Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Maxxo INFRA DRY+

5 2 értékelés
84 990 Ft

Maxxo INFRA DRY+

Az aszalt ételek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ne maradj ki Te sem ebből a trendből és szerezd meg a Maxxo INFRA DRY+ infravörös gyümölcsaszalót, amely gondoskodik arról, hogy az aszalt ételek megőrizzék a színüket és ízüket a test számára jótékony hatású tápanyagtartalommal együtt. Az aszaló 5 tálcával érkezik, amelyen egyenletesen és kíméletesen aszalhatod a zöldségeket, gyümölcsöket, gombákat vagy a húst. Az aszalási időt a jól olvasható kijelzőn tekintheted meg. A Maxxo INFRA DRY+ aszaló automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik, működése pedigigazán csendes. Az infravörös fényt kikapcsolhatod, így használhatod a forró levegős aszalást is.


A Maxxo INFRA DRY+ gyümölcsszaló főbb jellemzői

  • Automatikus kikapcsolás funkció
  • Nagyon gyorsan aszalja az ételt
  • A nagy teljesítményű Maxxo INFRA DRY+ aszaló akár kétszer gyorsabb aszalást kínál
  • Az étel megőrzi a test számára jótékony anyagokat, illetve az eredeti színét és ízét
  • A Maxxo INFRA DRY+ aszaló infravörös sugárzást használ a szárításhoz
  • 5 teljesen automata program
  • Kézi vezérlés lehetősége
  • A hőmérséklet beállítása 35–75 °C között
  • Aszalási idő beállítása 1-99 óra között
  • Jól olvasható kijelző
  • 5 aszalótálca rozsdamentes acélból
  • A tálcák mosogatógépben is moshatók
  • Jerky szárított hús mindössze 3 óra alatt
  • Készíthetsz házi gyümölcstekercset is
  • Az infravörös fény könnyen kikapcsolható, így használhatod a forró levegőt is az aszaláshoz

Tökéletesen és gyengéden aszalja meg a kedvenc ételeidet

A Maxxo INFRA DRY+ infravörös aszaló nélkülözhetetlen segítőtárssá válik a konyhában. Modern infravörös technológiát alkalmaz, tehát kifogástalan módon és kíméletesen aszalja meg a zöldségeket, gyümölcsöket, húst, gombákat és más olyan alapanyagokat, amelyeket szeretsz. Az aszalás folyamata gyors, a készülék mégis megőrzi az ételek jótékony tápanyagtartalmát, illetve azok eredeti színét és ízét.

Az infravörös sugárzással kétszer olyan gyors az aszalás

A Maxxo INFRA DRY+ aszaló infravörös sugárzást alkalmaz az aszaláshoz, amely a napsugárzáshoz hasonlóan hat az ételekre. Ez a fajta sugárzás ugyanis a szervezetünk megfelelő működéséhez szükséges összes vitamint és ásványi anyagot megőrzi az ételekben. Továbbá a nagy teljesítményű Maxxo aszaló akár kétszer olyan gyorsan is képes megaszalni az ételeket, mint a hagyományos, forró levegős aszaló készülékek.

Erőteljes Maxxo INFRA DRY+ aszaló

A Maxxo INFRA DRY+ mindig egyenletesen aszalja meg az ételeket. Így tehát nem szükséges amiatt aggódnod, hogy a citrusféléket vagy a paradicsomot nagyobb víztartalmuk miatt hosszabb ideig kellene készítened. Az 500 W-os kellően magas teljesítménye és az infravörös sugárzás együttese gondoskodik mindenről. Ennek eredményeként jelentősen rövidebb időt vesz igénybe az étel aszalása, mint a hagyományos aszalás. Az infravörös sugárzást könnyedén kikapcsolhatod, ezután pedig rendelkezésedre áll a klasszikus forró levegős aszalás is.

Maxxo INFRA DRY+ aszaló sokoldalú felhasználással

A Maxxo INFRA DRY+ aszalóval nem csak gyümölcsöket, zöldségeket és húst készíthetsz, hanem ízletes házi joghurtot is. A készülék használata rendkívül könnyű. 5 teljesen automata programból választhatsz, ezek segítenek az ételnek megfelelő program kiválasztásában. A Maxxo készülékét azonban manuálisan is beállíthatod, a hőmérsékletet 35-75 °C között, az aszalási időt pedig 1-99 óra között szabályozhatod. A Maxxo INFRA DRY+ készüléke rozsdamentes acél tálcával rendelkezik, ez biztosítja az ételek egyenletes és kíméletes aszalását. Az aszalási folyamat végeztévelegyszerűen távolítsd el a már kihűlt rozsdamentes acél tálcákat a készülékből, amelyeket elmoshatsz folyóvíz alatt vagy rábízhatod a mosogatógépre is.

Tökéletesen aszalt gyümölcsök és zöldségek

Szereted a zabkását, azonban nem tudod, hogyan tudnád egy picit feldobni? Van ehhez egy nagyszerű tippünk, zabkása szárított gyümölcsökkel. Az ilyen módon elkészített aszalt gyümölcs emellett pazar kiegészítése lehet a kedvenc desszertjeidnek, a palacsintának vagy a gofrinak is. A Maxxo INFRA DRY+ aszalóban elkészített gyümölcs természetesen finom snack lehet a nap folyamán is.

Készíts házi gyümölcstekercset a Maxxo INFRA DRY+ aszalóban

Hallottál már a szárított gyümölcstekercsekről? Ideális házilag készített finomság, amely nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek ízlelőbimbóinak is kedvez. Elkészítésének előnye, hogy nincs szükséged hozzá túl sok alapanyagra. A gyümölcstekercs egészséges harapnivaló, szuper energiaforrás, ugyanakkor nagyon finom is!

Jerky szárított hús mindössze 3 órán belül

A Maxxo INFRA DRY+ aszalóban elkészítheted a világhírű Jerky házi készítésű szárított húst az otthonod kényelmében. Az aszalt hús elkészítése egyáltalán nem bonyolult. Neked csak annyi a dolgod, hogy minőségi húst választasz és bepácolod. 3 órás aszalás után pedig kiélvezheted az íncsiklandó szárított húst.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Aszalógép alakja Szögletes
Vezérlés típusa Digitális
Légáramlás Vízszintes
Maximális zajszint 55 dB
Motor elhelyezkedése az alsó részben
Aszalógép anyaga Műanyag
Tulajdonságok A lemezek mosogatógépben moshatók, Kijelző
Teljesítményfelvétel 500 W

Használat

Szárítási lehetőség Húsok, Gyümölcs, Zöldség, Gomba, Gyógynövények, teák

Funkciók

Funkciók Hőmérséklet szabályozás, Időzítő, Automatikus kikapcsolás

Hőmérséklet szabályozás

Minimális hőmérséklet 35 °C
Maximális hőmérséklet 75 °C

Lemezek

Mennyiség 5 db
Anyag Műanyag
Lemez átmérője 30 cm

Aszalógép méretei és tömege

Tömeg 6,5 kg
Kód:  MAXSO269
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595235808269

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05