Oldal frissítése

MANFROTTO Pixi MTPIXI-B Mini fotóállvány, fekete

4,7 31 értékelés
7 090 Ft

MANFROTTO Pixi MTPIXI-B Mini fotóállvány, fekete

PIXI Mini állvány - Könnyen használható és könnyű kameraállvány akár egy nagyobb objektívvel rendelkező kamera számár is! A tökéletes stabilitást, a billentést és a vízszintes forgatást 360°-ban biztosítja. Ezenkívül egy vezérlőgombot is tartalmaz, amely lehetővé teszi a gömbfej könnyű rögzítését a kívánt dőlésszögben. A PIXI Mini állvány ideális eszköz a gyors videó és fotó készítéséhez. Kompatibilis nemcsak kompakt fényképezőgépekkel, hanem kisebb digitális tükörreflexes fényképezőgépekkel is, amelyek akár 80mm-es objektívvel is rendelkezhetnek. A készlet teljes tömege legfeljebb 1kg.

A tökéletes képért

  • Mini Pixi állvány
  • Kompatibilitás - kompakt fényképezőgépek, CSC, kisebb vagy legfeljebb 650g tömegű DSLR-k, legfeljebb 80mm hosszúságú objektívvel, amelyek össztömege 1000g
  • menet: 1/4"
  • Stabil, könnyen használható, könnyű
  • Vízszintes forgás: 360°
  • Döntés: -35°/+35 °
  • Modern design
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Állvány típusa Miniállvány

Tulajdonságok

Max. magasság 13,5 cm
Szállítási magasság 18,5 cm
Max. terhelhetőség 1 kg
Tömeg 0,19 kg
Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Alumínium

Állványfej

Állványfej típusa Golyós
Kód:  MAN120a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MTPIXI-B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15