Oldal frissítése

iPad Air

Az Apple iPad Air kiegyensúlyozott kompromisszumot jelent a teljesítmény és a hordozhatóság között, így egyedülálló a többi iPad modellhez képest. Az iPadOS operációs rendszer teljes kompatibilitást és optimalizálást biztosít a tabletes környezethez, fokozva a termelékenységet és a kreativitást. Az iPad Air ikonikus formatervezésű, fémtestű és modern megjelenésű, ám a Pro változathoz képest némi kompromisszummal. Olvass tovább, hogy sokkal többet megtudj.

Folytatás
Paraméterek módosítása
28 termék

iPad Air

Az iPad Air az Apple forradalmian új tabletje, amely nagyszerű teljesítményt és meglepően kis súlyt egyesít különösen vékony kialakítással. Ez a könnyű tablet egy kis, 9,7" kijelzővel van ellátva, de mégis elvarázsol részletgazdagságával és kiváló színvisszaadásával. Felejtsd el a nagy phableteket, az iPad Air sokkal jobb szolgálatot tesz majd, mint egy nagy méretű telefon.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15