Oldal frissítése

iPad Pro 11 2024 1TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete

Ingyenes
szállítás boltjainkba
849 990 Ft

iPad Pro 11 2024 1TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete

Ez az előnyös Apple iPad Pro 11" (2024) tablet megbízható társad lesz, amely kompakt méreteinek köszönhetően a kezedben vagy akár egy kisebb táskában is hordozható. Lehetővé teszi az online események követését, videók és fényképek készítését, de alkalmazásokat is futtathatsz vagy játszhatsz rajta. A tablet 11" méretű képernyővel készült, amely munkára vagy tanulmányi célokra is használható. A játékok és a filmek rajongói is szeretni fogják. 9 magos Apple M4 10-magos GPU-val processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 8 GB. 1024GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. Ez a memória lehetővé teszi, hogy hosszú videókat és nagyon jó minőségű fényképeket tárolj gond nélkül. USB-C csatlakozóval készült. Ez a tablet az elsőrangú Apple iPad sorozathoz tartozik.

Tablet iPad Pro 11 2024 1TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...
Tablet iPad Pro 11 2024 1TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...

iPad Pro 11 2024 1TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete tablet - alapvető paraméterek

  • Élvezd a szórakozást eme Apple tablet segítségével!
  • 9magos processzor irányítja az összes művelet és funkció megfelelő működését
  • A RAM kapacitása 8 GB
  • 11" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozóval rendelkezik
  • A hasznos Apple iPad sorozatba tartozik
  • A hátsó kamera felbontása 12 Mpx
  • Zökkenőmentesen működik több mint hét órán keresztül
  • NFC, WiFi, Bluetooth és GLONASS vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal
  • Az OTG funkció is elérhető
Tablet iPad Pro 11 2024 1TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...

Élvezd a nyaralási fotókat!

Fotózáshoz a tablet 12Mpx felbontású hátsó kamerát és 12Mpx szelfikamerát tartalmaz. Ezen Apple tablettel 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontású videók készíthetők. A segédvilágító LED javítja a gyenge fényviszonyok mellett történő fényképezés vagy videókészítés lehetőségét. Ez a funkció különösen hasznos, ha esti jeleneteket készítesz, vagy ha jól megvilágított portrét szeretnél készíteni. A távoli témák megörökítése könnyebbé válik az optikai zoom funkcióval, amely lehetővé teszi a kép nagyítását és a kívánt részletek elérését. A fénykép expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Apple tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/1,8, míg az elülső kamera fényereje f/2,4. Lehetővé teszi a kisebb mélységélesség elérését, ami lehetővé teszi, hogy a témára fókuszálj, és elmosódjon a háttér. 2160p (4K) 60fps maximális felbontásra számíthatsz.

Tablet iPad Pro 11 2024 1TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...

A nagyszerű Apple tablet tisztességes memóriával büszkélkedhet

Ezen Apple tablet funkcióinak és műveleteinek működését iOS 17 verziójú iPadOS operációs rendszer irányítja. A tablet által kínált RAM 8 GB méretű, amely 3D-s játékokat vagy virtuális valóságot is képes kezelni. 1024 GB belső memória áll készen a fotók, videók és egyéb fájlok számára, amely a legigényesebb felhasználók számára is ideális, így még a legnagyobb terjedelmű adatok és alkalmazások tárolását is megkönnyíti.

Ez a nagyszerű Apple tablet számos lehetőséget biztosít a kommunikációra

NFC, WiFi, Bluetooth és GLONASS vezeték nélküli technológia biztosítja a kapcsolatot szeretteiddel. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti érintkezés nélküli kommunikációt rövid, általában legfeljebb 10 cm-es távolságon keresztül. Használd ki ezt a funkciót, és fizess egyszerűen az üzletekben anélkül, hogy keresgélned kellene a hitelkártyádat. Ez egy WiFi-képes tablet: lehetővé teszi, hogy vezeték nélküli internethálózatokhoz csatlakozz, ami gyors internet-hozzáférést jelent bárhol, ahol elérhető jel van. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod tabletedet különböző vezeték nélküli eszközökhöz, ami megkönnyíti a kommunikációt és az adatmegosztást kábel nélkül.

Tablet iPad Pro 11 2024 1TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...
Tablet iPad Pro 11 2024 1TB M4 nanotextúrával - Asztrofekete ...

Hasznos funkciók

Élj minden napot a legteljesebben ezzel a célszerű Apple tablettel! Az OTG elérhető a tableten, ami lehetővé teszi más perifériák, például egér vagy billentyűzet csatlakoztatását. A külvilággal való kapcsolatba lépéshez jól fognak jönni a különböző érzékelők, nevezetesen a remek mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó. Érintsd meg a tabletet az ujjlenyomat-felismerés aktiválásához és a feloldáshoz. A barométer megmutatja a légköri nyomást, és a tengerszint feletti magasság meghatározására és egyéb meteorológiai alkalmazásokhoz is használhatod. A közelségérzékelőnek köszönhetően a tablet érzékeli, ha hívás közben az archoz közelítik, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést. A digitális iránytű funkció segít eligazodni a városban vagy az úton. A tablet beépített giroszkóppal rendelkezik, amely érzékeli a készülék helyzetét, és beállítja a képernyő tájolását, hogy a lehető legkellemesebb legyen a használata. A környezeti fényszintet egy fényérzékelő méri, amely ezután beállítja a kijelző fényerejét és kontrasztját. Így optimális olvashatóságot ér el, és spórol az akkumulátor energiájával, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt. A G-szenzor képes érzékelni a tablet mozgását a térben. Felismeri, hogy a tablet nyugalomban van, ringatózik, vagy például egy mozgó személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő, digitális iránytű, giroszkóp, fényérzékelő, közelítésjelző, légnyomásmérő, g-szenzor és ujjlenyomat olvasó

Méret:

249,7 × 177,5 × 5,3 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

446 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11 " (27,94 cm)
Felbontás - pixel QHD 2420 × 1668
Kijelző technológia Ultra Retina XDR

Tárhely

RAM mérete 8 GB (8 192 MB)
Tárhely kapacitás 1 024 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GLONASS

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Mozgásérzékelő, Digitális iránytű, Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelítésjelző, Légnyomásmérő, G-szenzor, Ujjlenyomat olvasó

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 12 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,4
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS) 2160p (4K) 60fps
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku, Arcfeloldás

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Apple M4 10-magos GPU-val

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG, Ujjlenyomat-leolvasó

Software

Operációs rendszer iPadOS
Operációs rendszer verziója iOS 17

Konstrukció és szín

Magasság 249,7 mm (24,97 cm)
Szélesség 177,5 mm (17,75 cm)
Mélység 5,3 mm (0,53 cm)
Tömeg 446 g (0,45 kg)
Szín Sötétszürke

Sorozat

Tablet sorozat Apple iPad

Márka/modellek

Tablet márka Apple
Tablet modell iPad Pro 11" (2024)
Kód:  NL224t4t1f
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MWR63HC/A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15