Oldal frissítése

Levoit Core400S SMART

4,6 5 értékelés
97 690 Ft

Levoit Core400S SMART

Allergiával vagy egyéb felső légúti megbetegedéssel küzdesz? Akkor tökéletes választás számodra ez a modern Levoit Core400S levegő tisztító. Segítségével könnyedén megszabadulhatsz a levegőben lévő portól, pollenektől, atkáktól, penésztől és baktériumoktól, amelyek szennyezik a levegőt. Ez a légtisztító allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes allergént is. Nagy mértékben javítja a levegő minőségét, miközben jelentősen csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és az effektív antibakteriális, HEPA, por, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Erős teljesítményének köszönhetően 83 alapterületű helyiségekbe ajánlott. Dizájnos megjelenésén kívül olyan modern funkciókat nyújt, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Levoit Core400S SMART Lifestyle
Légtisztító Levoit Core400S SMART Jellemzők/technológia

Levoit Core400S SMART légtisztító fontosabb jellemzői

  • Eme Levoit légtisztító berendezés hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Kiszűri a levegőben lévő allergéneket is
  • Szűrő típusa: HEPA, szén, por és antibakteriális
  • 83 m² alapterületű helyiségek levegőjét képes megtisztítani
  • 400 m³/h teljesítményű
  • Lehetséges szabályozni a teljesítményét
  • A beépített időzítő kikapcsolja a légtisztítót a beállított idő után
  • A légtisztító a mobilalkalmazáson keresztül irányítható
  • Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik a szükséges információ
  • Érintésvezérelt panellel
  • Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító készülék teljesítménye 24 W
  • A minimális zajszint értéke 24 dB(A), illetve az érték legfeljebb 48 dB(A)

Adj egy esélyt ennek a nagy teljesítményű levegő tisztítónak a népszerű Levoit gyártótól

Ezen Levoit légtisztító olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyeket minden nap értékelni fogsz. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően nagyszerűen gondoskodik az allergének kiszűréséről és eltávolításáról a levegőből. Pótolhatatlan eszköz olyan háztartásokban, ahol allergiások élnek. A légtisztító az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegő minőségének megfelelően állítja be a teljesítményét. Nem kell aggódnunk semmi miatt, a légtisztító gondoskodik arról, hogy a szoba levegője a lehető leggyorsabban megtisztuljon. A teljesítmény beállítása magától értetődik, így kiválaszthatod az aktuális szükségleteidnek megfelelő tisztítási szintet. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk a légtisztító aktivitási intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően.

Légtisztító Levoit Core400S SMART Műszaki vázlat
Légtisztító Levoit Core400S SMART Képernyő

Könnyű kezelhetőség és modern felszereltség

Egy ilyen Levoit levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A levegő tisztító egy mobilalkalmazással vezérelhető, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Olyan technológiákkal kompatibilis, mint Wi-Fi. A könnyen leolvasható kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. Az érintős vezérlőpanelen könnyen és kényelmesen ellenőrizhetünk minden szükséges funkciót. A távirányítóval kényelmesen beállíthatjuk a levegő tisztítót anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról. A gyermekzár funkció megakadályozza a beállítások nem kívánt manipulálását vagy a kikapcsolást.

Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító érdekes funkcióinak köszönhetően okoz örömet

Ezen Levoit légtisztító berendezés nagyszerű segédeszköz, amely hozzájárul a friss és tiszta környezetet megteremtéséhez a lakásban. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően akár alvás közben is használhatod, mert működése halkabb, és a fényjelzések sem zavarnak.

Légtisztító Levoit Core400S SMART Jellemzők/technológia

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító levegőt szív be, és erőteljes szűrőrendszerén keresztül hatékonyan képes kiszűrni és eltávolítani a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő hatékonyan elkapja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, poratkákat és más nemkívánatos allergéneket. A szénszűrő a szagok megszüntetésére és a mérgező füst, például a kén-dioxid eltávolítására lett kifejlesztve. A porszűrő hatékonyan felfogja a nagyobb porszemcséket, és megvédi a fő szűrőt az eltömődéstől. Az antibakteriális szűrő nagyszerűen semlegesíti a levegőben lévő baktériumokat. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen hasznos Levoit levegő tisztító 400 m³/h kapacitású. Nem kell attól tartanunk, hogy a levegő tisztító túl hangos lesz, és zavarni fog a pihenésben. A minimális zajszint értéke 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 48 dB(A).

Méretei:

52 × 27,4 × 27,4 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 24 W
Légtisztító teljesítmény 400 m3/óra
Ajánlott szobaméret 83 m2
Maximális zajszint 48 dB(A)
Minimális zajszint 24 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Felszereltség Kijelző, Távirányító, Gyerekzár, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Por, Antibakteriális

Méret & súly

Szélesség 27,4 cm
Mélység 27,4 cm
Magasság 52 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  LEVCV685
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Core400S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20