Oldal frissítése

JBL Flip 4 kék

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

JBL Flip 4 kék

A kék színű JBL Flip 4 a díjnyertes Flip Wireless Bluetooth Speaker sorozat következő generációja. Rendkívül erőteljes hangzást biztosít, amely sztereó hanggal ölel körül, bárhol is vagy. A kompakt hangszórót egy robusztus, 3000 mAh-os Li-Ion akkumulátor tölti, amelynek köszönhetően akár 12 órán keresztül folyamatosan hallgatható. 

A hangszóró minőségi és stílusos anyagokból készül. A régebbi verzióval szemben ennél már nem kell aggódnod az eső, a leöntés vagy a vízbe merülés miatt. A hangszóró megfelel az IPX7 vízállóságnak. Vidd magaddal a JBL Flip 4-et bárhová - akár medencébe vagy az erdőbe! Mindig jó szolgálatot tesz majd.

Főbb jellemzők

  • Kényelmes vezeték nélküli Bluetooth streaming
  • 3000 mAh akkumulátor
  • Mikrofon hangszóróval
  • Ellenáll a fröccsenő víznek, rövid alámerülésnek
  • JBL Connect
  • Stílusos anyagok
  • JBL basszus hangváltó
  • 12 órányi üzemidő

Szóljon a zene!

Az egyszerű Bluetooth párosításnak köszönhetően akár 2 készüléket is rákapcsolhatsz, és felváltva játszhatsz le zenét például egy baráti társasáságban. A hangminőségben nincs kompromisszum - hallod a basszust, érzed a basszust, látod a basszust! A tökéletes élményről a külső passzív radiátor technológia gondoskodik. 

Az új verzióba beépítettek egy hangasszisztenst is. Egyetlen gomb használatával felveheted a kapcsolatot a népszerű Siri vagy a Google asszisztenssel. 

JBL Connect

A különleges JBL Connect technológiának köszönhetően könnyedén létrehozhatsz egy teljes JBL Flip 4 ökoszisztémát, valóban lélegzetelállító hangélményt biztosítva ezzel. 

A telefonhoz való csatlakozás kényelmes konferencibeszélgetéseket is lehetővé tesz. A hangszórót ráadásként zaj- és visszhang-csökkentő rendszerrel is ellátták

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth

Audio átvitel

Bluetooth verzió 4.2

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 16 W
Min. frekvencia 70 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz

Jellemzők és funkciók

Funkciók Mikrofon

Védelmi fokozat

Akkumulátor

Lejátszási idő 12 óra
Akkumulátor töltése MicroUSB

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz
Kód:  JJ090j2b
Termékszám:  JBLFLIP4BLUAM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05