Oldal frissítése

Koss PORTA PRO GREEN

4,9 42 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
14 790 Ft

Koss PORTA PRO GREEN


Minőség

1984-ben láthatták a rajongók először ezt az ikonikus fejhallgatót amely máig megőrizte eredeti designját, teljesítményét és mindenekelőtt a minőségét. Ez a fejhallgató különösen keresett azok között akik kedvelik az erőteljes és vastag basszus hangokat. Éppen ezért különösen kiválóak az elektronikus és a rockzene hallgatásához. A minőség és az alacsony ár kombinációja teszi a zöld színű Koss Porta Pro Limited Edition modellt kedvelté minden zenerajongó számára. 

Porta Pro Green

Nagyon kényelmes

Két támogató pontnak köszönhetően (a fülpárna és egy műanyag hab párna a fül fölött) a fejhallgató tökéletesen ül a fejeden. Ez a fejhallgató minden körülmények között megfelel. Kibírja, ha egy aktív, mindig úton levő ember fején van és azt is ha csak otthon hallgat vele zenét a tulajdonos. Ez a sokoldalúság nagyon nagy előnyt jelent a mai hektikus időkben. 

Egyszerű és kompakt

Egy másik különlegesség kétségtelenül a ComfortZone kapcsoló, amellyel a fülre és a fejre eső nyomást lehet szabályozni. Fülhallgatója is könnyen összecsukható minimális méretre. Sőt, abban az esetben, akkor a fejhallgatón valami megsérül, felesleges a fejhallgatót kidobni, ahogy ez manapság szokásos, mert a javítása egyszerű és olcsó. 

Porta Pro Green

Paraméterek

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás Fülre illeszkedő (on-ear)
Konstrukció Nyitott
Mikrofon Nem

Csatlakozás

Kapcsolat típusa 3,5 mm Jack
Kábel hossza 1,2 m
Kábelvezetés Kétoldali
Levehető kábel Nem

Tulajdonságok és funkciók

További tulajdonságok Tok a csomagban, Összecsukható konstrukció

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia 15 Hz
Max. frekvencia 25 000 Hz
Érzékenység 101 dB/mW
Impedancia 60 Ohm

Szín

Szín Zöld

Tömeg

Tömeg 60 g

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma 2 (stereo)
Kód:  JK165gx
Jótállás: 24 hónap
Kiterjesztett garancia: +75 hónap
Termékszám:  PPROG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05