Oldal frissítése

Koss fejhallgatók és fülhallgatók

Koss Fejhallgatók

Koss fülhallgatók: kompromisszummentes minőség és élettartam garancia

A Koss az 1960-as évek végi alapítása óta élvonalbeli audio termékeket készít. A Koss minőségi fejhallgatóinak széles választékából a tökéletes zene minden kedvelőjének van legalább egy választottja. Még a szenvedélyes gamerek is imádni fogják a teljes értékű mikrofonnal felszerelt fejhallgatókat. A Koss élethosszig tartó garanciaprogramot indított, amelynek keretében bármilyen hiba vagy sérülés esetén a fejhallgatót mindössze egy szerény összegért megjavítják vagy kicserélik. Ez a lehetőség egyelőre a Koss összes passzív (akkumulátor nélküli) fejhallgatójára vonatkozik.

Koss fejhallgató

Kiváló hangzás bármilyen körülmények közt

A Koss fülhallgatóinak első osztályú kidolgozása garantálja a magas minőségű hangzást és kényelmes viselést bármilyen körülmények között. A különböző szerkezeti kialakításnak köszönhetően a széles kínálatban találnak ideális darabot az apró fülhallgatók és a hatalmas fejhallgatók kedvelői is. A Koss termékeinek magas minőségét alátámasztja az a tény is, hogy a vállalat speciális élettartam garanciát vállal rájuk.

Maximális kényelem a Koss vezeték nélküli fülhallgatói révén

Ideális megoldás a Koss Bluetooth technológiás, vezeték nélküli fülhallgatója mindazoknak, akiknek elege van az összegubancolt kábel okozta kellemetlenségekből. Vezeték nélküli Bluetooth technológiájuknak és csúcsminőségű szerkezetüknek köszönhetően bárhol hallgathatod kedvenc zenédet. A Koss vezeték nélküli fülhallgatói között tökéletes útitársra lelsz.

Koss vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató
Koss gamer fejhallgató

A Koss játékos fejhallgatói új szintre emelik a teljesítményedet

A Koss gamer fülhallgatóival maximálisan kiélvezheted a számítógépes játékokat. Komfortra hangolt szerkezetükkel kényelmes viseletet jelentenek hosszú órákon át. Térhatású technológiájuknak köszönhetően nagyszerűen belemerülhetsz velük a virtuális világba, pontosan hallani fogod, merről közelít az ellenség, és a filmek is élvezetesebbek lesznek. A kiváló zajszigetelés nem csak játékban, hanem kedvenc zenéd hallgatása közben is hasznos lehet.

Koss fülhallgatók sportoláshoz

Ha sportolás közben szereted kedvenc zenédet hallgatni, akkor a Koss sportoláshoz szánt fülhallgatói kiváló megoldást jelentenek számodra. Könnyű és tartós szerkezetük révén viszontagságos körülmények között is megállják a helyüket, nagyszerűen illeszkednek a fülbe. A zajcsökkentő technológiával zajos környezetben is minőségi zenehallgatást kínálnak.

Koss sport fejhallgató
Koss mikrofonos fejhallgató

Mikrofonos Koss fejhallgatók egyszerűbb kommunikáláshoz

A teljes értékű fülhallgatóval felszerelt Koss fejhallgatók ideálisak azoknak, akik sokat telefonálnak számítógéppel vagy okostelefonnal, és közben szükségük van szabad kezükre. A Clear Voice a környező zajok kiszűrésével tökéletes hangátvitel biztosít. A Koss mikrofonos fejhallgatói nélkülözhetetlen kellékei a csapatos számítógépes játékoknak és az irodai kommunikációnak.

Paraméterek módosítása
46 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15