Oldal frissítése

Archív - iPad Air

Az Apple iPad Air kiegyensúlyozott kompromisszumot jelent a teljesítmény és a hordozhatóság között, így egyedülálló a többi iPad modellhez képest. Az iPadOS operációs rendszer teljes kompatibilitást és optimalizálást biztosít a tabletes környezethez, fokozva a termelékenységet és a kreativitást. Az iPad Air ikonikus formatervezésű, fémtestű és modern megjelenésű, ám a Pro változathoz képest némi kompromisszummal. Olvass tovább, hogy sokkal többet megtudj.

Paraméterek módosítása
30 termék
iPad Air 128GB WiFi Silver & White - Tablet
iPad Air 128GB WiFi Silver & White
5
Megszűnt
Tablet
iPad Air 64GB WiFi Silver & White - Tablet
iPad Air 64GB WiFi Silver & White
5
Megszűnt
Tablet
iPad Air 32GB WiFi Silver - Tablet
iPad Air 32GB WiFi Silver
4,5
Megszűnt
Tablet

Archív - iPad Air

Az iPad Air az Apple forradalmian új tabletje, amely nagyszerű teljesítményt és meglepően kis súlyt egyesít különösen vékony kialakítással. Ez a könnyű tablet egy kis, 9,7" kijelzővel van ellátva, de mégis elvarázsol részletgazdagságával és kiváló színvisszaadásával. Felejtsd el a nagy phableteket, az iPad Air sokkal jobb szolgálatot tesz majd, mint egy nagy méretű telefon.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15