Oldal frissítése

Magformers

Mágneses építőkészletek Magformers - Univerzális doboz és mások

MAGFORMERS®: Egyedülálló mágneses építőkészlet

A Magformers egy Dél-Koreából származó kreatív mágneses építőkészlet gyártó vállalat. 2005 óta lehetővé teszi 2D és 3D objektumok egyszerű létrehozását geometriai alakzatokból, amelyek a széleken belül forgó mágnesekkel rendelkeznek. Még viszonylag kevés darabból is könnyedén építhetnek a gyerekek sokféle modellt. Az eredeti Magformers készlet kiemelkedik mechanikai tartósságával és a biztonság kompromisszumok nélküli megközelítésével. Már egészen kicsi kortól fejleszti a matematikai gondolkodást, hiszen a gyermek szórakoztató módon is tanul.

Mágneses építő készlet Magformers - Wow Starter

A MAGFORMERS® didaktikai eszköz is

A Magformers készlet ideális a színek és a geometriai formák tanulására, valamint a gyermek térbeli képzeletének gyakorlására már 18 hónapos kortól. Ezért világszerte gyakran használják az iskolákban és óvodákban tanulási eszközként. Jelentős előnye a mellékelt tanítási sablonok és modellek. A Magformers mágneses építőkészletet joggal tartják a telefonok, tabletek és televíziók méltó ellenfelének.

A MAGFORMERS® egy rendkívül jól variálható készlet

Minden egyes új Magformers darabbal a lehetséges kombinációk és formák száma növekszik. Szinte bármit meg lehet építeni belőlük, és fiúk, lányok, felnőttek egyaránt megtalálják a számításukat. Az építészeti alkotások, robotok, repülők, rakéták és állatok nagyon népszerűek a 3D-s építmények között. Meglepően sok érdekes figurát lehet a készletekből építeni, ha egyszerűen csak elhelyezzük a darabokat a területen - asztalon, hűtőszekrényen vagy mágneses táblán. Az így kapott épületek funkcionális kiegészítőkkel is feldobhatók - kerekekkel, köztük motoros vezérlőkerékkel, mágneses figurákkal, antennákkal, propellerekkel, ablakokkal, fákkal vagy LED fényekkel.

Mágnes készlet Magformers
Magformers Palace
Paraméterek módosítása
25 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05