Oldal frissítése

Vélemények: iRobot Roomba j7+

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) iRobot Roomba j7+ témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) iRobot Roomba j7+ termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) iRobot Roomba j7+ megvásárlása után te is írsz értékelést.
iRobot Roomba j7+ - Robotporszívó
iRobot Roomba j7+
Szállításra kész > 5 db
349 990 Ft
Kosárba
Jan, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 01. 18., változat: iRobot Roomba j7+
Hitelesített vásárlás
Jól porszívózik
Vak - nincs lidar, csak egy kamera. A kamera nem nagyszerű. Csak hagyja, hogy egy kicsit sötét legyen, és nem nagyon szereti.
A térképezés borzasztóan sokáig tartott, és még mindig nagyon pontatlan. Az eredeti térképet még két év elteltével sem frissítették.
Amit el kellene kerülnie, azt nem fogja elkerülni. Amit nem kellene elkerülnie, azt elkerüli.
Ára
A tartozékok ára
Az alkalmazás lassan nyílik meg, és összességében nem sok.
0 ×Jelentés
Jan, Praha 6 - Libocflag
Értékelve: 2023. 09. 20., változat: iRobot Roomba j7+
Hitelesített vásárlás
A kivitelezés minősége nagyszerű, az összes kefe egyszerűsített karbantartása biztosítja, hogy a robot három percen belül megtisztuljon. Az önürítés az alapnál feltétlenül szükséges, mert maga a robot koszos tálcája olyan kicsi, hogy az ember folyton csak a szemetesbe ürítené. Néha problémák vannak az alkalmazással, például a robot nem. törli az összes porszívózási tervet, vagy a tisztítandó terület teljes térképét, biztos, ami biztos. Hat hónapos használat alatt ez körülbelül háromszor fordult elő velem. Sehol sem akad el - felszáll a szárítóra, magától kiszáll. Egyszer sem gabalyodik bele a kábelekbe - felismeri őket, lefényképezi és megkerüli őket. Az alap, amikor kiszívja a szennyeződést a robotból, rettenetesen hangos, hogy úgy érzi, mintha egy repülőgép szállna fel. Másrészt hibátlanul kiüríti a robot tálcáját. Összességében ajánlom, különösen az állattartóknak. Remekül működik az úszó padlón, amellyel a korábbi, régebbi modelleknek néha problémájuk volt.
Csendes
ideális állati szőrhöz
nem fog sehol sem megakadni
mobilalkalmazások
könnyen karbantartható
töltési idő és kitartás
ledes fény
hibátlanul elkerüli a kockázatos tárgyakat - váza, vizes tál, kábelek, .
nagyon finoman ütközik az akadályokba, nincsenek nagy barázdák, mint a legrégebbi modelleknél
beállíthatja a telefonját - a helymeghatározó szolgáltatásoktól függően -, hogy a roomba például mikor takarítson. hazajössz.
néha a porszívózási módok törlődnek az alkalmazásban - újra be kell állítani őket
Havonta körülbelül egyszer a roomba az éjszaka közepén elhagyja a bázist, körülnéz, majd újra elhajt. Nem tudom, miért, én a piszkos töltőérintkezőkre vezetem vissza. Mindenesetre néha az egész háztartást megijeszti éjszaka.
a töltőalap, amikor a robotból kiszívja a szennyeződést, olyan zajos, mint egy 50 éves repülőgép felszállása
az első használat után a robot eleje megkarcolódott, valószínűleg a mini bütykök miatt. Figyelembe kell venni
a porszívó alapjához való pótzsákok nagyon gyenge elérhetősége.
0 ×Jelentés
Lenka, Praha 1 - Nové Městoflag
Értékelve: 2023. 04. 25., változat: iRobot Roomba j7+
Hitelesített vásárlás
A porszívó nem tud csatlakozni a wifi hálózathoz. A műszaki támogató személyzet (mind a hálózat üzemeltetője, mind a porszívó gyártója) megpróbálta orvosolni a helyzetet; hiába. Visszaviszem a terméket.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05