Oldal frissítése

KASPERSKY 2020 vírusirtó szoftver – megbízható védelem az összes eszközödre!

Kaspersky termékek 200 országban több, mint 400 millió felhasználót védenek a számítógépes vírusoktól és az egyéb kiberfenyegetésektől. Ne vedd lazán a kiberbűnözést, és védd az elektronikus eszközeiden található érzékeny adatokat. Vajon milyen újdonsággal készült a Kaspersky 2020-ra? Miben különbözik a Kaspersky Anti-Virus, a Kaspersky Internet Security, a Kaspersky Internet Security for Android és a Kaspersky Total Security? Cikkünkben erre és sok másra is fény derül!

Kaspersky vírusirtó szoftverek – TARTALOM

  1. Kaspersky vírusirtó – az IT biztonság területén már 20 éve
  2. Kaspersky Internet Security – továbbfejlesztett vírusvédelem
  3. Kaspersky Total Security – a vírusvédelem legmagasabb szintje
  4. Kaspersky Anti-Virus – megbízható biztonság a számítógép számára
  5. Biztonságos internetezés gyerekeknek a Kaspersky Safe Kids alkalmazással
  6. Kaspersky Internet Security alkalmazás Androidhoz
  7. Kaspersky Security Cloud – a digitális biztonság új verziója
  8. Kaspersky Endpoint – vírusirtó szoftver vállalati környezethez
  9. A Kaspersky szoftverek összehasonlítása - Anti-Virus, Internet Security és Total Security
  10. A Kaspersky vírusirtók áttekintése - a legtöbbet tesztelt és legjobban értékelt

Kaspersky vírusirtó – az IT biztonság területén már 20 éve

A Kaspersky az egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő IT biztonsági vállalat. 1997-ben alapította a világ egy vezető informatikai biztonsági szakértője, Jevgenyij Valentinovich Kaspersky, aki jelenleg a vállalat vezérigazgatója. A Kaspersky műhelyből származó vírusirtó szoftvereket, tűzfalakat és egyéb szoftvereket háztartások, de nagy cégek is keresik a világ minden tájáról.

i

Kicsoda Jevgenyij Valentinovich Kaspersky alias Eugene Kaspersky?

Eugene Kaspersky a Kaspersky jelenlegi vezérigazgatójának angolosított nevéből "jött létre", aki 1965-ben született az oroszországi Novoszibirszkben. Kapcsolata a felsőfokú matematikával és a kriptográfiával már korán fejlődésnek indult, és a rendkívül sikeres Kaspersky vállalat megalapításához vezetett. Jevgenyij jelenleg az egyik vezető szakértő az IT biztonság területén, és az egyik legnagyobb tiszteletben álló és leggazdagabb orosz állampolgár.

Kaspersky Internet Security – komplett vírusvédelem

Többet vársz a biztonsági szoftvertől, mint az alapvető számítógép-védelem? A Kaspersky Internet Security csak rád vár, amely egy kiváló védelmi módszer minden digitális környezetben végzett tevékenység számára. Amellett, hogy magáénak tudhatja a megbízható vírusirtó (Kaspersky Anti-Virus) minden jellemzőjét, ez a komplett vírusvédelmi szoftver számos továbbfejlesztett funkcióval is büszkélkedhet, és nem korlátozódik csupán a laptopodra vagy a számítógépedre. Épp ezért a Kaspersky Internet Security már régóta az egyik legkelendőbb és legnépszerűbb Kaspersky szoftver.

kaspersky internet security; Kaspersky; antivirus; software;
Kaspersky vírusirtó Mac-re, Androidra vagy Windows-ra? A Kaspersky továbbfejlesztett vírusirtó programjai (Internet Security, Total Security) semmiben sem szabnak határokat - a megvásárolt szoftver lincenszt otthonod bármelyik eszközén használhatod.

A fejlett funkciók közé tartozik az adathalászat elleni fokozott védelem, a biztonságos Internetbankolás és vásárlás, identitás, adatok és kommunikáció biztosítása a nyilvános WiFi hálózatokon, védelem a keyloggerek ellen vagy a szülői felügyelet rendszer, valamint a távoli eszközkezelés lopás esetén. A Kaspersky Internet Security egy másik rendkívül hasznos összetevője a VPN segédprogram (eszközönként, naponta 200 MB-ra korlátozva), amely veszélyes WiFi kapcsolat felismerése esetén automatikusan elindul.

iHogyan szörfölj az Interneten biztonságosabban? A VPN nevű eszközzel minden webes kommunikációd titkosítva van, ráadásul mindig csak közted és a meglátogatott oldal között megy végbe. Cikkünkből megtudhatod mi az a VPN és hogyan kell használni.

A Windows-os számítógépek mellett a Kaspersky Internet Security a MacOS és Android mobilkészülékek újabb verzióit is támogatja. Ezért, ha több készülék számára választasz licenszt, ezzel a verzióval kedvezményes áron akár az otthon található összes eszközödet (Android OS-es asztali számítógép, laptop, MacBook, okostelefon vagy tablet) is védelem alá helyezheted.

Kaspersky Total Security – komplex megoldás háztartások számára

Habár egyik jelenlegi vírusirtó sem képes teljes körű védelmet nyújtani a digitális világban, a Kaspersky Total Security igazán közel áll hozzá! Nem is kérdés - a Kaspersky Total Security jelenti a legátfogóbb és legokosabb biztonsági megoldást, amely a Kaspersky portfóliójában megtalálható. Mindössze egyetlen licensszel nem csak az asztali számítógéped, de a hordozható készülékek széles választéka, úgy mint laptop, tablet vagy okostelefon is megbízható védelemben fog részesülni!

Kaspersky; antivirus; software; Total Security
A legletisztultabb vírusirtó szoftver a Kaspersky portfóliójában? Egyértelműen a Kaspersky Total Security!

De vajon milyen speciális funkciókat kínál a Kaspersky Total Security a Kaspersky Internet Security szoftverhez képest? A Kaspersky Total Security első rendkívül hasznos része az úgy nevezett Password Manager. Ennek az eszköznek köszönhetően biztonságosan, ugyanakkor hozzáférhetően tárolhatod el az összes jelszavadat vagy bankkártya számodat, címedet és felhasználói nevedet. Mindössze annyi a dolgod, hogy a családod minden tagja tudja a mester jelszavadat, amellyel az alkalmazáson keresztül pillanatok alatt hozzáférhetsz a szükséges adatokhoz, legyen szó számítógépről, okostelefonról vagy tabletről.

Kaspersky; antivirus; software; Total Security
Az aktív és inaktív licenszek és eszközök kényelmes kezelése a Kaspersky vírusirtó számára magától értetődik. 

A Total Security, továbbá, fejlett fájl- és fényképvédelmet is kínál. A felhasználói felületen keresztül biztonságos módon és könnyedén készíthetsz biztonsági mentést az összes fontos fájlról - szóval nem kell aggódnod amiatt, hogy véletlenül elveszíted az értékes memóriádat. A kiválasztott fájlokat akár titkosíthatod is, ezáltal olvashatatlanná válnak a potenciális hackerek számára, és úgymond értéktelenné válnak. A Kaspersky Total Security lincensze a Safe Kid mobileszköz alkalmazást is magában foglalja, amelyről cikkünk további részéből tudhatsz meg többet.

i

My Kaspersky – az összes eszköz átlátható kezelése

Tarts mindent ellenőrzés alatt és rendezetten, egy helyen! A My Kaspersky átlátható és kényelmes felhasználói interfészének köszönhetően távolról is kezelheted az otthonodban található összes eszközt. Szükség esetén részletes információt is találsz a licenszekről és azok feltételiről, vagy közvetlen kapcsolatot az online műszaki ügyfélszolgálathoz. A My Kaspersky fiókon keresztül, azonban, akár távolról is lezárhatod és pontosan elhelyezheted a mobileszközöket, távolról védheted a személyes adataidat az elvesztésük során, vagy a Safe Kids beállításait is szabályozhatod.

Kaspersky Anti-Virus – alapvető vírusvédelem a számítógéped számára

Kaspersky Anti-Virus alapvető védelmet nyújt a készüléked számára a számítógépeden vírusok képében jelentkező, legújabb fenyegetésekkel, trójai programokkal, kémprogramokkal és egyéb veszélyes kódokkal szemben. Mivel a támadók szó szerint naponta találnak újabb és újabb módokat arra, hogyan fosszanak meg érzékeny adataidtól vagy rombolják a számítógépedet, fontos, hogy szinte folyamatosan frissítsd a vírusirtó szoftveredet. A Kaspersky vírusirtó rendkívül hatékonyan oldja meg ezt - a kiterjedt felhőhálózatnak köszönhetően folyamatosan gyűjti össze az új fenyegetésekre vonatkozó információkat, így a védelem szinte azonnal a rendelkezésedre áll, amint feltűnnek ezek a problémák.

kaspersky anti-virus; Kaspersky; antivirus; software;
A kevésbé igényes felhasználók, akik különösen nagyra értékelik az egyszerű és megbízható, valós idejű vírusirtók szoftvereket, a Kaspersky Anti-Virus szoftver a legjobb megoldás.

A Kaspersky Anti-Virus vírusirtó program másik nagyszerű és tagadhatatlan előnye, hogy rendkívül egyszerűen működik. Minden biztonsági szoftvert úgy fejlesztettek ki, hogy a lehető legkisebb terhelést okozza a számítógépnek, és ne akadályozza a rendszer működését munka vagy játék közben. A Kaspersky fejlettebb vírusirtó programjaival ellentétben ez a verzió kizárólag Windows operációs rendszert futtató számítógépeken alkalmazható.

Biztonságos Internetezés gyerekeknek a Kaspersky Safe Kids alkalmazással

Tudtad, hogy a gyermekek csaknem fele jelenleg is szembenéz az online fenyegetések egy fajtájával? A praktikus, teljes funkcionalitású Safe Kids alkalmazást (iOS és Android) a gyermekek mobileszközei számára fejlesztették ki, hogy megvédje őket az online és a valós világban egyaránt.

Kaspersky Safe Kids; aplikace; Kaspersky; antivirus; software;
A Kaspersky Safe Kids alkalmazás a lehető legbiztonságosabb Internetezést teszi lehetővé a gyermekek számára.

Például, lehetővé teszi annak az időtartamnak a beállítását, amelyen belül az okoseszközök (vagy akár bizonyos alkalmazások) használhatóak, biztonságos mozgási zónák beállítását GPS használata esetén, és folyamatosan értesítéseket küld gyermekeid gyanús/veszélyes online tevékenységeiről. A funkciók beállítása és maga az alkalmazás is gyors és intuitív - a szülő + gyermek kapcsolat a My Kaspersky interfészen keresztül jön létre.

Kaspersky Internet Security alkalmazás Androidhoz

Manapság már szinte mindenki naponta használ okostelefont vagy tabletet - azokon keresztül tárolunk fényképeket, küldünk és fogadunk e-maileket, intézzük az internetes bankolást, vásárlást, munkát és még sok mást. Sok felhasználó, azonban, még mindig nem szentel figyelmet ezen eszközök vírusvédelmének. Ezen az  Kaspersky Internet Security for Android szoftverrel változtathatsz, amely mindig biztonságban tartja a telefonodat és a tabletedet, és védelmet nyújt az Interneten keringő, legújabb fenyegetésekkel szemben. 

kaspersky internet security pro android; aplikace; Kaspersky; antivirus; software;
Vírusvédelem, lopásgátló intézkedések, webes védelem - az Androidos Kaspersky alkalmazások mind tudják ezeket.

A Kaspersky Internet Security for Android szkenneli és blokkolja az összes veszélyes linket a világhálón, de a kapott szöveges üzenetekben is. Ugyanakkor, valós idejű vírusvédelemre is számíthatsz, amely a legkorszerűbb felhőtechnológiát alkalmazza a futtatáshoz, folyamatos védelmet nyújtva az eszközöd számára mindenféle rosszindulatú programmal szemben. Az adataid védelme a készülék lopása vagy elvesztése esetén sem szűnik meg - az alkalmazás gondoskodik a telefonod vagy tableted távoli blokkolásáról, extrém esetben pedig akár a teljes törléséről is. Azok a felhasználók, akiknek az okostelefon a munkaeszközük, bizonyára értékelni fogják a nem kívánt hívások és üzenetek egyszerű szűrését, valamint a privát kommunikáció teljes ellenőrzését.

i Fokozott biztonság kompromisszumok nélkül! A teljes Androidos Kaspersky Internet Security alkalmazás kifejezetten úgy van optimalizálva, hogy csak minimális befolyásolja az Androidos készüléked teljesítményét. Nem beszélve arról, hogy számos felhasználó szerint a Kaspersky Internet Security nyerte el a legjobb Androidos vírusirtós címet 2020-ban.

Kaspersky Security Cloud – a digitális biztonság új verziója

A Kaspersky soha nem akadozik, és folyamatosan új módszerekkel rukkol elő, hogy egy teljesen új szintre emelje a vírusirtó szolgáltatását. Egy példa, amely magáért beszél: az adaptív digitális biztonság új verziója, amely a Kaspersky Security Cloud nevet kapta. 

Ez a rövid videó segít elmagyarázni, hogy mi is az a Kaspersky Security Cloud!

Mivel ez a szolgáltatás már az alapoktól kezdve a felhőtechnológiára épült, páratlanul alacsony rendszerkövetelményekkel büszkélkedhet, és gyorsan reagál a potenciális fenyegetésekre. A Kaspersky Security Cloud teljes mértékben igazodik a szokásaidhoz és figyelmeztet a kockázatokra már a fertőzött weboldal meglátogatásának pillanatában, vagy például, ha egy illetéktelen eszköz csatlakozik a WiFi hálózatodra. A szoftver továbbá folyamatosan monitorozza a közösségi adatbázisokat és tanácsokkal lát el arra az esetre, ha valamilyen adat szivárogna ki az egyik online felhasználói fiókodból.

Kaspersky Endpoint – vírusirtó szoftver vállalati környezethez

Ahogy már a bevezetésben említettük, a Kaspersky vírusirtó programok vállalati környezethez is megfelelő és népszerű megoldást kínálnak. Ezért, ha stabil és megbízható védelmet keresel az irodád vagy üzleted számára, akkor érdemes górcső alá venned a Kaspersky Endpoint Security for Business-t.

Milyen funkciókat nyújt a Kaspersky Endpoint Select biztonsági szoftvere?

Ez az átfogó megoldás többek között egy teljesen skálázható, Kaspersky Security Center egységes hozzáférési központot kínál, amely rendkívül intuitív és kiküszöböli a biztonságkezelési problémákat. A Kaspersky Endpoint Select olyan funkciókat tudhat a magának, mint a végpontok szabályozása és monitorozása, a fájlkiszolgáló védelme és, természetesen, az asztali és mobileszközök állandó védelme. Egyetlen licensz akár 25 különféle, Windows, MacOS, Linux, iOS vagy Android operációs rendszert futtató eszközt is képest lefedni.

Összehasonlítás: Kaspersky Anti-Virus, Internet Security és Total Security

Miben különbözik a Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security és Kaspersky Total Security?

Védelmi szintek Kaspersky Anti-Virus Kaspersky Internet Security Kaspersky Total Security
Vírusvédelem
Teljesítményhez optimalizált
Eszközkezelés
Windows, Mac vagy mobileszközök
Személyes adatok védelme
Pénzbiztosítás online
Gyors és biztonságos VPN (200 MB eszközönként) (200 MB eszközönként)
Safe kids
Password Manager
Fejlett fájlvédelem

Funkciók áttekintése – Kaspersky vírusirtók 2020

A Kaspersky vírusirtók alapvető funkciói

Valós idejű védelem

Számítógéped rengeteg bizalmas és érzékeny adatot tartalmaz, amelyet a nagy felhőhálózatot támogató, vírusirtó szoftverek folyamatosan védenek a legújabb rosszindulatú programok ellen.

Teljesítmény az első helyen

A hatékony biztonság a számítógéped teljesítményének minimális követelményeivel párosul. A Kaspersky biztonsági szoftver egyáltalán nem korlátozza le a rendszert a munka, Internetes böngészés, alkalmazások vagy játékok telepítése során sem.

Egyszerűség és online technikai támogatás

A Kaspersky vírusirtó intuitív és átlátható felhasználói felülettel rendelkezik. Probléma vagy kérdés esetén egyetlen kattintással felveheted a kapcsolatot az online technikai támogatócsapattal. Ráadásul minden eszköz, amelyre Kaspersky szoftver lett telepítve, kényelmesen kezelhető egy helyről, a My Kaspersky portálon keresztül.

Anti-Blocker – védelem a zsarolóprogramokkal szemben

A ransomware egyfajta rosszindulatú kód, amely teljes mértékben blokkolhatja vagy titkosíthatja a számítógépes hozzáférést. A Kaspersky vírusirtó a folyamat szintjén képes elpusztítani a zsarolóprogramot - így nem kell aggódnod az adataid miatt!

Védelem az adathalászat és a lopás ellen

A továbbfejlesztett adathalászat elleni védelem segít megakadályozni a rosszindulatú weboldalakat a személyes információid megszerzésében, valamint a személyiséged vagy a pénzed ellopásában. Az adathalászat nagyon gyakran csaló e-mailek formájában valósul meg.

System Watcher technológia

A System Watcher aktívan követi nyomon a számítógépeden folyó műveleteket, és ha rosszindulatú tevékenység bármilyen jelét véli felfedezni, bármikor vissza tudja állítani a készüléket a károsodás előtti állapotba.

Linkek ellenőrzése az Internetes szörfölés során

Amikor az Interneten szörfözöl, a Kaspersky vírusirtó szoftver minden felmerülő linket megvizsgál és figyelmeztet a potenciálisan veszélyesekre. A böngészőben színkódokkal jelöli a megbízható, gyanús vagy veszélyes linkeket.

Gamer Mode a zavartalan játékhoz

Ha igényesebb játékokkal szeretsz játszani, azt aktív vírusirtó program futása mellett is megteheted. A Gaming Mode csökkenti az összes nem alapvető funkciót és átalakítja a számítógép teljesítményének nagy részét a játékba, így teljesen (mégis biztonságosan) átadhatod magad a játékélménynek.     

Mail Anti-Virus

Ellenőrzi a bejövő és kiment e-mail kommunikációt és segít a vírusok vagy egyéb, más módon veszélyes dolgok felismerésében.

A Internet Security és Total Security fejlett funkciói

Biztonságos internetbankolás és vásárlás

Vásárlás vagy online bankolás során a Kaspersky vírusirtó további védelmi szinteket vet be, hogy megakadályozza a pénzed ellopását.

A magánélet maximális védelme

A Kaspersky szoftverek megakadályozzák az Internetes tevékenységek megfigyelését, ugyanakkor meggátolják a webkamera távoli vezérlését, képernyőképek készítését stb. Androidos telefonok esetében az egyes alkalmazásokat biztonsági kódokkal is le lehet zárni.

Biztonságos Internet-csatlakozás bárhol

Minden alkalommal, amikor az Internetre csatlakozol, különösen nyilvános WiFi hálózatra, a Kaspersky vírusirtó maximálisan védi a kommunikációdat, adataidat és a személyedet. Látogasd a közösségi hálózatokat kényelmesen és játssz le videókat bárhol, miközben a vírusirtó szoftver védelmet nyújt a személyes dolgaid számára.

Anti-Banner

Az Anti-Banner blokkolja a weboldalakon felbukkanó, idegesítő reklámokat és bannereket.

Kaspersky Androidhoz és Kaspersky Mac-hez

Függetlenül attól, hogy a számítógépek és eszközök milyen kombinációját alkalmazod, a Kaspersky továbbfejlesztett vírusirtója védi a Windows, MacOS és Android eszközöket is. Továbbá, a linceszt a megadott időtartam alatt szabadon mozgathatod az eszközök között.

Védelem a keyloggerek ellen

A keylogger egy rosszindulatú szoftver, amely felismeri a billentyűzet leütéseit. A virtuális billentyűzet-technológia megóv ettől, így nem fogod akaratlanul felfedni a fontos jelszavaidat és az egyéb információkat. 

Továbbfejlesztett szülői felügyelet

Az Internet a gyermekek számára egy fenyegetésekkel teli hely. A fejlett Kaspersky Internet Security vírusirtó programmal blokkolhatod a nem megfelelő weboldalakat és szabályozhatod a közösségi hálózatok használatot.

Anti-Theft

A távoli vezérlésnek köszönhetően lehetőséged van az ellopott vagy elveszett eszközök nyomon követésére, zárolására és blokkolására, vagy akár képeket is készíthetsz webkameráról vagy képernyőről.

Segítség az alkalmazáskezelésben

A Software Updater eszköz ellenőrzi a számítógépet és folyamatosan telepíti az alkalmazások új frissítéseit. A készülékedet felgyorsíthatod a Software Cleaner segítségével, amely olyan alkalmazásokat, eszköztárakat, hirdető programokat és egyéb nem kívánt szoftvereket keres, amelyek lelassítják a gépet.

Installation Assistant

Az Installation Assistant hozzájárul a telepítési ablak blokkolásához, amely szoftvereket próbál telepíteni a számítógépedre, vagy egyéb jelentős változtatásokat végrehajtani rajta.

Intelligens és biztonságos VPN

Egy okos virtuális privát hálózat fog gondoskodni a kommunikációd titkosításáról és az IP címed elrejtéséről Internetezés közben.

A Kaspersky Total Security vírusirtó exkluzív funkciói

Praktikus SAFE KIDS alkalmazás

A SAFE KIDS alkalmazás iOS és Android operációs rendszert futtató mobileszközök számára készült. Fő feladata a lehető legmagasabb szintű biztonságot nyújtani a készülékeid számára. Ebből a célból lehetőséget kínál az eszközöd helyzetének valós idejű nyomon követésére, a tevékenységeid széles körű megfigyelésére vagy az online tartalmak szűrésére.

Maximálisan biztonságos jelszókezelés

A biztonságos, változatos és rendszeresen megújított jelszavak elengedhetetlenek az Internet zavartalan működéséhez. Azonban, szinte lehetetlen, hogy egy ember annyi erős jelszót megjegyezzen. Ám a Password Manager megteszi ezt helyetted - megfelelő jelszavakat generál az egész háztartás számára és biztonságosan, egy helyen tárolja azokat. A jelszavak mellett bankkártyák számainak, címek, felhasználónevek stb. tárolására is van lehetőség.

Fejlett fájlvédelem

A Kaspersky Total Security révén a fájlok biztonsági mentése és titkosítása egy pillanat műve lesz. A fontos adatok mindig biztonságban és a potenciális hackerektől elrejtve lesznek, még ha sérültek is.

A Kaspersky vírusirtók áttekintése – a legtöbbet tesztelt és legjobban értékelt

A tényt, miszerint a Kaspersky vírusirtó garancia a minőségre, ez e-shopunkba érkezett hosszú távú, pozitív felhasználói visszajelzések is alátámasztják. A felhasználók, akik beszerezték a Kaspersky termékek valamelyikét, különösen dicsérik a kiváló ár-érték arányt, az alacsony rendszerkövetelményeket és az átlátható felhasználói felületet. Ami a Kaspersky szakmai értékelését illeti, a márka nem marad el a többi mögött, sőt, a piac legjobbra értékel vírusirtói között tartják számon - például, a Kaspersky 2020 Review részletes áttekintése a külföldi tomsguide szerverről is ezt erősíti meg.

recenze; Alza; Kaspersky; antivirus; software;
2019-ben a Kaspersky termékeket 86 független teszt és áttekintés alapján értékelték. Meg kell jegyeznünk, hogy a Kaspersky szoftver jól teljesített - 64-szer végzett az első helyen, 70-szer pedig a dobogón (a legjobb három vírusirtó között).

Kaspersky antivirus free – próbáld ki a szoftvert 30 napig ingyen!

Még mindig bizonytalan vagy abban, hogy melyik Kaspersky vírusirtó program lenne a legjobb választás a számodra? Egyszerűen csak töltsd le a próbaverziót a Kaspersky weboldaláról és próbáld ki a Kaspersky vírusirtót magyar nyelven, 30 napon át, ingyen! A Kaspersky szoftverek próbaverziójának letöltő linkjei a következők:

Miután eldöntötted (vagy már meghoztad a döntést), mindössze annyi a dolgod, hogy az e-shopunkban választasz egyet a Kaspersky különböző elektronikus licenszei közül - az elektronikus licensz természetéből fakadóan a szoftver használatát bátran elkezdheted a vásárlást követő pár percben. A Kaspersky licenszeket általában 1-10 eszközre, 12 hónapra vagy 24 hónapra adják. 


P-DC1-WEB20