széles választékában vagy a kis elektronikai eszközök között találod meg. A Maxxo termékek közös jellemzője, hogy a legjobb ár/érték-arány kínálják. Nem véletlen, hogy a cseh piac legtöbbet eladott porszívója is a Maxxo márkajelzést viseli magán.

Maxxo aszalók, vákuumfóliázók és egyéb konyhai eszközök

Maxxo konyhai eszközök

A konyhai eszközök az a kategória, amelyben a legtöbb Maxxo termékkel találkozhatsz. A márka morzsaporszívókra és porszívó kiegészítőkre specializálódott. A Maxxo porszívók megbízhatóságuknak köszönhetően uralják a cseh piacot. Az ételtárolás kategóriában két egyedülálló aszalót találhatsz, amelyek nem fognak csalódást okozni. A modern ételfeldolgozás és a Maxxo márka mindig kéz a kézben járnak.

Maxxo digitális kommunikációs eszközök

A vállalat 2015-ben lépett piacra a Maxxo set-top box-szal, amely Csehországban elsőként kapta meg a CRO tanúsítványt, lehetővé téve az átállást az új DVB-T2 televíziós műsorszórásra. Mint a legelső márka a piacon, egy eredeti set-top boxot is kínáltunk az idősebbek számára egy különlegesen egyszerű és egyértelmű távirányítóval. Újdonság a kínálatban a DAB+ és a Maxxo internet rádiók, amelyek még az új, digitális műsorszórásra való átállás után is lehetővé teszik a hallgatást.

Maxxo set-top boxok és további elektroniki eszközök
Maxxo poharak és konyhai kiegészítők

Maxxo konyhai kiegészítők

A Maxxo tudja, hogy egy csésze kávéval minden könnyebben megy. Éppen ezért konyhai kiegészítőink főként a kávé- és teakészítés, valamint a vízkezelés körül forognak. A Maxxo vízszűrőket kínál minden típusú kávéfőzőhöz, és úgynevezett amerikai hűtőszekrényeket, valamint csereszűrőket minden típusú szűrőkannához. A Cseh Köztársaságban az eredeti recept alapján készülő Maxxo dupla falú thermobögréje és vízkőoldója otthon is jól jöhet.

Paraméterek módosítása
94 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20