Oldal frissítése

Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus

4,8 4 értékelés
101 190 Ft

Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus

Ez a hasznos Lenovo TAB M11 tablet hűséges partnered lesz, amelynek kompakt mérete miatt könnyen elfér a kezedben, egy kisebb táskában vagy hátizsákban. Lehetővé teszi az internet böngészését, fényképek és videók készítését, továbbá számos praktikus alkalmazást is használhatsz, vagy játszhatsz is. A tablet 11" méretű képernyővel rendelkezik, amely munkához és tanulmányi célokra egyaránt népszerű. A játékokat vagy filmeket kedvelők is találnak benne érdekességet. 8 magos MediaTek Helio G88 processzor biztosítja a rendszer megfelekő működését. A RAM mérete 8 GB. 128GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a memória korlátozások nélküli normál használatot biztosít. Az energiát 7040 mAh. USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) csatlakozóval rendelkezik. IP52 védelmi szintnek megfelelő védettséggel rendelkezik. Ez a tablet az elsőrangú Lenovo Tab sorozat része.

Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus ...
Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus ...

Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus tablet - alapvető paraméterek

  • Élvezd az audiovizuális tartalmakat eme Lenovo tableten!
  • 8magos processzor garantálja az összes művelet és funkció zavartalan működését
  • A RAM kapacitása 8 GB
  • 11" kijelzőt kapott
  • USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack) portot kínál a csatlakozáshoz
  • IP52 védelmi szintnek megfelelő védettséggel rendelkezik
  • A hasznos Lenovo Tab sorozathoz tartozik
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
  • A tablet működéséhez egy akkumulátor biztosítja az energiát, amelynek kapacitása 7040 mAh
  • Zökkenőmentesen működik több mint hét órán keresztül
  • 15 W vezetékes töltés jellemzi
  • A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet Mali-G52 grafikus chippel rendelkezik
  • A belső memória akár 1000 GB méretű Micro SD memóriakártyával bővíthető
  • WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel
  • A tableten van egy nyílás egy Nano SIM típusú SIM kártya számára
  • 4G/LTE mobilhálózat teszi lehetővé az internetes tartalomhoz való hozzáférést, az e-mail küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és az alkalmazások megnyitását
  • VoLTE/GSM technológiát használ
Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus ...

Bárhol és bármikor készíthetsz fényképeket

Fényképezéshez a tablet 8Mpx felbontású hátsó kamerát és 8Mpx elülső kamerát kínál. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Lenovo tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2, míg az elülső kamera fényereje f/2. Kisebb mélységélességet kínál, amely megkönnyíti a témára való fókuszálást és a háttér elmosását.

A tablet akkumulátora nem hagy cserben

Ezen Lenovo tablet 7040 mAh kapacitású akkumulátorral működik., amely több, mint hét órán keresztül könnyen kezeli a terhelést. 15 W maximális teljesítményű vezetékes töltéssel büszkélkedhet. Grafikus munkához, játékhoz vagy hardverigényes alkalmazások használatához a tablet Mali-G52 grafikus chippel rendelkezik, amely rendelkezik a multimédiás tartalmak kezeléséhez szükséges teljesítménnyel.

Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus ...
Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus ...

A nagyszerű Lenovo tablet elegendő memóriát kínál

Ezen Lenovo tablet funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer biztosítja. Az Android ismert a nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet rendszermemóriája 8 GB méretű, amely 3D-s játékokat és virtuális valóságot is képes futtatni. 128 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti, és megoldja a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolásának problémáját. Ha a tablet memóriája nem lenne elegendő, bővítheted azt egy 1000 GB maximális méretű Micro SD memóriakártyával.

Ez a praktikus Lenovo tablet számos kommunikációs lehetőséget biztosít

WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS vezeték nélküli technológia gondoskodik a kapcsolatról szeretteiddel. A tablet WiFi-támogatásával könnyen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológia megkönnyíti a vezeték nélküli csatlakozást különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékes kapcsolat nélkül. Az A-GPS a GPS továbbfejlesztett változata, amely a műholdas jeleket a földi mobilhálózatokból és referenciaállomásokból származó segítő adatokkal együtt használja. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen akkor hasznos, ha a műholdak jele gyenge vagy szaggatott. A 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül hallgathatsz zenét a fejhallgatóról. A tablet helyet biztosít egy Nano SIM típusú SIM kártya számára. 4G/LTE mobilhálózat biztosítja az internethez való hozzáférést, az e-mailek küldését és fogadását, a multimédiás tartalmak és alkalmazások letöltését, és még sok mást, és a lehető leggyorsabbá teszi a nagy fájlok letöltését, tartalmak megtekintését streaming platformokon vagy a másokkal való videochaten keresztüli kapcsolatot. A tablettel lehetőség van az interneten keresztüli telefonálásra, amely a kommunikáció olyan formája, ahol a hívások a hagyományos telefonhálózatok helyett internetkapcsolat segítségével történnek. VoLTE/GSM használatával kommunikál.

Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus ...
Tablet Lenovo Tab M11 LTE 8 GB + 128 GB Luna Grey + Lenovo Stylus ...

Jól átgondolt funkciók

Élvezz minden pillanatot ezzel az előnyös Lenovo tablettel! A környezettel való interakció segítésére kétségtelenül örülni fogsz olyan praktikus érzékelők jelenlétének, mint a remek giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor. A tablet beépített giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét, és beállítja a képernyő tájolását, hogy a lehető legkellemesebb legyen a használata. A fényérzékelő érzékeli a környezeti fényszintet, majd az ideális vizuális élmény érdekében beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így tökéletes olvashatóságot biztosít, és a fényerő automatikus csökkentésével sötét környezetben energiát takarít meg. A G-szenzor érzékeli a tablet mozgását a térben. Meg tudja állapítani, hogy a tablet nyugalomban van, himbálózik vagy egy gyalogló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C és fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)

Érzékelők:

giroszkóp, fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

stylus

Méret:

166,31 × 255,26 × 7,15 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

465 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 128 GB
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 1 000 GB (1 024 000 MB)

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott mobilhálózatok 4G/LTE
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C, Fejhallgató kimenet (3,5 mm-es jack)
Érzékelők Giroszkóp, Fényérzékelő, G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell MediaTek Helio G88
Grafikus chip Mali-G52

Egyéb tulajdonságok

Funkciók VoLTE/GSM, Gyorstöltés

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 13

Konstrukció és szín

Magasság 166,31 mm (16,63 cm)
Szélesség 255,26 mm (25,53 cm)
Mélység 7,15 mm (0,72 cm)
Tömeg 465 g (0,47 kg)
Szín Szürke

Csomag tartalma

Csomag tartalma Stylus

Sorozat

Tablet sorozat Lenovo Tab

Márka/modellek

Tablet márka Lenovo
Tablet modell TAB M11
Kód:  NT210h9p47k
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ZADB0333CZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20