Oldal frissítése

iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 049 990 Ft

iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete

Ez a célszerű Apple iPad Pro 11" (2024) tablet hűséges társad lesz, amivel sok mindent könnyedén el tudsz intézni. Lehetővé teszi az online események figyelését, videók és fényképek készítését, de alkalmazásokat is futtathatsz vagy játszhatsz rajta. A tablet 11" méretű kijelzővel van ellátva, így munka és tanulás céljára egyaránt használható. A játékok és filmek kedvelői is érdekesnek fognják találni. 9 magos Apple M4 10-magos GPU-val processzor garantálja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 8 GB. 2048GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára. Ez a memória lehetővé teszi, hogy hosszú videókat és nagyon jó minőségű fényképeket tárolj gond nélkül. USB-C csatlakozóval látták el. Ez a tablet a nagyszerű Apple iPad sorozatba tartozik.

Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...
Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...

iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete tablet - érdekes tulajdonságok

  • Kényeztesd magad multimédiás tartalmakkal eme Apple tablettel!
  • 9magos processzor vezérli az összes műveletet és funkciót
  • A rendszermemória mérete 8 GB
  • 11" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozót kínál
  • Az előnyös Apple iPad sorozatú
  • A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
  • Megszakítás nélkül több mint hét órán át lehetővé teszi a működést
  • NFC, WiFi, Bluetooth és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel
  • A tablet támogatja az OTG funkciót
Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...

Megörökítheted a szép pillanatokat útközben

A tablet fotózáshoz 12Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 12Mpx szelfikamerát tartalmaz. Ezen Apple tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetsz videókat. A háttérvilágító LED javítja a fényképek vagy videók minőségét gyenge fényviszonyok esetén. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. Az optikai zoom funkció távoli témák fényképezését teszi lehetővé, amely lehetővé teszi a nagyítást és a kívánt részletek elérését. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Apple tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Kisebb mélységélességet tesz lehetővé, ami alkalmas a témára fókuszálására és a háttér elmosására. 2160p (4K) 60fps fotófelbontásra számíthatsz.

Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...

A nagyszerű Apple tablet elegendő tárolóval rendelkezik

Ezen Apple tablet funkcióinak és műveleteinek működését iOS 17 verziójú iPadOS operációs rendszer kezeli. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amely 3D-s játékokat vagy virtuális valóságot is képes kezelni. 2048 GB belső memóriát tartalmaz a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználóknak szól, így rengeteg helyet biztosít a legterjedelmesebb adatok és alkalmazások számára.

Ez a nagyszerű Apple tablet különböző kommunikációs lehetőségeket biztosít

NFC, WiFi, Bluetooth és GLONASS vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti érintkezés nélküli kommunikációt rövid, általában legfeljebb 10 cm-es távolságon keresztül. Használd ki, hogy az üzletekben a készülékeddel érintésmentes fizetéseket végezhetsz anélkül, hogy elő kellene venned a hitelkártyádat. A WiFi-képes tablet lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést biztosít. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel használata nélkül.

Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...
Tablet iPad Pro 11 2024 2TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...

A hozzáadott funkciók növelik a használat kényelmét

Élvezd az életet teljes mértékben ezzel a nagyszerű Apple tablettel! Az OTG funkció elérhető a tableten, ami azt jelenti, hogy más perifériák, például egér, billentyűzet vagy USB-meghajtók csatlakoztathatók a készülékhez. A külvilággal való interakció megkönnyítésére nagyszerű segítség az olyan érzékelők jelenléte, mint például a célszerű mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. A biometrikus ujjlenyomat-felismeréssel egyszerűen, egyetlen érintéssel feloldhatod a tabletet. A barométer figyeli a légnyomást, és a magasság becslésére vagy meteorológiai alkalmazásokhoz használható. A közelségérzékelővel ellátott tablet érzékeli, ha hívás közben közel van az arcodhoz, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintések elkerülése érdekében. A digitális iránytű funkció hasznos segítséget nyújt a városban vagy útközben történő tájékozódásban. A tablet giroszkópot tartalmaz, amely felismeri a készülék helyzetét, és automatikusan elforgatja a képernyőt a legkényelmesebb használat érdekében. A fényérzékelő méri a környezeti fényszintet, majd beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot biztosít, miközben sötét környezetben a fényerő csökkentésével automatikusan spórol az akkumulátor energiájával. A G-szenzor képes érzékelni a tablet térben történő mozgását. Pontosan azonosítani tudja, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik vagy egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

Méret:

249,7 × 177,5 × 5,3 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

446 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel QHD 2420 × 1668
Kijelző technológia Ultra Retina XDR

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 2 048 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GLONASS

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző, Légnyomásmérő, G-szenzor, Ujjlenyomat olvasó

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku, Arcfeloldás

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple M4 10-magos GPU-val

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Ujjlenyomat-leolvasó

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iOS 17

Konstrukció és szín

Magasság 249,7 mm (24,97 cm)
Szélesség 177,5 mm (17,75 cm)
Mélység 5,3 mm (0,53 cm)
Tömeg 446 g (0,45 kg)
Szín Sötétszürke

Sorozat

Tablet sorozat Apple iPad

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad Pro 11" (2024)
Kód:  NL224t4t1h
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MWR83HC/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20