Oldal frissítése

Magformers Magformers 14

5 2 értékelés
9 790 Ft

Magformers Magformers 14

A MAGFORMERS 14 alapkészlet egy eredeti készlet, amely szórakoztató módon fejleszti a gyermekek képességeit. A kisgyerek kicsi korától kezdve fejleszti a képzeletét, térérzékelését, finommotorikus készségeit, és végül, de nem utolsó sorban, a kreativitását. Az egész készlet összesen 14 darabot tartalmaz, amellyel egyetlen gyermek sem fog unatkozni. A MAGFORMERS 14 olyan gyermekek számára készült, akik meg szeretnék ismerni a MAGFORMERS alapelveit, és közben megismerkedhetnek a geometriai testekkel. Az egyes részek színes műanyagból készülnek, és remek tulajdonságainak köszönhetően ellenáll még a durvább bánásmódnak is.

A MAGFORMERS 14 fő előnyei

  • Ideális készlet minden kisiskolás gyerek számára
  • Összesen 14 darabot tartalmaz
  • Segít alakítani a gyermek térérzékelését, haptikus képességeit és kreativitását
  • Színes, különböző formájú darabokat tartalmaz
  • Minden blokkban egy kis erőteljes neodímium mágnes van
  • A csomag mérete 21 × 22,3 × 5,2 cm
  • A csomag súlya körülbelül 300 gramm
  • Nem mérgező szilárd műanyagból készült
  • A készlet alkalmas lányok és fiúk számára is, 3 éves kortól

Polaritás? Nem probléma!

Az egyes darabok belsejében neodímium mágneses görgők vannak, amelyek szabadon foroghatnak. Soha nem fog megtörténni, hogy a természetes mágneses polaritás miatt meg kell változtatni a tervedet. A MAGFORMERS 14 olyan alapvető geometriai testek alapkészlete, amelyeket sok dísz, kisállat vagy Archimedes- vagy Platón-féle testek összeállítására lehet használni. Röviden, hagyd, hogy meglepjenek gyermekeid azzal, amit a segítség nélkül hoznak létre.

Egyszerű formák = egyedi élmény

A MAGFORMERS az eredeti mágneses készlet neve, amely lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy sokféle építészeti fantáziát éljenek ki, amelyekkel a sokféle kocka életre kelhet. A készlet az egyszerű formák elve alapján működik, amelyek lehetővé teszik a gyermekek kreativitásának teljes körű bevonását. Minden csomagban kétdimenziós sokszögek, négyzetek, háromszögek, négyszögek, rombuszok, ötszögek, hatszögek és különböző trapéz alakok találhatók. Minden darab egészségre ártalmatlan műanyagból készül, és kis neodímium mágnesekkel rendelkezik, amelyek belül rejtve vannak. Ezután csak össze kell raknod a darabokat és élvezni kell a végtelen játékidőt. A MAGFORMERS márka többször is nyert a különböző versenyeken, és  kategóriában a játék nyilvánvalóan nyerő.

A csomag tartalma:
6 × négyzet
8 × háromszög


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 14 db
Kód:  HRAif11113
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8809134361092
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05