Oldal frissítése

JVC LT-50VU3305

134 990 Ft

JVC LT-50VU3305

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek JVC TV. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 200×200 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió JVC LT-50VU3305 Energia címke
Televízió JVC LT-50VU3305 ...

JVC LT-50VU3305 TV jelentősebb paraméterei

  • A nagyszerű JVC TV-nek köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10 és Dolby Vision szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Képfeldolgozási indexe 1400 CMR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC3 és Dolby Digital Plus gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói: különálló hangerő-szabályozás
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Skylink Live TV és Amazon Prime Video

Lélegzetelállító képi megjelenítés

Csak dőlj hátra, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 50" képátló mellett. Ez a lenyűgöző JVC TV rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely rendkívüli élességet garantál. Pontos zóna-háttérvilágítást tesz lehetővé a Direct LED technológia, amely intelligensen alkalmazkodva a kép tartalmához garantálja a legjobb kontrasztot és képalkotást.

Televízió JVC LT-50VU3305 ...
Televízió JVC LT-50VU3305 ...

LCD LED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV kiváló vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia biztosítja a magas fényerőt és a lenyűgöző színalkotást, amely növeli a filmezés minőségét még jól megvilágított szobában is. Az LCD panel mögött kapott helyet a LED izzósor, amely megvilágítja a képernyőt, és fényes képet biztosít.

Támogatja a HDR formátum szélet skáláját

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10 és Dolby Vision. A kép fényereje a jelenet maximális fényereje alapján van beállítva a HDR10 által. A Dolby Vision technológiának köszönhetően gazdag színpalettát kapunk még maximális fényerő mellett is. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index tükrözi, melynek értéke 1400 CMR.

Televízió JVC LT-50VU3305 ...
Televízió JVC LT-50VU3305 ...

Használd ki a modern JVC TV összes smart tulajdonságát

Köszönhetően a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez külső eszközök igénybe vétele , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, DLNA és Miracast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC3 és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül nyújt 3D térhangzást. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és valósághűbb lesz. Praktikus az a funkció, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét lehetséges egymástól függetlenül állítani. Könnyedén beállíthatjuk a számunkra kellemes hangerőt a TV-hez csatlakoztatott fejhallgatón anélkül, hogy az befolyásolná a beépített hangszóró hangerejét.

Televízió JVC LT-50VU3305 ...

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a modern JVC LCD LED televízió le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

72,5 × 112,5 × 24 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

66,5 × 7,5 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

10,37 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 50 " (127 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision

Rendszer

Operációs rendszer Saját OS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások YouTube, Netflix, Skylink Live TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Webböngésző

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 112,5 cm
Magasság 72,5 cm
Mélység 24 cm
Magasság talp nélkül 66,5 cm
Mélység talp nélkül 7,5 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 83,1 cm
Tömeg 10,37 kg
VESA felfüggesztés 200×200

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W
További audió tulajdonságok Különálló hangerő-szabályozás

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Klasszikus

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  WJV052m
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LT-50VU3305
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05