Oldal frissítése

Pampers pelenkák

pelenka Pampers Premium Care
Pampers Premium Care

A légiesen puha Pampers pelenkák maximális kényelmet és akár 12 órán át tartó szárazságot biztosítanak a babának. Extra finom anyagból készülnek és nedvességjelző csíkkal vannak ellátva.

pelenka Pampers Pants
Pampers Pants

A Pampers bugyipelenka nem korlátozza a kis felfedezőket a mozgásban, ugyanakkor biztosítja számukra a szükséges kényelmet és komfortérzetet.

pelenka Pampers Pure Protection
Pampers Pure Protection

A baba érzékeny bőrének a lehető leggyengédebb ápolásra van szüksége, melyről a Pure Protection hipoallergén, prémium pamutból készült Pampers pelenka gondoskodik. 0% illatanyag, 100% száraz érzés.

pelenka Pampers Premium Pants
Pampers Premium Care Pants

Selymesen puha, légáteresztő és kényelmes minden helyzetben – ez a bugyipelenka kifejezetten a legizgágább babák számára készült.

pelenka Pampers Active Baby
Pampers Active Baby

A legrugalmasabb Pampers pelenka tökéletesen szárazon tartja a babát az éjszakai alvás és a világ aktív felfedezése közben egyaránt.

pelenka Pampers Pure Protection
Pampers Splashers

A Pampers Splashers úszópelenkák biztosítják a babák számára a gondtalan vízi szórakozást. Vízállóak, rugalmas derékrésszel rendelkeznek, és könnyen feladhatók.

Pampers Premium Care

A Pampers Premium Care az eddigi legpuhább Pampers pelenka, amely akár 12 órán át szárazon tartja a kisbaba bőrét. Mivel ezek a Pampers pelenkák kifogástalan kényelmet és védelmet nyújtanak, elnyerték a Magyar Védőnők Egyesületének ajánlását. Az egyedülálló Heart Quilts nedvszívó réteg selymesen puha érzetet biztosít, miközben hatékonyan szívja magába a nedvességet. A pelenka elülső része anatómiailag úgy van kialakítva, hogy ne irritálja a baba köldöke körüli érzékeny bőrt. A népszerű nedvességjelző csík megváltoztatja a színét, ha a pelenkát ki kell cserélni.

Pampers Pants

Amikor a baba elkezd többet mozgolódni, eljött a bugyipelenka ideje. Szabad mozgást biztosít, ugyanakkor rendelkezik a Pampers pelenkák minden előnyével - tökéletesen légáteresztő, puha és akár 12 órán át szárazon tartja a babát. A Pampers bugyipelenka rugalmas derék- és lábszár körüli gumírozással van ellátva, ennek köszönhetően minden babára tökéletesen illeszkedik. Ezt a pelenkatípus akkor is hasznosnak bizonyul, amikor a babát már bilire szoktatod, mivel egyszerűen fel- és lehúzható, akár egy alsónemű.

Pampers Pure Protection

A Pampers Pure Protection pelenkák segítenek megvédeni a baba bőrét. Prémium minőségű pamutból, puha növényi rostokból és egyéb gondosan válogatott anyagokból készülnek. 0% illatanyag, klóros és latexes fehérítőszer, 100% száraz érzés. Ezek a Pampers pelenkák klinikailag bizonyítottan hipoallergének, így még a legérzékenyebb bőrt sem irritálják. Mivel a baba megérdemli a gyengéd, kompromisszumok nélküli bőrápolást, a Pampers Pure Protection pelenkák akár 12 órán át megbízhatóan száraz érzetet biztosítanak. Megnyugvást nyújthat számodra a nedvességjelző csík, babádnak pedig biztosan tetszeni fognak rajta a vidám rajzok. A Pampers Pure Protection pelenkák bolyhos, fenntartható forrásból származó cellulózból készülnek, gyártásukhoz egy norvégiai szélerőműből származó, 100%-ban megújuló villamos energiát használnak.

Pampers Premium Care Pants

A Pampers Premium Care Pants bugyipelenkák ultra nedvszívó maggal és nedvességjelző csíkkal lettek ellátva. A rendkívül légáteresztő mikropórusoknak és a krémtartalomnak köszönhetően ezek a pelenkák alkalmasak a nagyon érzékeny bőrű babák számára is. A Pampers Premium Care bugyipelenka ideális a már tipegő babáknak, hiszen nem korlátozza őket a mozgásban, és olyan puha, hogy a baba észre sem veszi, hogy rajta van.

Pampers Active Baby

A népszerű Pampers Active Baby pelenkák maximális kényelmet és megfelelő szárazságot biztosítanak a babának nappal és éjszaka egyaránt. Az új, továbbfejlesztett Pampers Active Baby pelenka lábszár körüli mandzsettája 2x szorosabb, ennek köszönhetően jobban véd a szivárgás ellen (a korábbi Active Baby Pampers pelenka 1-5. méreteihez képest). A baba tökéletes védelemben részesül a világ akciódús felfedezése és az éjszakai alvás során.

Pampers Splashers

A Pampers Splashers eldobható úszópelenkákban a csöppség gondtalanul lubickolhat a vízben. A hagyományos pelenkákkal ellentétben a Pampers Splashers nem szívja magába a vizet, így nedves és száraz állapotban is kényelmesen illeszkedik a baba testéhez. A Splashers úszópelenkák dupla szivárgásgátló szegéllyel rendelkeznek, amely megbízható védelmet nyújt a vízben. Ez a fajta Pampers pelenka kényelmesen illeszkedik a baba lábai köré és távol tartja a szennyeződéseket. A Splashers ezért ideális pelenka medencés lubickoláshoz, strandra, víziparkba stb. Csak a Pampers Splashers úszópelenka rendelkezik elasztikus derékpánttal, ennek köszönhetően pontosan úgy illeszkedik, mint egy fürdőruha, és még nedves állapotban is könnyen fel- és levehető. A Pampers Splashers úszópelenka oldala könnyen kioldható, ennek köszönhetően a vetkőztetés könnyebb, mint valaha. Úszás témájú rajzok díszítik, így valódi fürdőruhának tűnik. A Pampers Splashers felhőtlen medencés fürdőzést biztosít a kicsik számára.

Pampers pelenka méretek

A különféle Pampers méretek számozással kerülnek megjelölésre a csomagoláson, mely szám a baba súlyára vonatkozik. Egy átlagos, néhány hónapos baba számára többnyire a Pampers pelenka 2-es számmal jelölt változata a megfelelő. Általánosságban az alábbiak szerint írhatók le a Pampers pelenka méretek:

  • Pampers pelenka 0 – koraszülötteknek 2,5 kg-ig

  • Pampers pelenka 1 – újszülötteknek 2,5-5 kg

  • Pampers pelenka 2 – 3 és 6 kg között

  • Pampers pelenka 3 – 4 és 9 kg között

  • Pampers pelenka 4 – 7 és 14 kg között

  • Pampers pelenka 5 – 11 és 18 kg között

  • Pampers pelenka 6 – 15 kg-tól felfelé

  • Pampers pelenka 7 – 16 és 26 kg között

Pampers pelenka akció

Amennyiben a kedvezményes ajánlatokat keresed, jó helyen jársz, hiszen áruházunkban rendszeresen számos Pampers pelenka akció vár rád. Tekintsd meg akciós Pampers pelenka kínálatunkat és válogass kedvedre.

Paraméterek módosítása
130 termék

Pampers pelenkák

A Pampers pelenkák kategóriában összesen 130 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10