Oldal frissítése

LAMAX Tips1, szürke

4,1 18 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX Tips1, szürke


Behangozza az életed

Bárhová is készülsz, és bármit is tervezel csinálni a LAMAX Tips1 szürke színü fülhallgatóban jó társra találsz. A minőségi fülhallgatók minden aktív ember számára megfelelőek. Már nem kell többé a vezetékekkel bajlódnod, mivel a Bluetooth 4.2 technológiának köszönhetően a kedvenc zenéid vezeték nélkül hallgathatod. Egy feltöltésre akár 5 óra zavartalan zenelejátszást biztosítanak. Afülhallgatótartozéka egy praktikus mikrofon is, így egyszerűen kezelheted a telefonhívásokat.


A fülhallgató praktikus vezérlése

A vezeték nélküli  LAMAX Tips1 fülhallgatók kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, így bármilyen zeneműfajt a legjobb minőségben élvezhetsz. Ha a dalaid listája hosszú, akkor sem kell félned, a telefonod nyugodtan a zsebedben hagyhatod, mivel mindent be tudsz állítani a fülhallgatókon.


Ultrakönnyű LAMAX Tips1 fülhallgatók

Az alacsony súlyának köszönhetően a LAMAX Tips1 fülhallgatókat bárhová magaddal viheted. Tökéletesen megfelel sportolóknak, akik szinte észre sem veszik, hogy fülhallgatójuk van. A csomagolásban három méretű füldugót találhatsz, így biztos lehetsz benne, hogy ki tudod választani a neked legjobban megfelelő méretet, és biztosan jól fognak illeszkedni.  


Ügyes fülhallgató, mely mindig a rendelkezésedre áll 

A LAMAX Tips1 fülhallgatót nemcsak az okostelefonodhoz csatlakoztathatod, hanem a laptopodhoz, táblagépedhez vagy a PC-hez is. A  multipoint technológiának köszönhetően a zenéket két eszközről is lejátszhatod, további párosítás szüksége nélkül. Az akkumulátor 5 órás zavartalan zenelejátszást biztosít, és egy és fél óra alatt újratöltheted őket.  


Bluetooth 4.2

A fülhallgató  Bluetooth 4.2 technológiával rendelkezik, amely kimagasló stabilitást és akár 10 méteres hatótávolságot is biztosít.


Tökéletesen kiegyensúlyozott hangok

Élvezd a tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást. Ha gondolod, a hangzás típusát nyugodtan változtathatod az okostelefonod segítségével. Minden csak rajtad múlik!


Praktikus vezérlés

Amennyiben változtatni akarod a hang erősségét, fogadni a telefonhívásokat vagy átváltani a zenédet, nem kell a zsebedbe nyúlnod a telefonodért. A  LAMAX Tips1 fülhallgató praktikus és egyszerű vezérléssel van felszerelve.


Multipoint technológia

A multipoint technológiának köszönhetően egyszerre akár két berendezést is párosíthatsz a fülhallgatódhoz. Ezáltal gyorsan és egyszerűen válthatsz az egyes eszközök között.


Ultrakönnyű szerkezet

A fülhallgató tömege csupán 10 gramm, ami miatt szinte észre sem fogod venni, hogy a füledben van. Ezért teljesen tökéletesek sportoláshoz.


Handsfree

A  LAMAX fülhallgatókkal bármikor és bárhol kezelheted a hívásokat úgy, hogy a kezeid szabadon maradnak. A beépített mikrofon elegendő minőséget biztosít, hogy érthetően és jól halljanak a telefonhívás közben.


3 méretű füldugó

A csomagolásban 3 különböző méretű füldugót találhatsz, így biztosan megtalálod a neked legjobban megfelelőt.


5 óra akkumulátor kapacitás

Az akkumulátor üzemideje 5 óra, és ha lemerült akkor csak egy és fél óra alatt teljesen újratöltheted.




Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Hallójárati (in-ear)
Konstrukció Zárt
Mikrofon igen

Csatlakozás

Kapcsolat típusa Bluetooth
Kábelvezetés Kétoldali

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás
További tulajdonságok Cserélhető füldugók

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Hangszóró mérete 10 mm
Impedancia 16 Ohm

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció Kábelen

Tömeg

Tömeg 10 g
Kód:  LMA090g
Termékszám:  TIPS1G

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10