Oldal frissítése

LAMAX Beat Sphere SP-1

4,4 138 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX Beat Sphere SP-1


Nagyszerű hangzás, kis méret

A Sphere SP-1 vezeték nélküli hangszóró az egyik legkisebb méretű modell a piacon. Azonban lenyűgöz a hangzás minőségével és hangerejével, amellyel átjárja a közvetlen környezetét. A mobilitását és a könnyű hordozhatóságát a kompakt méreteivel oldották meg, amelyet karabineres rögzítési mechanizmus egészít ki, így rögzítheted a Sphere hangszórót a hátizsákodra, az övedre vagy a kerékpárodra.



Kábelek nélkül könnyebb az élet

A Sphere SP-1 vezeték nélküli Bluetooth technológiát használ a hangszóró könnyed csatlakoztatására a laptophoz vagy a mobiltelefonhoz maximum 20 méteres tartományban. A Bluetooth 2.1 kapcsolódás lehetőségével a hangszóró még a régebbi készülékekkel is kompatibilis. Kábelek nélkül egyszerűen könnyebb az élet. Azonban lehetőséged van a kábelek használatára is, hiszen a Sphere hangszóró támogatja a leggyakoribb audiokábeles csatlakozást is.


Teljes funkcionalitás

A Sphere SP-1 hangszóró kis mérete ellenére a LAMAX Beat sorozat Bluetooth hangszóróinak összes tipikus tulajdonságával büszkélkedhet. A Bluetooth kapcsolódás és az audiobemenet lehetősége mellett elérhető az FM rádió, a behelyezett mikro-SD kártyáról történő zenelejátszás és a fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége is, utóbbi segítségével kényelmesen használhatod a hangszórót MP3 lejátszóként, hiszen kis méretű. A mobiltelefonos csatlakozáskor a Sphere SP-1 hangszóró beépített mikrofonnal biztosítja a kihangosítás lehetőségét, emellett zökkenőmentesen válthatsz a zenelejátszás és a hívások fogadása között anélkül, hogy elő kellene venned a telefonodat a zsebedből vagy a hátizsákodból.


Mindenhová Veled tart

Kompakt méreteinek köszönhetően a Sphere SP-1 alkalmas a mindennapos használatra. Soha nem fogod nehéznek érezni az egész napos viselet során az öveden vagy a hátizsákodon, és mindig elfér majd a táskádban is. A Sphere SP-1 hangszóró így mindig veled tart, készen áll arra, hogy lenyűgözze a környezetedet az igazán erőteljes és átható hangzásával.


Bluetooth és Handsfree funkció

Játszd le a zenét vezeték nélkül vagy akár nagy hatótávolságok esetén is, vagy használd a hangszórót a kihangosított hívásaid lebonyolításához.

Bluetooth és Handsfree


FM rádió digitális tunerrel

FM rádió digitális tunerrel

A hangszóró automatikusan behangolja az összes elérhető rádióállomást, amelyek között váltogathatsz. Az így megtalált állomásokat a hangszóró eltárolja a memóriájában.


Beépített MP3-lejátszó

Helyezd be a zenéket tartalmazó mikro-SD kártyát a hangszóróba, és a készülék egy különálló MP3 lejátszóvá változik.

Beépített MP3-lejátszó


Fejhallgató csatlakoztatás

Fejhallgató csatlakoztatás

A fejhallgató csatlakoztatásával a hangszórót hallgathatod egyénileg is, például utazás közben.


Vezérlőgombok a hangszórón

A hangerő szabályozásához, a zeneszámok váltásához vagy a hívások fogadásához nincs szükséged a telefonodra vagy a tabletedre. Minden alapvető funkció vezérlőgombja megtalálható közvetlenül a hangszórón.

Vezérlőgombok a hangszórón


Hangolt állomások és az utolsó lejátszott zeneszám tárolása

Hangolt állomások és az utolsó lejátszott zeneszám tárolása

Ennek a funkciónak köszönhetően a hangszóró emlékszik a kikeresett állomások listájára még sok ide-oda váltogatás ellenére is, illetve az utoljára lejátszott MP3 zeneszámot is megjegyzi.


Kompakt forma

A hangszóró mérete miniatűr, tömege mindössze 100 gramm, és a karabinerrel kényelmesen viselheted az öveden, a hátizsákon, vagy akár a kerékpárodon.

Kompakt forma



Minőségi akkumulátor

A Sphere SP-1 tökéletes útitárs a hosszú utazásokra, hiszen képes egyetlen töltéssel akár 5 órás üzemidő biztosítására is.


Nagy teljesítményű hangszóró

A kis hangszóró lenyűgöz nagy hangerejével és tiszta hangzásával. Szó szerint minden helyzetben feldobja a hangulatot.

Erőteljes hangszóró


Csomag tartalma

• Hangszóró
• Mikro-USB töltőkábel
• 3,5 mm-es jack audio kábel
• Karabiner
• Használati utasítás


Paraméterek

Szín

Szín Kék

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Csatlakozó típus MicroSD
Vezeték nélküli funkciók Bluetooth
Kimenetek 3,5 mm Jack

Audio átvitel

Bluetooth verzió 2.1

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 5 W

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon
Rádió FM
Vezérlés iOS, Android

Akkumulátor

Lejátszási idő 5 óra

Soundbar méretek

Szélesség 7 cm
Mélység 7 cm
Magasság 4 cm

Tömeg

Teljes tömeg 0,1 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz
Kód:  LMA019c
Termékszám:  SPHERESP1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05