Oldal frissítése

GraviTrax

Ravensburger GraviTrax

GraviTrax: Tapasztald meg a gravitáció erejét

A GraviTrax egy szórakoztató építőkocka játék a Ravensburger-től. Sok szórakozást nyújt a gyerekeknek, ugyanakkor fejleszti a kézügyességüket és a kreativitásukat. Végigvezeti őket a fizika törvényeinek rejtelmein, és megmutatja nekik, hogyan működik a gravitáció. A játék célja, hogy az alaptáblát az építőkockákkal összekapcsolva egy akciódús golyópályát hozzanak létre. Vidd a golyót a céljához a mechanikus, mágneses és gravitációs erők segítségével, és élvezd a véget nem érő szórakozás tengerét a GraviTrax építőszettel.

GraviTrax kezdő készlet

GraviTrax kezdő készlet: Kezdd el a nagy építkezést

A GraviTrax készlet folyamatosan frissül mindenféle új bővítményekkel, amelyeket a kezdő készlethez megvásárolhatsz. Több mint 100 alkatrészt tartalmaz álmaid pályájának megépítéséhez. A kész feladatokkal és tervekkel beléphetsz a golyópályák világába. A GraviTrax segítségével létrehozható számtalan variációnak köszönhetően pályád minden alkalommal másképp nézhet ki. Nem tudtad célba juttatni a labdádat? Semmi gond. Fejleszd és építsd tovább a pályádat, amíg a labda célba nem ér.

Fedezz fel új lehetőségeket a GraviTrax tartozékokkal

A GraviTrax számos bővítményt fejlesztett ki, amelyek megvásárolhatók a kezdőcsomaggal együtt. Bővítsd a gyűjteményedet, és hozz létre új és új pályákat. Az extrák között találsz például egy kötélpályát, amely egyik pontból a másikba viszi a golyót, egy katapultot, amely a felhőkbe lövi, vagy egy liftet, amely visszaviszi a golyót. A GraviTrax kiegészítőkkel a játékod folyamatosan fejlődik. Meddig tudod a labdát a pályán tartani? Döntsd meg a rekordjaidat!

GraviTrax tartozékok - felvonó, katapult
Ravensburger GraviTrax PRO

Irány az égbe a GraviTrax PRO-val

A GraviTrax PRO ennek az interaktív játéknak a következő változata. Építsd az épületet a magasba, és hozz létre még dinamikusabb labdapályákat. A készlet különböző bővítményeket is tartalmaz: a Mixer megkeveri akár három golyó pályáját, és három irányba engedi őket gurulni, míg a Vertical a golyót a szokásos pályáról levezeti, így egyszerre több emeletet is leküzdve. Minden építőelem, mind a kezdő készlet, mind az összes bővítmény, a GraviTrax és a GraviTrax PRO golyópályák teljes mértékben kompatibilisek.

Üdvözlünk a GraviTrax Junior színes világában!

A GraviTrax Junior egy kreatív golyós pályarendszer 3 éves és idősebb gyermekek számára. Már a legkisebbek is szabadon építkezhetnek és szórakozhatnak a labdákkal. Ráadásul a gyerekek a Junior pályákat fantáziájuknak megfelelően díszíthetik a különböző tematikus világokból származó díszítőelemekkel, például állat- vagy növényfigurákkal. Ez egyedülálló módon ötvözi a fantáziadús építkezést és a szórakoztató játékot. A GraviTrax Junior termékcsalád kezdő készleteket, valamint bővítő és akciótartozékokat tartalmaz. A Junior termékekkel való játék ráadásul tökéletesen felkészíti a kicsiket a GraviTrax világának későbbi, nagyobb gyerekeknek szóló építésére.

GraviTrax junior
Az összes ennyiből: 66

GraviTrax

A GraviTrax kategóriában összesen 66 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15