Oldal frissítése

Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard

55 290 Ft

Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard

Kensington Pro Fit® Ergo K75401UK
Ergonomikus vezeték nélküli billentyűzet

Kensington Pro Fit® Ergo vezeték nélküli billentyűzet ergonomikusok által jóváhagyott, valamint ferde billentyűzet állítható fordított billentéssel és beépített csuklótámasszal a jobb kéztartás érdekében. A funkciók közé tartozik a kettős vezeték nélküli kapcsolat (2,4 GHz és Bluetooth 4.2 LE) 128 bites AES titkosítással, a csendes gépelés, a vízálló billentyűk, a gyorsbillentyűkhöz használható F-billentyűk, a CAPS LOCK, NUM LOCK, SCROLL LOCK a három üzemmódú energiatakarékos kapcsoló és a vezeték nélküli USB-vevő.

A Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet főbb jellemzői 

  • Ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy kezeid tökéletesen kényelmesek legyenek
  • Az osztott és dönthető billentyűzet állítható hátsó dőlésszöggel kényelmes és semleges helyzetben tartja a kezeket, csuklókat és alkarokat
  • Beépített párnázott csuklótámaszok
  • A 128 bites AES titkosítással ellátott kettős vezeték nélküli kapcsolat 2,4 GHz-es rugalmasságot és Bluetooth 4.2 LE kapcsolatot biztosít kiváló titkosítással
  • A csendes billentyűk garantálják a könnyű és pontos gépelést, amely senkit nem zavar
  • A vízálló billentyűk gyorsan és könnyen tisztíthatók, és megfeleltek a MIL-STD-810H 504.3 módszer szerinti, folyadékok általi szennyeződés tesztjének
  • A Kensington billentyűzet ellenáll a tisztító és fertőtlenítő oldatoknak
  • A három energiatakarékos üzemmód kapcsoló lehetővé teszi a váltást a 2,4 GHz-es kapcsolat, a Bluetooth kapcsolat és a kikapcsolt kapcsolat között a maximális akkumulátor élettartam érdekében
Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet

Ergonómiailag jóváhagyott kialakítás

A Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard irodai billentyűzetet úgy tervezték, hogy kényelmes legyen a hosszú órákon át tartó gépelés és munka során. A prémium ergonómiát az ergonómusokkal való együttműködés biztosítja.

Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet

Osztott billentyűzetkiosztás állítható dőlésszöggel

A Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet kényelmet és semleges pozíciót biztosít a kéz, a csukló és az alkar számára. Az osztott billentyűkiosztás elősegíti a kezek természetes helyzetét. A Kensington billentyűzet dőlésszöge kívánság szerint növelhető.

Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet

A billentyűzet beépített csuklótámasszal rendelkezik

A beépített csuklótámasz használatával csökkentheted a csukló megterhelését, így nagyobb kényelmet biztosítasz munka közben. A támaszték arra szolgál, hogy a Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzeten vízszintesen tartsa a kezedet.

Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet

Titkosított vezeték nélküli átvitel

A Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet biztonságos, 128 bites titkosított AES átvitelen keresztül kommunikál a csatlakoztatott eszközzel. Így nem kell aggódnod az adatokkal való visszaélés miatt.

Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet

A Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard csendes billentyűkkel rendelkezik

Teljes mértékben a munkára és a gépelésre koncentrálhatsz a felhasznált csendes billentyűknek köszönhetően. Ezek kevésbé zavaróak számodra és környezeted számára.

Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet

Egyszerű és takarékos csatlakozás a készülékhez

Csatlakoztasd a Kensington Pro Fit irodai billentyűzetet az eszközödhöz USB 2,4 GHz vagy Bluetooth 4.2 LE segítségével. A billentyűzetet kikapcsolt/OFF üzemmódba is kapcsolhatod az akkumulátor élettartamának kímélése érdekében. A tápellátásról két AAA elem gondoskodik.

Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet

A billentyű ellenáll a folyadékoknak és a fertőtlenítőszereknek

Nem kell aggódnod amiatt, hogy véletlenül kiborul valami a billentyűkre, vagy hogy fertőtlenítőszerekkel kell megtisztítanod az egész billentyűzetet. A Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet sikeresen megfelelt a MIL-STD-810H 504.3 módszer 504.3 Contamination by Fluids (folyadékok általi szennyeződés) tesztjén.

Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard billentyűzet

Irodai billentyűzet kiterjesztett garanciával

A gyártó biztosítja a Kensington Pro Fit® Ergo Wireless Keyboard-ra a 3 év kiterjesztett garanciát

A Kensington márka több mint 35 éve van jelen a számítástechnikai berendezések üzletágában. Így a világ minden táján számíthatsz a szakemberek által megbízhatónak tartott minőségi termékekre. A Kensington a számítógépes kiegészítők széles választékát kínálja, hogy produktívabbá válj a számítógépen végzett munka során, a dokkolóállomásoktól kezdve a számítógépes kábelrögzítőkön és az egér- és trackballokon át az egészséges munkakörnyezetet biztosító ergonomikus megoldásokig.

FEDEZD FEL A KENSINGTON MÁRKÁT


Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység

Billentyűzet típus

Billentyűzet típus Irodai
Billentyűzet formátum Standard - 100%
Típus Mechanikus

Elrendezés

Lokalizáció Angol
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Billentyűzet felszerelése

Billentyűzet felszerelése Multimédiás gombok, Csuklótámasz

További billentyűzet funkciók

További billentyűzet funkciók Vízálló, Csendes, Ergonomikus

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 48,2 cm (482 mm)
Magasság 3,8 cm (38 mm)
Mélység 25,2 cm (252 mm)

Tömeg

Tömeg 747 g

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 10, Windows 11
Kód:  NX901a3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  K75401UK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10