Oldal frissítése

Pampers Pants

Pampers Pants

Pampers Pants: forradalmi védelem és kényelem a babának

A Pampers Pants, az innováció szimbóluma a babaápolásban, a pelenkák új generációját mutatja be, amely maximális kényelmet nyújt a babáknak és nyugalmat a szülőknek. A hagyományos pelenkák minden előnyével rendelkeznek - tökéletesen lélegzőek, puhák és szárazon tartják a babát. Emellett a Pampers Pants tervezését maguk a babák mozgása ihlette, hogy a rugalmas derékszíj és lábszárbújtató révén szabadságot adjon a babáknak a játékhoz és a pihenéshez egyaránt. Egyetlen húzással könnyen felvehető és levehető, még akkor is, ha a kicsi nyűgös. Tapasztald meg a pelenkák forradalmát a márkától, amely új szintre emeli a babaápolás színvonalát. Pampers Pants - a kis felfedező végtelen kalandjaiért.

Pampers Pants 12 órás teljes körű védelem

Biztonság a Pampers Pants segítségével, avagy 12 órás teljes védelem a szivárgások ellen

A Pampers Pants pelenkával és annak ultra-abszorbens belsejével biztos lehetsz benne, hogy kis kalandorod 12 teljes órán át védve lesz a szivárgásokkal szemben. Minden nap egy kaland a kicsi számára, akár a világ egy új szegletét fedezi fel, akár önfelfedező útra indul, akár az első lépéseket próbálja megtenni. Tizenkét óra, röviden szólva, számtalan élményt hozhat, és a Pampers Pants azért van itt, hogy minden pillanatot a megfelelővé tegyen. Tizenkét órányi védelemmel biztos lehetsz benne, hogy kis felfedeződ védve és szárazon lesz.

Könnyű és gondtalan öltözködés és vetkőzés a Pampers Pants segítségével

Minden szülő tudja, milyen gyorsan mozognak a kisbabák, és a babák öltöztetése néha kihívást jelenthet. A Pampers Pants használatával azonban ez a rutin sokkal könnyebbé válik. Az innovatív kialakításnak köszönhetően könnyen fel- és levehető, akár mozdulatlanul fekszik a baba, akár mozgásban van, és nem akar együttműködni. Ezzel az innovációval minden pelenkacsere gyors és problémamentes dologgá válik. Fektess be drága kisbabád kényelmébe és a saját lelki békédbe a Pampers Pants pelenkával.

Könnyen felvehető és levehető Pampers Pants
Pampers Pants Premium tanusítvány

Pampers nadrágok: biztonság és tanúsítvány, amelyben megbízhatsz

A Pampers Pants gondos kutatás és fejlesztés eredménye, hogy a legmagasabb minőségi és biztonsági színvonalat biztosítsa a kicsik számára. Minden egyes darabot szigorú tesztelésnek vetnek alá, garantálva, hogy nem tartalmaznak hozzáadott káros anyagokat, amelyek károsíthatják vagy irritálhatják a baba érzékeny bőrét. Az Oeko-Tex tanúsítvány és a Skin Health Alliance bőrgyógyászai garantálják, hogy a termékeket gondosan úgy tervezték, hogy megfeleljenek az elvárásaidnak, és a baba egészségét és kényelmét szem előtt tartva optimalizálták. A Pampers Pants esetében a baba biztonsága az első számú prioritás.

Paraméterek módosítása
10 termék

Pampers Pants

A Pampers Pants kategóriában összesen 10 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15