Oldal frissítése

Apple iPad Pro 11" M4 (2024)

Ha egy olyan tabletet keresel, amely a teljesítmény és a hordozhatóság tökéletes egyensúlyát nyújtja, akkor az Apple iPad Pro 11″ M4 (2024) tökéletes választás számodra. Hihetetlenül vékony és könnyű kialakítása tökéletes útitárssá teszi. Ugyanakkor kiváló teljesítményt és olyan funkciókat kínál, amelyek még a professzionális felhasználókat is kielégítik. Számíthatsz a lenyűgöző teljesítményű M4 chipre az igényes AI feladatokhoz és a zökkenőmentes többfeladatos munkavégzéshez, az úttörő Ultra Retina XDR kijelzőre és még sok másra. Fedezd fel velünk az iPad Pro M4 11″-t.

Folytatás
Paraméterek módosítása
24 termék

Apple iPad Pro 11" M4 (2024)

A Apple iPad Pro 11" M4 (2024) kategóriában összesen 24 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10