Oldal frissítése

iRobot Roomba j7+

4,3 12 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
332 490 Ft

iRobot Roomba j7+

A praktikus iRobot Robotporszívó kitakarít helyetted, hogy te másra tudj koncentrálni. Az összes felületen tesz jó szolgálatot. Padlótisztító funkciói: száraz tisztítás. Könnyedén eltávolítja még a háziállatok szőrét is. Tökéletesen tiszta és baktériumoktól mentes felületet hagy maga után, amelyek amellett, hogy gyorsan szaporodnak, még károsak is az emberek egészségére. Az allergiások is értékelik, mivel rendkívül jól szűr. Nemcsak a funkciói kiválóak, hanem kiváló funkcióival is meglepetést okoz. Szükség esetén automatikusan ki tudja üríteni a szennyeződéstartályt is. Az okos robotporszívó képes önmaga feltöltésére, és arra is, hogy kiürítse a tartályt. Az okos porszívót okostelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatod, így a távolból is lehet vezérelni, valamint módosíthatsz a beállításokon akkor is, ha nem vagy otthon. Jó szolgálatot tesz rajta a hasznos kamerás navigáció. Az okos kamera-technológiának köszönhetően a porszívó felismeri a szobában lévő összes akadályt, és pontos térképet alkot, amelyet a memóriájában tárol. Tehát csak egy adott helyiséget is kiválaszthatsz a takarításhoz.

Robotporszívó iRobot Roomba j7+ Lifestyle
Robotporszívó iRobot Roomba j7+ Jellemzők/technológia

Az ismert iRobot Roomba j7+ robotporszívó legfontosabb tulajdonságai

  • A népszerű iRobot robot porszívó minden padlótípuson megállja a helyét
  • Takarítás típusa: száraz tisztítás
  • Baktériummentes felületet kapsz, ráadásul a háziállatok szőre sem jelent a számára problémát
  • Szuper választás az olyan családoknak, ahol allergiás is van
  • Természetesen rendelkezésedre áll a hasznos kamerás navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral működik, amely kapacitása 2210 mAh
  • 3 óra alatt töltődik fel teljesen és a feltöltés után 75 perc üzemidővel rendelkezik
  • Ha szükség van rá, az állomáson kiüríti önmaga a tartályt, ha az megtelik
  • Egy jelzőfény mutatja, ha ki kell üríteni a tartályt
  • Lehetőség van arra, hogy csak bizonyos helyiségeket porszívózzon fel a készülék
  • Vezérlés: mobil alkalmazással
  • A rajta lévő speciális érzékelőnek köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy a robotporszívó leesik a lépcsőn, vagy hogy nekimegy a bútoroknak
  • HEPA szűrő típusú szűrővel látták el Minőségi
  • A lökhárító megakadályozza a bútorok sérülését
  • A beépített háromlépcsős tisztítórendszer automatikusan változik az éppen futó tisztítási módtól függően
  • Az érzékelőivel beazonosítja a szennyezett területeket
  • Saját ütemtervet alakíthatsz ki a takarításhoz, vagy késleltetheted az indítást
  • Cseh nyelvet használ
  • 1,5 cm szintkülönbséggel képes megbirkózni
  • Forgó oldalsó kefe a precíz takarításhoz
  • A LED-fény garantálja, hogy sötétben is képes takarítani

Élvezd a kényelmet porszívózás közben - ezt kínálja az ismert iRobot készülék

A száraz tisztítás során speciális keféket használ a hatékony takarításhoz. A porszívó kitakarít, így neked jut időd másra is.

Robotporszívó iRobot Roomba j7+ Csomag tartalma
Robotporszívó iRobot Roomba j7+ Oldalnézet

Egy jól felszerelt porszívó megkönnyíti az alapos takarítást

A praktikus iRobot robotporszívó kombinálja a minőségi kialakítást a por tökéletes eltávolításával. Li-ion típusú akkumulátort kapott. Feltöltés után a működési ideje 75 perc. Ha az akkumulátor lemerülő félben van, a robot porszívó a közismert iRobot gyártótól elmegy automatikusan a töltődokkolóig. Egyáltalán nem kell aggódnod semmi miatt, a porszívó önállóan végzi el a feladatát. Töltöttségi állapotjelző mutatja, hogy milyen szinten áll az akkumulátor töltöttsége. Az akkumulátor feltöltéséhez szükséges időtartam: 3 óra. Egyszerű vezérlés a mobilalkalmazás segítségével, ahol megválaszthatod, hogy hol és milyen takarítási ütemtervvel dolgozzon a porszívó. A precíz takarítás érdekében a készüléken forgó, oldalsó kefét helyeztek el.

A jól kihasználható iRobot robot porszívó könnyebbé teszi a munkát elképesztő funkcióinak köszönhetően

A közismert iRobot robotporszívó olyan technológiát és funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a takarítást. A tökéletes kényelem érdekében a porszívó automatikusan üríti a szennyeződést a dokkolóállomásba, amely eldobható porzsákot tartalmaz. Az okos feltérképezés funkció lehetővé teszi a térkép tárolását a memóriában, így azt is megadhatod, hogy mely helyiséget takarítsa ki a készülék. Imádni fogod, hogy cseh nyelvet használ.

Robotporszívó iRobot Roomba j7+ Oldalnézet
Robotporszívó iRobot Roomba j7+ Képernyő

A biztonság az első, ha a robotporszívóról van szó

A praktikus iRobot robotporszívó egy megbízható készülék, amelyre bármikor számíthatsz. Annak érdekében, hogy minden takarítás a lehető legbiztonságosabb legyen, a porszívó az alján biztonsági érzékelőkkel van ellátva, hogy gátolja a lépcsőről, vagy más, magasan lévő helyekről való leesést, illetve a bútoroknak való nekiütközést. A gubancolódásgátló funkció hasznos a kábelek és a szőnyegrojtok miatt. Az érzékelőivel beazonosítja a szennyezett területeket, és intenzívebben tisztít ezeken a helyeken. Ráadásul saját takarítási ütemtervet hozhatsz létre bármely napra vagy órára, illetve halasztott kezdést is beállíthatsz. Az akadályok magabiztos kikerülése mellett strapabíró kerekeivel arra is képes, hogy áthaladjon a küszöbön és más akadályokon akár 1,5 cm magasságig.

Bízd rá magad a megbízható robot porszívóra a népszerű iRobot gyártótól

Nem kell aggódnod amiatt, hogy a robotporszívó kárt tesz a bútorokban. Van rajta egy ütköző, így minimálisra csökken a sérülések veszélye. Az innovatív háromlépcsős tisztítórendszer automatikusan változik az éppen futó tisztítási módtól függően. Egy fényjelzés figyelmeztetni fog, ha a porzsákot ki kell üríteni. A LED-fénynek köszönhetően sötétben is takarít. A könnyen leolvasható LED-kijelző mutatja az aktuálisan szükséges információkat. Természetesen, puhák a kerekei a padló károsításának elkerülése végett. A közismert iRobot robotporszívó méretei 8,7 × 33,8 × 33,8 cm (ma x szé x mé). A robot porszívó tömege 3 kg.

Robotporszívó iRobot Roomba j7+ ...
Robotporszívó iRobot Roomba j7+ Oldalnézet

Minőségi szűrőrendszerrel rendelkezik

HEPA szűrő típusú, minőségi szűrőrendszerrel szerelték fel. A HEPA-szűrő gondoskodik a pollen, a poratka és az apróbb porszemek kiszűréséről, így ideális oda, ahol asztmás vagy allergiás van a családban. Ezáltal javul a lakás levegőjének a minősége.

Töltési mód:

töltő adapter és töltőállomás

Kefék:

oldal

További kiegészítők:

szűrő és tisztító állomás

Motortípus:

BLDC

Zajszint:

59 dB

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak, Állatszőrhöz, Antibakteriális
Tisztítás típusa Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 1
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Kábelek gubancolása elleni funkció, Szennyeződés felismerés, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Tulajdonságok Töltöttségjelző, Megtelt tartály kijelzés, LED kijelző, LED világítás, Akadály észlelése, Három fokozatú tisztítórendszer, Puhított kerekek, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 3 óra
Működési idő 75 perc
Akkumulátor kapacitása 2 210 mAh

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltő adapter, Töltőállomás
Kefék Oldal
További kiegészítők Szűrő, Tisztító állomás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Zaj

Zajszint 59 dB

Méret & súly

Szélesség 33,8 cm
Magasság 8,7 cm
Mélység 33,8 cm
Tömeg 3 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  IRORV200
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  j755840
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10