Oldal frissítése

MANFROTTO

Manfrotto fényképészeti tartozékok

Manfrotto: Funkcionális és stílusos kiegészítők fotózáshoz és videózáshoz

Az 1972-es alapításától egészen napjainkig az olasz Manfrotto cég a folyamatos innováció, a nagyszerű design és a kivételes megbízhatóság szinonimájaként fejlődött és honosodott meg a kiváló minőségű fotós kiegészítők világában. A vállalat fennállása során mindig is hangsúlyozta a "Made in Italy" kultúrát, amely lehetővé teszi, hogy a legapróbb részletekre is odafigyeljen az új technológiák kutatása, tervezése és minden termékének megjelenése során. A Manfrotto termékek széles választékában minden szükséges fotós kiegészítőt megtalálsz a digitális fényképezőgépekhez, videokamerákhoz és mobiltelefonokhoz, mint például fotós vagy videós állványok és fejek, fényvisszaverő lemezek, diffúzorok, softboxok, csúszók, kardánok vagy védő fotótáskák és hátizsákok.

Manfrotto fényképezőgép tartozékok

Manfrotto digitális fényképezőgép tartozékok

A digitális fényképezőgépekhez való kiegészítők közé tartoznak a kompakt és sokoldalú Manfrotto állványok, amelyek könnyűek és nagy teherbírásúak. Válaszd a stabil és egymásra rakható monopodokat vagy a Manfrotto Befree állványokat robusztus alumíniumszerkezettel, teleszkópos lábakkal vagy az XPRO rendszerrel, amely lehetővé teszi a középső rúd 90°-os eltolását a megközelíthetetlen helyeken történő fényképezéshez. A stúdióban hasznosak a könnyen oldalra állítható fényállványok és fényvisszaverő lemezek. A fotós felszerelés szállításához használd a vízálló Manfrotto táskákat testreszabható belső térrel, vagy praktikus hátizsákokat a fényképezőgép vagy drón szállítására laptop zsebbel vagy állványtartóval.

A Manfrotto fényképezőgép tartozékok stabil felvételeket biztosítanak

A fényképezőgépekhez készült Manfrotto tartozékok ugyanolyan kifinomult állványokat kínálnak, mint a fényképezőgépekhez készült változatok, csak prémium kategóriás videós fejekkel kiegészítve. Ezek ideálisak lesznek például a legújabb HDSLR berendezésekhez és a vadvilágban vagy sporteseményeken használt hosszú teleobjektívekhez, mivel nagyban segítik a kiegyensúlyozást és stabilizálást az új fluidtechnológiával, csúszólemezekkel és kiváló minőségű ellensúlyozó rendszerrel. A drága video rigek a szállítás során is megérdemlik a megfelelő védelmet. A Manfrotto kameratáskái vízlepergető külső burkolattal, ütéscsillapító párnákkal vagy belső Flexi elválasztókkal biztosítják számukra az összes alkatrész áttekinthető és fix tárolását.

Manfrotto fényképezőgép tartozékok
Manfrotto tartozékok mobiltelefonokhoz

Megörökíthetsz minden különleges pillanatot

A Manfrotto az okostelefonokhoz is kifejlesztett egy sor kiegészítőt, amelyeket úgy terveztek, hogy megörökítsék a különleges pillanatokat. Fedezd fel a kompakt mini-rögzítőket állítható tartóval és szilikon bilincsekkel, amelyek szükség szerint meghosszabbíthatók, hogy kisebb és nagyobb telefonokat is befogadjanak. A Manfrotto Ministatives állványos kialakítással rendelkezik, hogy többfunkciós használatot biztosítson. Míg kibontott állapotban tökéletesek állványként a stabil fotók vagy videofelvételek készítéséhez, addig a lábak összecsukása esetén kényelmes fogást biztosítanak a nagyszerű szelfik készítéséhez. A Manfrotto mini emellett billenthető és vízszintesen 360°-ban elforgatható.

Paraméterek módosítása
69 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20