Oldal frissítése

Ravensburger 268665 GraviTrax Obstacle kezdőkészlet

5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ravensburger 268665 GraviTrax Obstacle kezdőkészlet

A Ravensburger Gravitrax Obstacle-lel kibővítheted a meglévő pályádat, így még több mókában lesz részed. Ebben a kibővített, kezdő készletben találsz egy mágneses kilövőt, egy spirált, átjárót, felvonót, sőt még egy trambulint és hidakat is, hogy a pályán lévő golyók még nagyobb lendületet kapjanak. A készlet 8 éves és annál idősebb gyermekek szórakoztatására szolgál, akik a gyakorlatban tapasztalhatják meg, hogyan működik a gravitáció és a fizika. Kreativitásukat és kézügyességüket is próbára teszik, hogy a lehető legjobb pályákat építhessék meg. 


Ravensburger 268665 GraviTrax Obstacle pályaépítő kezdőkészlet - legfontosabb jellemzők

  • Bővített kezdőkészlet 5 extra akciótartozékkal - mágneses kilövőt, spirált, átjárót, felvonót, trambulint és egy nagyméretű, megnövelt hidat tartalmaz
  • 175 építőelemet, többek között hat golyót találsz a csomagban, így a semmiből építhetsz óriási, izgalmas pályákat
  • Megismertet a gravitáció törvényével és más fizikai törvényekkel, mint például a mágnesességgel és a kinetika gyakorlatával
  • Lehetőséget ad arra, hogy a játék során a képzeletednek megfelelően, különféle golyópályát építs fel
  • A GraviTrax készlet fejleszti a kézügyességet és a kreativitást. 
  • A készlet 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára


A GraviTrax Obstacle szett fejleszti a kézügyességet és a kreativitást 

A Ravensburger 268665 GraviTrax Obstacle készlet 175 változatos építőelemet tartalmaz, amelyekkel érdekessé teheted a pályaépítést. Állíts fel egyedi golyópályát, hogy fejleszd a kreativitásodat és a képzelőerődet. A készletben 6 golyót és egyéb kiegészítőket találsz, amelyek támogatják a kreatív, kalandos pályák építését. 

A gravitáció és más fizikai törvényszerűségek felfedezése a gyakorlatban 

A Ravensburger 268665 GraviTrax Obstacle készletet 8 éves kortól ajánljuk: szórakoztatja a gyerekeket, és a gyakorlatban is megtapasztalhatják, hogyan működik a gravitáció és mi a fizika lényege. A legjobb golyópálya kialakítása próbára teszi kreativitásukat és ügyességüket. A készlet tartalmaz egy mágneses kilövőt, spirált, átjárót, felvonót, sőt, még trambulin és hidak is vannak benne. 


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Darabszám

Darabszám 175 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Sorozat Standard
Típus Induló készlet
Kód:  HRAnk004733
Termékszám:  4005556268665

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20