Oldal frissítése

KENSINGTON

Kensington banner

Kensington: dolgozz úgy, mint egy profi

Fedezd fel a Kensington számítógépes tartozékok világát. A cég több mint 40 éve van jelen a világpiacon, és minőségi termékek széles választékát kínálja, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik számítógépes munkát. A többéves tapasztalatnak, valamint a különböző szakértőkkel és az amerikai hadsereggel való együttműködésnek köszönhetően a Kensington professzionális termékeket kínál a biztonság és adatvédelem, az egészség és ergonómia vagy a vezérlés és a csatlakoztathatóság területén egyaránt. Válaszd a maximális kényelmet munkahelyeden, és dolgozz úgy, akár egy profi a Kensington márkával.

Kensington VeriMark

Biztosítsd számítógépedet a Kensingtonnal

A Kensington az IT-hardverek fizikai biztonságának világelső szolgáltatója, és védelmet nyújt személyes és üzleti adataid számára. A Kensington nyílással kompatibilis zárak fizikailag biztosítják laptopodat, Microsoft Surface-edet, MacBookodat, Mac Prodat, játékkonzolodat vagy tabletedet. A privát szűrők védik a monitor képernyődön megjelenő adatokat a kollégák kíváncsi pillantásaitól, a vizuális feltöréstől és akár a lopástól is. A Kensington VeriMark ujjlenyomat-olvasók gondoskodnak eszközöd megbízható, biometrikus biztonságáról.

Praktikus és ergonomikus Kensington megoldások

Enyhítsd a hát- és nyakizmaid feszültségét, támaszkodj a háttámlának, emeld szemmagasságba* a monitor- vagy laptopállvány segítségével a készülék képernyőjét, és használd a lábtartót. A Kensington biztosítja a kellő kényelmet, és élvezetesebbé teszi a hosszas munkát a számítógép előtt. A Kensington SmartFit ergonómiai termékeket az amerikai hadsereggel együttműködésben fejlesztették ki, így biztos lehetsz a teljesítményükben.

Kensington – átfogó ergonómiai megoldás

* Unod, hogy sokáig kell nézned a monitort, vagy késő éjszakába nyúlóan dolgozol? Kíméld a szemedet a kék fényt és a tükröződést csökkentő szűrővel.

 Kensington egerek, prezenterek és billentyűzetek

Kensington egerek, billentyűzetek, trackballok és prezenterek

Vezéreld PC-det, laptopodat, MacBookodat vagy iMacedet professzionális Kensington vezérlő termékekkel. Kínálatunkban klasszikus és függőleges egerek*, valamint billentyűzetek is találhatók, amelyek közül néhányat akár folyó víz alatt is könnyen megtisztíthatsz, de választhatsz trackballokat is. Ezeket különösen a kis íróasztallal rendelkező felhasználók, a 3D-s környezetben dolgozó grafikusok vagy építészek fogják értékelni. A prezenterek és lézerpointerek professzionális benyomást keltenek a prezentációk során.

* Kéztőalagút szindrómában szenvedsz? Próbáld ki a Kensington ergonomikus függőleges egerét, amely semleges helyzetbe állítja a csuklódat.

Kensington dokkolóállomás

Minél fejlettebbek a készülékek, annál vékonyabbak is. De hogyan lehet növelni a portok és csatlakozók számát, ami a fejlődés során egyre csökken? A Kensington univerzális dokkolóállomás megoldást kínál a problémára. Olyan számítógépes kiegészítőkhöz biztosít hozzáférést, amelyek élvezetesebbé és gyorsabbá teszik a számítógépen való munkát. Csatlakoztasd laptopodat vagy MacBookodat a dokkolóállomáshoz, és így extra portokat kapsz a külső monitorok és egyéb perifériák, például billentyűzet, egér, trackball vagy grafikus tablet csatlakoztatásához.

 Kensington dokkolóállomás
Kensington Apple tartozékok

Kensington megoldások Apple MacBook, iMac és iPad készülékekhez

A Kensington minőségi tartozékok széles választékát kínálja az Apple készülékekhez, amelyek rugalmasságot és hatékonyságot biztosítanak munka közben. Válassz olyan tartozékokat, amelyek megkönnyítik a munkát MacBook, iMac vagy iPad készülékeden, miközben illeszkednek a készülék dizájnjához is.

Higiénia a munkahelyeden a Kensington segítségével

Fontos a higiénia a munkahelyeden? Közös munkakörnyezetben dolgozol másokkal, és megosztod az asztalodat a kollégáiddal? A Kensington megoldást kínál egy teljesen mosható billentyűzet vagy egér formájában. A termékcsaládhoz tartozik egy UVC fertőtlenítő rekesszel ellátott monitorállvány is, amely megbízhatóan eltávolítja a baktériumok és vírusok 99,9%-át.*

 Kensington mosható tartozékok

* Rendeltetésszerű használat esetén elpusztítja a baktériumokat és vírusokat az UVC-sugárzásnak kitett felületeken.

Paraméterek módosítása
176 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20